Αλέξης Γεωργούλης ενας τίποτας με μπόλικο καθόλου στην πολιτική κάνει χαβαλέ ..εμ 22.χιλ το μήνα είναι αυτά

Τις πρώτες του στιγμές στο ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, ξεκίνησε να αναρτά στο Instagram ο Αλέξης Γεωργούλης που εξελέγη ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δημοφιλής ηθοποιός τις προηγούμενες ημέρες ανέβασε μία σειρά από Insta-stories στον προσωπικό του λογαριασμό από την προσγείωσή του στις Βρυξέλλες, την είσοδο του στο ευρωκοινοβούλιο και την έδρα με το όνομά του.

Ωστόσο, σήμερα ξεκίνησε να ανεβάσει και φωτογραφίες. Μεταξύ αυτών όμως και μια φωτογραφία πολύ διαφορετική από αυτή που θα ανέβαζε ένας οποιοσδήποτε ευρωβουλευτής.

Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβασε και αυτή δείχνοντας τον ενθουσιασμό του για την νέα του ενασχόληση.

loading...

5 thoughts on “Αλέξης Γεωργούλης ενας τίποτας με μπόλικο καθόλου στην πολιτική κάνει χαβαλέ ..εμ 22.χιλ το μήνα είναι αυτά

  1. Η πλειονότητα του λαού ψηφίζει εδώ και 45 χρόνια υπέρ της δυστυχίας του, υπέρ της συνέχισης της δυστυχίας του.

  2. ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΣΧΕΤΟΥΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΚΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.ΦΤΟΥ ΜΑΣ,ΝΤΡΟΠΗ.

  3. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΙΣΟΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

  4. Γιατι αραγε εκει δεν στελνουμε ανθρωπους επιστημονες σε καθε τομεα που ποναει η χωρα μας, καταρτησμενους με εμπειρια των προβληματων του καθε κλαδου που εκπροσωπουν με ιδεες και ικανοτητες να πετυχουν θετικα αποτελεσματα ? Τωρα αυτος ο ανθρωπος εχει σχεδιο και κατευθυνση να πετυχει κατι εκει που βρικσκεται? Πηγε για να φερει καποιο αποτελεσμα καπου?

  5. εφόσον όμως όλοι συμφωνούμε οτι πρέπει αξιόλογοι άνθρωποι να έχουν θέσεις εξουσίας γιατί συμβαίνει το αντίθετο

    άρα η υπάρχει διάσταση μεταξύ λόγον και πράξεων δλδ παράκρουση που όμως μαζικά δεν εξηγείτε (υπάρχει αιτία που καλλιεργείται μαζικά)
    η
    βολεύει για εγωτομαριστικους λόγους αυτοί στην εξουσία, πάλι όμως η πλειοψηφία υποφέρει

Comments are closed.