Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ MARFIN ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΟΜΒΑ ΛΕΥΚΟΥ ΦΩΣΦΟΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

9 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΤΑ ΜΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΟΛΟΤΟΦ!

 Η εξιχνίαση της εν ψυχρώ δολοφονίας των τεσσάρων στην  Μαρφίν (είμαστε οι πρώτοι που μιλήσαμε για το τέταρτο θύμα, το έμβρυο που
κυοφορούσε η Αγγελική Παπαθανασοπούλου) δεν έχει γίνει μετά από 9 ολόκληρα χρόνια και ακόμα μιλάνε για εμπρησμό με μολότωφ!

Ενώ εμείς έχουμε αποδείξει με ανάρτησή μας ήδη από τον Απρίλιο του 2011 ότι  αυτό που έκαψε την Μαρφίν δεν ήταν μολότοφ, αλλά ήταν βόμβα λευκού φωσφόρου!!!

Αυτή η λάμψη που φαίνεται στην φωτογραφία είναι χαρακτηριστική αυτής της βόμβας όπως και το γεγονός ότι δεν σβήνει αν δεν κάψει ότι υπάρχει εκεί που πέφτει…

Οτιδήποτε ακόμη και ναπάλμ θα μπορούσε να σβήσει με τέσσερις πυροσβεστήρες που άδειασε ο ο ηρωϊκός υπάλληλος της Μαρφίν Επαμεινώνδας Τσακάλης που εγκλωβίστηκε γιατί ακριβώς προσπαθούσε να σβήσει την φωτιά…

Είχαμε διατυπώσει δε την άποψη ότι αυτό έγινε ώστε να τρομοκρατηθεί ο λαός και να μην ξαναβγεί απ΄το καβούκι  του να διαδηλώσει εναντίον της κυβέρνησης και του ΔΝΤ !!!

Την από το 2011 άποψή μας για «άλλο εύφλεκτο υλικό» και όχι για μολότωφ, όπως και για «ξένα στοιχεία» άσχετα με την διαδήλωση, επιβεβαιώνουν τραγικά δύο συγκλονιστικές καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων στο δικαστήριο!

“Συγκλονιστική ήταν η κατάθεση που έδωσε ο υπάλληλος της Marfin Δημήτρης Παπατζής. Ο μάρτυρας περιέγραψε στο δικαστήριο: «Μας είχαν στο στόχαστρο, φωνάζανε… Είδα ότι έχει σπάσει το τζάμι του ισογείου και ότι κάποια άτομα έριχναν εύφλεκτο υλικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...