Λ. Αυγενάκης: «O Πολέμιος Του Καπιταλισμού Είναι Αγκαλιά Με Τις Μεγαλύτερες Εφοπλιστικές Οικογένειες»

«Η στήριξη των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας είναι προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας. Έχουμε ήδη ετοιμάσει ένα πλέγμα ρυθμίσεων για να ενισχύσουμε συνολικά,και όχι αποσπασματικά
κι ενόψει εκλογών, την αγορά και τους Έλληνες πολίτες»,δήλωσεο Γραμματέας ΠΕ και Βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκης, στον ρ/σ Alpha98.9με τον Χάρη Ντιγριντάκη.

Βασικά σημεία της συνέντευξης του Γραμματέα της ΝΔ:

• Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε εξαγγείλει εδώ και πολύ καιρό, συγκεκριμένα μέτρα ελάφρυνσης των επιβαρύνσεων σε πολίτες και επιχειρήσεις, όπως:
1. ΦΠΑ στην εστίαση στο 13% (από 24%) για όλο το τουριστικό πακέτο: ΓΣ του ΣΕΤΕ, ήδη από τις 31.05.2018.
2. Αύξηση αποσβέσεων (υπεραποσβέσεις): από τη ΔΕΘ του 2016.
3. Φορολόγηση αγροτικών συνεταιριστικών σχημάτων με 10%: από τη Λάρισα, στις 18.11.2017.
4. Κατάργηση εισφοράς αλληλεγγύης: από τη ΔΕΘ, στις 16.9.2017.

• Για τις ασφαλιστικές εισφορές έχουμε δεσμευθεί για μείωση στο 15% (από 20%) για όλους, αλλά και για την επιδότηση των εισφορών για τους νέους.

• Παρότι ο κ. Τσίπρας αρνείται να ακυρώσει εδώ και τώρα τη μείωση του αφορολόγητου, όπως ζητάει ο κ. Μητσοτάκης, τάχα υπόσχεται τη χορήγηση ενός έκτακτου επιδόματος στους συνταξιούχους, που το βαφτίζει μόνιμο, την ώρα που έχει κόψει ολόκληρο το ΕΚΑΣ!

• Ως Νέα Δημοκρατία θα στηρίξουμε οποιοδήποτε μέτρο αντιγράφει τις δικές μας δεσμεύσεις και έρχεται να απαλύνει τις συνέπειες που προκάλεσε η καταστροφική πολιτική του κ. Τσίπρα εδώ και 4 χρόνια. Αλλά δεν θα τον αφήσουμε να κοροϊδεύει τόσο προκλητικά τους πολίτες.

• Η Νέα Δημοκρατία δεν πέφτει στην μικροκομματική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ. Οι θέσεις μας δεν αλλάζουν ανάλογα με την ώρα, την μέρα, ή την συγκυρία. Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός μας Κ. Μητσοτάκης έχουμε καθαρό λόγο και ξεκάθαρες προτάσεις. Έχουμε αποδεδειγμένα την ίδια ρητορική τόσοστο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.

loading...

1 thought on “Λ. Αυγενάκης: «O Πολέμιος Του Καπιταλισμού Είναι Αγκαλιά Με Τις Μεγαλύτερες Εφοπλιστικές Οικογένειες»

  1. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ : «Εγώ μπήκα στην πολιτική υπηρετώντας αρχές και αξίες και έχω συνέπεια στα πιστεύω μου… Οι θέσεις μου δεν αλλάζουν ανάλογα με την ώρα, την μέρα, ή την συγκυρία…»

    Nτορολαμόγιο με άποψη … Μετά λόγου γνώσεως.

    https://youtu.be/o43vUZE48RU

    Ο Λευτέρης Αυγενάκης στη Δημοκτρατική Συμμαχία (ΔΗ.ΣΥ),ενάντια στα παλήα τζάκια !!!

    Ο Αυγενάκης είναι ένα από τα φανατικότερα Ντοροκοπρόσκυλα που κυκλοφορούν στην Νέα Μιζοκρατία .

    "ΟΥΣΤ κοπρίτη"

    https://youtu.be/GTNuwqPq1eA

    Νικολόπουλος : Ο Μπενάκης, ο Βγενάκης και ο Αυγενάκης …

Comments are closed.