Ανησυχία στην Τουρκία: «Kάποιοι σχεδιάζουν πραξικόπημα» – «Οι ΗΠΑ γέμισαν τα νησιά του Αιγαίου με πυραύλους!»

Έκτακτο συμβούλιο εθνικής ασφαλείας συγκάλεσε ο Ερντογάν για να συζητήσει το ζήτημα των S-400, τις απειλές των ΗΠΑ, ενώ το παρασύνθημα και την ουσία του συμβουλίου αποκάλυψε ο γνωστός σύμβουλος του Ερντογάν και δημοσιογράφος Καραγκιούλ, μιλώντας για πραξικόπημα που θα αντιμετωπιστεί ως εχθρική ξένη εισβολή και δράση των ΗΠΑ από βάσεις της Ελλάδος .

Η υψηλού επιπέδου συνάντηση για την ασφάλεια της Τουρκίας υπό την προεδρία του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα γίνει αύριο Πέμπτη και θα αφορά τις τελευταίες εξελίξεις εκτός τους S-400, τις απειλές κυρώσεων των ΗΠΑ που διαταράσσουν την συμφωνία και την εισβολή στο Ιράκ με την επωνυμία «Operation Claw».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΙΟΥΛ

«Ενώ απαντούσε σε γενικές ερωτήσεις σχετικά πρόσφατα ο Ερντογάν έκανε μια υπόσχεση. Η υπόσχεση ήταν η εξής: «Σε αυτή τη χώρα δεν θα υπάρξει ποτέ πραξικόπημα, αν είμαστε ισχυροί, είναι αδύνατο.»

Κάθε πραξικόπημα είναι μια επίθεση στον λαό μας. Κάθε πραξικόπημα είναι ξένη παρέμβαση, συνεχίζει ο Καραγκιούλ.

27 Μαΐου, 12 Σεπτεμβρίου, 28 Φεβρουαρίου, 17-25 Δεκεμβρίου και 15 Ιουλίου: Κάθε μία από αυτές τις ημερομηνίες ήταν μια παρέμβαση ενάντια στο έθνος μας για την ενίσχυση της θέσης μιας συγκεκριμένης κυβέρνησης.

Αυτά τα πραξικοπήματα δεν έγιναν μόνο κατά του κράτους αλλά κατά του τουρκικού λαού. Όλα αυτά τα πραξικοπήματα ήταν επιθέσεις με στόχο τους Τούρκους.

Κάθε θέμα που εμφανίστηκε ως «μεγάλη απειλή» καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, είτε αφορούσε την οικονομία, την εξωτερική πολιτική, είτε την ασφάλεια κλπ, ήταν το αποτέλεσμα των παραχωρήσεων κατά την περίοδο των πραξικοπημάτων.

Όλα τα πραξικοπήματα οργανώνονται για να πάρουν τη βούληση των ανθρώπων, να τους καταπιέσουν και να δώσουν ξανά τον έλεγχο σε μια πολυεθνική ελίτ.

Όλα τα πραξικοπήματα προωθούνται ως «προστασία του κράτους», ωστόσο οργανώθηκαν για να καθιερώσουν ξένη κηδεμονία πάνω στον τουρκικό λαό.

Κάθε φορά που το έθνος μας κερδίζει δύναμη και προσπαθεί να διατηρήσει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του, η πολυεθνική αυτή ελίτ θέλει να αναλάβει δράση και διοργανώνει αντίδραση , με στόχο σταματήσει την νέα τάξη που ιδρύθηκε στην Τουρκία μετά την Οθωμανική Αυτοκρατορία μέσω αυτών των πραξικοπημάτων.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε κάθε πραξικόπημα ως μια μια ξένη παρέμβαση στην Τουρκία.

Αυτή η κηδεμονία, αυτή η παρέμβαση, η έμμεση εισβολή, πραγματοποιήθηκε από τα στελέχη που κινούνταν στην πολιτική και στρατιωτική γραφειοκρατία, στην οικονομία και στον πνευματικό τομέα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μέσω μιας επίπονης πραγματικότητας εξετάζουμε όλες τις προσπάθειες πραξικοπήματος ως ξένες «παρεμβάσεις», και ως επίθεση εναντίον της Τουρκίας.

Πρώτα θα έπαιρναν την Κωνσταντινούπολη. αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η 15η Ιουλίου ήταν μια απόπειρα εισβολής.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που στην Τουρκία έπεσε πάνω ένα ισχυρό κύμα για να χάσει την ανεξαρτησία της η χώρα από τότε που ιδρύθηκε. Το ονομάζουμε μια ιστορική καμπή στην ιστορία.

Η πολιτική μας παράδοση που φτάνει μέχρι τους Σελτζούκους όμως έσωσε την χώρα και αντιτάχθηκε σε αυτό το ξενόφερτο κύμα.

Ο λαός θα σφυρηλατήσει το δικό του μονοπάτι, το κράτος θα διαμορφωθεί ανάλογα και η περιοχή (Αιγαίο –Α.Μεσόγειος) θα διαμορφωθεί σύμφωνα με συμφέροντα της Τουρκίας. Αυτός είναι ο δρόμος, αυτός είναι ο αγώνας, αυτός είναι ο στόχος μας.

Η 15η Ιουλίου δεν ήταν πραξικόπημα, αλλά επίθεση και απόπειρα εισβολής. Η κλασική περίοδος πραξικοπήματος τελείωσε και οι νέες μέθοδοι παρέμβασης τέθηκαν στο τραπέζι.

Υπάρχει όμως στο προσκήνιο νέα ξένη παρέμβαση, ενώ υπάρχει δράση και εντός Τουρκίας.

Χρησιμοποίησαν την οργάνωση του Fetullah (FETÖ) ως πολιορκητικό κριό στις 15 Ιουλίου. Αλλά η οργάνωση FETÖ δεν ήταν η μόνη οντότητα που χρησιμοποίησαν , τώρα ξέρουμε. Μπορούμε να διαπιστώσουμε κάπως πώς θα χρησιμοποιήσουν άλλες δομές για αυτά που θα ακολουθήσουν.

U.S army 56th SBCT (Stryker Birgade Combat Team) spotted at the Bogoroditsa border crossing yesterday as they cross into North Macedonia from Greece to take part in exercise ‘Decisive Strike’

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη CNW

Ο κίνδυνος παραμένει. Οι απειλές παρέμβασης που απευθύνονται στην Τουρκία τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και από το εξωτερικό συνεχίζονται. Όσοι δημιούργησαν για παράδειγμα, ένα αντιτρομοκρατικό μέτωπο στα βόρεια της Συρίας, συγκέντρωσαν 200 πολεμικά πλοία στην Ανατολική Μεσόγειο.

Έκαναν τα νησιά του Αιγαίου βάσεις πυραύλων. Υλοποιούν (ΗΠΑ) στρατιωτική συγκέντρωση αποτελούμενη από στρατεύματα, άρματα μάχης και πυραύλους στη Ρουμανία και τη Βουλγαρία.

Αναπτύσσουν στρατεύματα και τεθωρακισμένα οχήματα εναντίον μας στην Αλεξανδρούπολη , 60 χιλιόμετρα από τα σύνορά μας. Τώρα μας κυκλώνουν από το Αιγαίο και τη Δυτική Θράκη, μέχρι τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

Πιστεύετε ότι οι ΗΠΑ και το Ισραήλ τα κάνουν όλα αυτά για τη Ρωσία; Για το Ιράν; Για την Κίνα;

Το κάνουν για την Τουρκία. Είμαστε η χώρα που πολιορκείται. Ανοίξτε τα μάτια σας!»…αναφέρει ο Καραγκιούλ που σίγουρα κάτι ξέρει παραπάνω, μιας και κυκλοφορεί στο σαράι του σουλτάνου Ερντογάν.

loading...