«Πέθανε» ακόμα και την ΕΡΤ ο επικεφαλής της VoxPop Analysis για την πρόβλεψη των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο) - ΑΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΚΡΗ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ


Μέχρι και οι παρουσιαστές της ΕΡΤ έμειναν άφωνοι με την ανάλυση που έκανε ο κ. Γιάννης Σκλιας της εταιρείας VoxPop Analysis για τα αποτελέσματα που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ.


Η εταιρεία είναι από τις σχετικά καινούριες στον χώρο των δημοσκοπήσεων, έδινε τη μικρότερη διαφορά μεταξύ κυβερνώντος κόμματος και ΝΔ, ενώ ο κ. Σκλιας έχει υπάρξει υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στενός συνεργάτης του Χριστόφορου Βερναρδάκη.

Ωστόσο όταν προσπάθησε να εξηγήσει τι πήγε λάθος και τι γίνεται με τις δημοσκοπήσεις, κάπου μπερδεύτηκε, κάπου άρχισε να μη βγάζει νόημα, με αποτέλεσμα μέχρι και οι παρουσιαστές να του ζητούν να μιλήσει... ελληνικά!

«Δεν πιάσαμε τη χαμηλή συσπείρωση γιατί υπήρχε ενα θεμα με το πιθανολογικό μοντέλο, με την πιθανότητα απόκλισης των ερωτηματολογίων» είπε.

«Τι σημαινει αυτό;» τον ρώτησαν ευλόγως οι παρουσιαστές.

Ο κ. Σκλιας άρχισε μετά να ψελλίζει διάφορα ακατάληπτα περί μεταβλητών ελέγχου, υπογράμμισε ότι «είχαμε λάθος εικόνα για το Αριστερά και το Δεξιά» και πέταξε και ένα ότι «οδεύουμε σε αμερικανοποίηση της συμμετοχής».

Είναι δύσκολο να μεταφερθούν περισσότερα από τα λεγόμενα του, λόγω της έλλειψης συνοχής, αξίζει ωστόσο να δείτε το βίντεο που απογυμνώνει τον επικεφαλής της εταιρείας και αποτυπώνει και την αμηχανία των παρουσιαστών:
loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

3 σχόλια :

  1. Για την σαρσεμοποίηση της συμμετοχής του συριζα δεν είπε τίποτα ο τρίχας; Πόσο μας κόστισε και τούτος είπαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σαφήνειά του ξεπέρασε και τον αντιπρόεδρο γνωστής ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως δεν μπορούμε να καταλάβουμε αυτόν που μιλάει για την δημοσκόπηση, έτσι δεν μπορούμε να καταλάβουμε και τη δημοσκόπησή του. Απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή