Στις 23 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη Ταγίπ Ερντογάν , θα ανασηκωθεί ο ¨Μαρμαρωμένος Βασιλιάς ¨ και θα προσκυνήσεις


Στις 23 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι επαναληπτικές δημοτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη , θα διεξαχθούν οι σημαντικότερες εκλογές για τον απανταχού Ελληνισμό , αλλά και για το μέλλον της ΕΕ .


Δυστυχώς  η νοημοσύνη των Πολιτικών μας , ( σε Ελλάδα και ΕΕ ) δεν μπορεί να συλλάβει την γεωπολιτική σημασία που έχουν αυτές οι εκλογές .

Στην Κωνσταντινούπολη , πρέπει ξανά να ¨μυρίσει Ελλάδα ¨  , να ανοίξει ο δρόμος , Έλληνες να κυριαρχήσουν πάλι με την ακατανίκητη Πολιτισμική τους δύναμη , η Πόλη να ξαναγίνει Ελληνική διοικητικά αρχικά , η Ευρωπαϊκή Τουρκία έτσι ( μόνο αυτή) θα αποκτήσει τη δυνατότητα να μπει στην ΕΕ το 2023 γεγονός που θα προσελκύσει τεράστια Ευρωπαϊκά κονδύλια ( υπό Ελληνική διαχείριση ) ενώ η Ασιατική Τουρκία αποκομμένη, θα αναλώνεται αρχικά στο να αντιτείνεται στη δημιουργία κουρδικού έθνους-κράτους στη Μεσοποταμία .

Έκανες ένα μεγάλο λάθος Ταγίπ Ερντογάν , ¨κάνεις¨ πολύ φασαρία σε Αιγαίο και Κύπρο και ξύπνησες τον ¨Μαρμαρωμένο Βασιλιά ¨

Βάλτε στην καρδιά σας το αναπόφευκτο Έλληνες !!

Δύο πράγματα θα σώσουν την Ελλάδα , η ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ και η Κωνσταντινούπολη  . Τούτο σας το υπόσχονται οι ¨φύλακες ¨

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ήδη το κάνει , η Πόλη , έρχεται !!!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας γεωπολιτικής στρατηγικής ) 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :

  1. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ, ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ. ΘΑ ΚΑΤΕΒΗ Ο ΘΕΟΣ ..ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ!!!

    ΣΤΙΣ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΗΚΩΘΗ.

    ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ "ΑΝΑΣΗΚΩΘΗ" Η ΨΩΛΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΤΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή