I.S.C.S.C ( μέλος της Ο.Υ.Α ) Ιδού η συνταγή για να σώσουμε την Ελλάδα . ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μαζί , κάτω από το 38% και η αποχή πάνω από το 52%

Τους μάθαμε τόσα χρόνια , τους ξέρουμε . Ξέρουμε τι θέλουν  πάλι , τι επιδιώκουν . Ξέρουμε τα κόλπα τους , τις μεθόδους τους και τις προθέσεις τους . Οι ίδιοι είναι με άλλα ρούχα , με άλλο προσωπείο . Περάσαμε μια ζωή περιμένοντας , μια ζωή  θεατές στα ίδια έργα . Ξανά και ξανά .  Ως εδώ!!

Αυτοί , συνεχίζουν .Τώρα έχουν βάλλει στο στόχαστρο τα παιδιά σας , τα παιδιά μας , το μέλλον της Ελλάδας

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ , ήρθε η ώρα να τους υποτάξουμε ή να τους «πετάξουμε» έξω από τη ζωή μας .Να λειτουργήσουμε μια Κυβέρνηση ΕΛΛΗΝΩΝ , μια κυβέρνηση  για την ΕΛΛΑΔΑ .

Να σώσουμε την Ελλάδα από την καθολική εξουσία της  Ξενοκρατίας και τους βαστάζους της . Μια ξενοκρατία ικανή να μας βάλλει σε πόλεμο με τη ζαλισμένη Τουρκία για να μην χάσει τον έλεγχό μας.

Βάλτε στην άκρη , ανίκανους και προσκυνημένους , ψεύτες , υποκριτές , εξουσιολάγνους , ανθέλληνες και μισέλληνες , απατεώνες ,  αθεόφοβους κι όλους αυτούς που δεν έχουν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ .

Νομίζουν ότι είμαστε χαμηλονοήμονες  , το πιστεύουν και το δείχνουν με τις πράξεις τους . Το είπαν δημόσια άλλωστε . Νομίζουν ότι θα μας ξεγελούν επ άπειρον ,ότι  θα μας κάνουν , ό,τι θέλουν , οπότε θέλουν .

Νομίζουν ότι ξεχνάμε γρήγορα . Ότι ξεχάσαμε τη Μακεδονία και τη συμφωνία των Πρεσπών , τη Βόρεια Ήπειρο και τον Κατσίφα , τη Θράκη μας . Νομίζουν ότι ξεχάσαμε το δημοψήφισμα του 2015 , τα μνημόνια  ποιους ευνόησαν  και ποιους έσωσαν , το ότι μετέτρεψαν την πατρίδα μας σε χωματερή μεταναστών και προσφύγων , ότι ξεθωριάζουν βήμα – βήμα καθετί ελληνικό , ότι ξεχάσαμε το υπερ-ταμείο που υποθηκεύει την περιουσία του δημοσίου για 99 χρόνια , ότι λιμάνια , αεροδρόμια και Τράπεζες βρίσκονται σε ξένα χέρια . Ότι ξεχάσαμε την Κύπρος μας , τα Διαπόντια νησιά , τους ακρίτες μας , τους απανταχού έλληνες και τόσα άλλα που μας μείωσαν , μας γονάτισαν και μας εξαθλίωσαν .

Νομίζουν ότι ξεχάσαμε τα όνειρά μας , ότι μας έμαθαν να ζούμε χωρίς αξιοπρέπεια , χωρίς αντίδραση  και ελπίδα , χωρίς αύριο. Ας τους διαψεύσουμε .

Το μήνυμα που θα σταλεί με την ΣΥΝΤΑΓΗ που προτείνουμε , θα προκαλέσει τεκτονικό σεισμό στις «δομές »  που απεργάζονται , στηρίζουν και προωθούν τον αφελληνισμό .Ένα πατριωτικό αντίβαρο θα ορθωθεί μπροστά τους τρομάζοντάς τους .Ένα αντίβαρο από αξίες και ιδανικά αιώνων , ελληνικό πνεύμα και ελληνική ψυχή .

Κρύος ιδρώτας θα λούσει του ανθέλληνες και όσους σκυλεύουν στο σώμα της πατρίδας μας . Δεν χρειάζεται να σας πούμε περισσότερα , ξέρετε και το ξέρουμε . Απλά αναλύστε την !!

Άλλωστε , είμαστε κάποιοι από εσάς , είμαστε εσείς , είμαστε όλοι εμείς , μια καρδιά , μια σκέψη , ένας σκοπός , μια ψυχή …  ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!

Ας είναι λοιπόν οδηγός μας από εδώ και πέρα , στις αποφάσεις μας και στις επιλογές μας , Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Σώστε την ΕΛΛΑΔΑ !

I.S.C.S.C Συμβούλιο Εσωτερικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής Στρατηγικής .

loading...

2 thoughts on “I.S.C.S.C ( μέλος της Ο.Υ.Α ) Ιδού η συνταγή για να σώσουμε την Ελλάδα . ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μαζί , κάτω από το 38% και η αποχή πάνω από το 52%

  1. ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ 80%.
    ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  2. πηγαίνετε να ψηφίσετε ΌΛΟΙ, δώστε νομιμοποίηση σε αυτούς που θα σας γαμ@@@σουν μετά !

Comments are closed.