Τζορτζ Μάικλ: Έτσι θα μοιραστεί η περιουσία των 110 εκατομμυρίων

Ο μεγάλος περφόρμερ και τραγουδιστής, Τζορτζ Μάικλ έφυγε από τη ζωή ξαφνικά πριν από 3 χρόνια, στις 25 Δεκεμβρίου 2016. Η είδηση του θανάτου του βύθισε στη θλίψη τα εκατομμύρια θαυμαστές του, ενώ οι δικοί του άνθρωποι έμειναν συντετριμμένοι.

Ο Τζορτζ Μάικλ ωστόσο εκτός από συναισθήματα θλίψης άφησε πίσω του και μία αρκετά μεγάλη περιουσία ύψους περίπου 110,1 εκατομμυρίων ευρώ. Η περιουσία του αυτή δεν είχε αποκαλυφθεί ποιον ή ποιους θα είχε κληρονόμους.

Σύμφωνα λοιπόν με την Sun η διαθήκη του Τζορτζ Μάικλ άφηνε την μεγάλη περιουσία του στα αδέρφια του Μέλανι και Γιόντα καθώς και μικρότερα τμήματα στον πατέρα του Κυριάκο και άλλους στενούς φίλους ή συνεργάτες.

Οι περισσότεροι πίστευαν ότι η τεράστια περιουσία του θα είχε ως αποδέκτες τους Φαντί Φαουάζ και Κένι Γκρος, πρώην συντρόφους του. Οι προβλέψεις όμως αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν. Ο διάσημος τραγουδιστής άφησε τα πάντα στην οικογένειά του και κάποια μικρά μέρη της σε μερικούς συνεργάτες του. Διαχειριστής της περιουσίας ορίστηκε σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η μία αδελφή του

Πηγή δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα Sun: «Ο Τζορτζ Μάικλ ήταν αφοσιωμένος στον πατέρα του και στις αδερφές του και δεν υπήρχε περίπτωση να μην τους φροντίσει. Είναι επίσης, μια υπέροχη χειρονομία ότι σκέφτηκε κάποιους από τους στενούς φίλους του. Αλλά τελικά τα άφησε όλα να τα κανονίσει η Γιόντα. Ήξερε ότι εκείνη πάντα θα έκανε το σωστό».

loading...

1 thought on “Τζορτζ Μάικλ: Έτσι θα μοιραστεί η περιουσία των 110 εκατομμυρίων

  1. ΚΡΙΜΑ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ CALL O ΜΠΗΧΤΕΣ!! ΤΖΑΜΠΑ ''ΣΒΑΓΚΑΝΙΖΑΝ'' ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΕΡΛΙΝΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ!!

Comments are closed.