Α. Σαμαράς: O Tσίπρας προσπαθεί να μας επιβάλλει μια άλλη «Μακεδονία»

Πραγματική λαοθάλασσα έξω αλλά και μέσα σε ξενοδοχείο της δυτικής πλευράς της Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

Ο κύριος Σαμαράς μίλησε στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Πού Πάμε» του ψυχίατρου και υποψηφίου βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Βαρτζόπουλου.

Ο πρώην πρωθυπουργός έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από στελέχη, ψηφοφόρους και προσωπικούς του φίλους που βρέθηκαν από νωρίς το πρωί έξω από το ξενοδοχείο.

Ο κύριος Σαμαράς έστειλε μηνύματα με πολλούς αποδέκτες υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας, σημείωσε ότι η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι οι νικητές των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου και ζήτησε από τους Έλληνες να καταδικάσουν δια της ψήφου τους τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υπερασπίστηκε μιλώντας σε προσωπικό τόνο τις πολιτικές της κυβέρνησής του.

«Πρέπει να τους στείλουμε σπίτι τους. Να τους δείξουμε την πόρτα της εξόδου. Ενώ βγαίναμε από τα μνημόνια εκείνοι μας έβαλαν ξανά μέσα. Μας έβαλαν σε ύφεση ξανά. Σήμερα η Ελλάδα σέρνεται» σχολίασε ο τέως πρωθυπουργός.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκανε μεγάλη ζημιά και στοίχισε πολύ μέσα σε λίγο χρόνο. Αυτά πρέπει να τα διορθώσουμε και να πάει ο Τσίπρας σπίτι του. Πρέπει να επιστρέψει η Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση. Πρέπει να αλλάξουμε τη χώρα με μεταρρυθμίσεις φιλελεύθερες» είπε ο κ. Σαμαράς.

loading...

1 thought on “Α. Σαμαράς: O Tσίπρας προσπαθεί να μας επιβάλλει μια άλλη «Μακεδονία»

  1. O Α. Σαμαράς Μας Επέβαλε Μια Άλλη «Αλβανία»

Comments are closed.