Καζάνι που βράζει η Μόρια: 13 συλλήψεις μεταναστών για βίαια επεισόδια

Η σημαντική αύξηση τον τελευταίο καιρό, του αριθμού των αιτούντων άσυλο που διαμένουν στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας δημιουργεί ξανά προβλήματα.

Κυριότερο όλων οι συγκρούσεις ανάμεσα σε αντιμαχόμενες θρησκευτικές κι εθνικές ομάδες κυρίως Αφγανών.

Μόνο το τελευταίο 24ωρο, στη Μόρια από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, συνελήφθησαν 13 αιτούντες άσυλο ηλικίας από 14 έως 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικών βλαβών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Οι συλληφθέντες, ενεπλάκησαν σε μεταξύ τους επεισόδια, κατά τη διάρκεια των οποίων μάλιστα, με τη χρήση ξύλινων και μεταλλικών αιχμηρών αντικειμένων, τραυματίστηκαν επτά άτομα.

Ας σημειωθεί ότι σήμερα στον καταυλισμό της Μόριας επί δομών για 3.500 άτομα διαμένουν πάνω από 5.500 άτομα. Αριθμός που αυξήθηκε σημαντικά (στα μέσα του περασμένου Μαΐου στη Μόρια δεν ζούσαν περισσότεροι από 4.500 άτομα) λόγω των αυξημένων ροών του τελευταίου μήνα.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία σε όλη τη διάρκεια του Ιουνίου του 2018 στη Λέσβο είχαν φτάσει 1.048 άτομα που ζήτησαν άσυλο. Φέτος τον Ιούνιο και μέχρι χθες Παρασκευή 28 Ιουνίου, είχαν φτάσει 1.448 άτομα. Ενώ σήμερα το πρωί στο νησί έφτασαν άλλα 75 άτομα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

loading...

5 thoughts on “Καζάνι που βράζει η Μόρια: 13 συλλήψεις μεταναστών για βίαια επεισόδια

  1. Η προώθηση λαθρομεταναστών στα νησιά μας είναι μια πολεμική ενέργεια των Τούρκων σε βάρος της χώρας μας.

  2. Στην Ελληνική γλώσσα, η κάθε λέξη αποδίδει με σαφήνεια κάποια έννοια.

    Έτσι, η λέξις "ΛΑΘΡΑΙΟΣ",η οποία χρησιμοποιείται ως πρώτο συνθετικό ("ΛΑΘΡΟ") σε πολλές σύνθετες λέξεις, σημαίνει "ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ".

    Λέμε:
    ΛΑΘΡΟθήρας = Παράνομος κυνηγός
    ΛΑΘΡεπιβάτης = Επιβάτης που δεν έχει καταβάλει το αντίτιμο τού εισιτηρίου

    Όλοι αυτοί οι αφροασιάτες καννίβαλοι που εισέρχονται ΠΑΡΑΝΟΜΑ (=ΛΑΘΡΑΙΑ) στη χώρα, γιατί δεν αποκαλούνται όπως ορίζει η γλώσσα τών Θεών, αλλά χαρακτηρίζονται ως "παράτυποι".."πρόσφυγες".."μετανάστες"..

    Όλοι αυτοί λοιπόν, ΓΕΝΝΗΤΙΚΕ ΑΔΕΝΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ, είναι Λ Α Θ Ρ Ο μετανάστες.

    Είτε σού αρέσει είτε όχι.-

  3. Πηγαίνει κανείς ως μετανάστης σε χρεοκοπημένη χώρα;
    Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει.

  4. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΚΑΛΥΛΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΛΕΙΤΟΝ ΛΑΘΡΟΕΟΣΒΟΛΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΑΣΧΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ Α ΚΑΑΣΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΝΕΓΡΟΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 2.000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ ΓΕΜΑΤΕΣ 100ΔΟΛΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΛΑΘΡΟΕΣΙΒΑΛΛΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΩ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΑΘΡΟΕΣΙΒΑΛΛΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΟΑΤΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΉΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΖΙΤΖΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΑΚΘΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΛΑΘΗΓΗΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΑΝΗΡΧΟΝΤΟ ΠΕΡΙ ΤΙΣ 40 ΧΙΛΙ, ΕΥΡΩ Ο ΔΕ ΛΑΘΡΟ ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΚΙ ΟΚΙ ΕΓΚΩ ΝΤΕΝ ΝΤΟΣΕΙ ΚΑΤΟΛΟΥ ΛΕΦΤΑ ΚΑΤΟΛΟΥ!!! ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΚΑΥΘΛΑ ΚΗΝΗ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΟ ΣΩΡΗΔΟΝ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΦΟΡΤΩΜΑ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΣΕ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΛΆΝΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑ ΑΣΥΛΟΥ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΕΓΡΟΕΙΔΗ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΑΛΓΕΡΙΑ ΜΑΡΟΚΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ. ΕΔΩ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΟΥΛΊΜΠΑΛΗ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΕΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙΣ ΛΙΓΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ….ΕΞΩ ΟΙ ΑΘΡΟΚΑΥΛΟΙ ΛΑΘΡΟΕΣΙΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΟΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!

  5. Όποιος θέλει να μεταναστεύσει σε μια ξένη χώρα, βγάζει διαβατήριο και πηγαίνει με το λεωφορείο, με το τρένο, με το πλοίο, με το αεροπλάνο σε οποιαδήποτε χώρα επιθυμεί να εργαστεί.
    Κάνω λάθος;

Comments are closed.