Ε.Τσακαλώτος και Μ.Ξενογιαννακοπούλου υπέγραψαν τον διορισμό 10.500 εκπαιδευτικών ένα μήνα πριν τις εκλογές!

Την απόφαση για τον μόνιμο διορισμό 10.500 εκπαιδευτικών υπέγραψαν ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, περίπου ένα μήνα πριν από τις εκλογές.

Μετά την υπογραφή της εγκριτικής απόφασης (πράξη υπουργικού συμβουλίου), για τους διορισμούς, ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, έστειλε αίτημα προς το ΑΣΕΠ προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την προκήρυξη και στη συνέχεια την πρόσληψη των εκπαιδευτικών στα σχολεία. Οι εκπαιδευτικοί θα κληθούν να καλύψουν κενά στην πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Αρχικά, 5.250 εκπαιδευτικοί θα προσληφθούν για το σχολικό έτος 2020-21 και 5.250 εκπαιδευτικοί για το σχολικό έτος 2021-22, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, σχετικά με τους διορισμούς.

Γαβρόγλου: Η αντιπολίτευση θέλει τους μόνιμους διορισμούς;

«Διαψεύδονται όσοι προδίκαζαν ότι η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών», δήλωσε για την υπογραφή της εγκριτικής απόφασης ο κ. Γαβρόγλου. «Η κυβέρνηση υλοποιεί τις δεσμεύσεις της στο ακέραιο και ενισχύει τις δομές της δημόσιας εκπαίδευσης με το απαραίτητο επιστημονικό προσωπικό. Μετά την προκήρυξη που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη για 4.500 μόνιμους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή για το 2019, η νέα προκήρυξη για 10.500 εκπαιδευτικούς θα δώσει την ευκαιρία στα σχολεία να ανταπεξέλθουν ακόμη καλύτερα στις ανάγκες που δημιουργήθηκαν μετά από μία δεκαετία αδιοριστίας», συμπλήρωσε ο υπουργός Παιδείας. «Παραμένει, όμως, καίριας σημασίας το ερώτημα: θα απαντήσει επιτέλους με σαφήνεια η αντιπολίτευση αν θεωρεί ότι πρέπει να προχωρήσουν οι μόνιμοι διορισμοί, ή θα συνεχίσει να τους αρνείται όπως έκανε μέχρι τώρα;», κατέληξε ο κ. Γαβρόγλου.

loading...

2 thoughts on “Ε.Τσακαλώτος και Μ.Ξενογιαννακοπούλου υπέγραψαν τον διορισμό 10.500 εκπαιδευτικών ένα μήνα πριν τις εκλογές!

  1. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΨΑΧΝΟΥΝ….ΨΗΦΟΥΣ…….Α Μ…ΔΕ

  2. ΗΛΙΘΙΕ Η ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΞΕΝΟΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΛΑΣΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΙΑ ΕΜΑΖΕΨΕ Η ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΕΣΠΟΥΔΑΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΙΛΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!!!!! ΟΠΟΣ ΠΟΛΑΙΣ ΑΛΑΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.