Ο 19χρονος στην Καλλιθέα πήγε να υπερασπιστεί 15χρονο φίλο του: Πώς δέχτηκε τις 9 μαχαιριές

Εννέα μαχαιριές δέχθηκε συνολικά ο 19χρονος από τους αγνώστους από τους οποίους προσπάθησε να υπερασπιστεί έναν 15χρονο φίλο του λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην Καλλιθέα.

Ο 19χρονος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, μια από τις μαχαιριές των βρήκε λίγα εκατοστά από την καρδιά του. Τα άλλα οχτώ χτυπήματα από μαχαίρι μικρού μήκους είχαν γίνει από τη μέση μέχρι το ύψος της καρδιάς.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το επεισόδιο σημειώθηκε όταν ο 19χρονος επιχείρησε να προστατεύσει τον 15χρονο φίλο του από δύο αγνώστους, ένας εκ των οποίων τον χτύπησε στον ώμο επίτηδες με το σώμα του.

Ακολούθησε συμπλοκή κατά τη διάρκεια της οποίας ο 19χρονος δέχθηκε εννέα μαχαιριές.

Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Μαντζαγριωτάκη και Γρυπάρη στην Καλλιθέα.

Ο 19χρονος είναι αθλητής του μπάσκετ στον Αητό Καλλιθέας με τον προπονητή του σε μήνυμά του στα social media να γράφει για το «παλλικαράκι που έκανε το αυτονόητο. Να βοηθήσει τον φίλο και συνάνθρωπό του που δεχόταν επίθεση».

loading...

2 thoughts on “Ο 19χρονος στην Καλλιθέα πήγε να υπερασπιστεί 15χρονο φίλο του: Πώς δέχτηκε τις 9 μαχαιριές

  1. Όταν κάποιος Έλληνας κάνει παράνομη πράξη, των αποκαλείτε ημεδαπό,στην συγκεκριμένη περίπτωση ο μακελάρης ήταν λαθρομετανάστης. Γιατί δεν το αναφέρετε παλιό κουφάλες πατσαβούρια τενεκέδες; ούστ παλιό λούστροι.

  2. Δεν είναι τυχαίο ότι στις φυλακές ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε ακόμα και το 73% των ψήφων.

    Με τον νόμο Παρασκευόπουλου αφέθηκαν ελεύθεροι χιλιάδες βαρυποινίτες. Με τον νέο ποινικό κώδικα αναμένεται η αποφυλάκιση ακόμα 2.400 εγκληματιών, πολύ μεγάλο ποσοστό αυτών είναι λαθρομετανάστες, που ήλθαν στην Ελλάδα γιά να πλουτίσουν με ληστείες, πληρωμένες δολοφονίες, εμπόριο ναρκωτικών.

    Αντί να αυστηροποιηθούν οι ποινές, λόγω αύξησης εγληματικότητας, αυτές μετριάζονται ή καταργούνται!

    Επίσης καταργήθηκε ο νόμος για την απέλαση των εγκληματιών αλλοδαπών.

    Αναμένεται κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας ιδιαίτερα από αλλοδαπούς.
    Β. Ν. Δικηγόρος

Comments are closed.