Οι αποκαλύψεις του “Τζον Σνόου” για το φινάλε του Game Of Thrones

Με… κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι λάτρεις του Game Of Thrones, τα επεισόδια της σειράς, αναμένοντας με αγωνία την προβολή του τελευταίου επεισοδίου και του ποιος τελικά θα «ανέβει» στον «σιδερένιο θρόνο».

Σε συνέντευξή του, που φιλοξενείται στο Ιnstyle, ο «Τζον Σνόου», Κιτ Χάριγκτον, μιλά για τον ρόλο του στη σειρά και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το απρόβλεπτο φινάλε.

Το Game Of Thrones, δεν ήταν εγγυημένη επιτυχία όταν ξεκινούσε.

«Ειλικρινά, δεν το σκεφτόμουν καθόλου αυτό» λέει. «Το να παίζω σε σειρά του ΗΒΟ ήταν ήδη επιτυχία για μένα. Μέχρι τον 5ο ή 6ο κύκλο σκεφτόμουν αν θα πληρωθώ την επόμενη σεζόν. Έτσι το αντιμετώπιζα. Όταν προταθήκαμε πρώτη φορά για Emmy, δεν ήξερα καν τι σήμαινε αυτό. Όταν πήγα στα Comic-Con συνειδητοποίησα ότι είχε αρχίσει να αναπτύσσεται ένα είδος λατρείας. Σύντομα ήταν κάτι παραπάνω κι από αυτό. Πήρε και σε τηλεοπτικό επίπεδο μεγάλες διαστάσεις. Νομίζω ότι πρέπει πια να το παραδεχτώ, είναι μία από τις μεγαλύτερες σειρές όλων των εποχών».

Για το πώς νιώθει τώρα που η σειρά ολοκληρώθηκε, είπε:

«Δεν νιώθεις ένα πράγμα, αλλά εκατοντάδες. Λύπη. Χαρά. Ενθουσιασμό. Φόβο. Πάνω απ’ όλα, όμως, υπάρχει αυτό το φως που τρεμοπαίζει στο τέλος του τούνελ. Μόλις ολοκληρωθεί και τηλεοπτικά, νομίζω πως θα νιώσω ανακούφιση που φεύγει ένα βάρος από τους ώμους μου. Υποτίμησα την πίεση που έχω ζήσει δέκα χρόνια με τη σειρά».

Ειδικά για την τελευταία σεζόν, χρειάστηκαν εννέα μήνες για έξι επεισόδια, ενώ πριν χρειάζονταν έξι μήνες για δέκα. «Ερχόσουν για μία εβδομάδα και έπαιρνες ρεπό δύο εβδομάδες. Φέτος, όμως, ήμουν εκεί όλο τον χρόνο. Δεν έφυγα σχεδόν καθόλου από το Μπέλφαστ. Στις δύο τελευταίες σεζόν, έχω μείνει στα γυρίσματα περισσότερες μέρες από οποιονδήποτε άλλο, λόγω της φύσης του χαρακτήρα που υποδυόμουν. Είναι πολλές οι σκηνές δράσης και μάχης. Μάλιστα, μου άλλαξαν την τελευταία μέρα γυρισμάτων περίπου δεκαοκτώ φορές!», λέει.

Για την τελευταία σκηνή του Game Of Thrones αποκάλυψε:

«Όταν έφτασε αυτή η μέρα, είχα την τελευταία σκηνή, που δεν ήταν ιδιαίτερη. Απλώς περπατούσα κάπου με τον Liam και τον Jacob . Προς στιγμή απογοητεύτηκα και μετά κατέρρευσα. Είχα δει τον Peter να κάνει το τελευταίο του γύρισμα νωρίτερα εκείνη τη μέρα, και είχε καταρρεύσει κι εκείνος.

Ήμουν στις τελευταίες σκηνές κι άλλων ηθοποιών, όπως της Sophie Turner. Τους έβλεπες απλά να “σπάνε”. Συνέβη και σ’ εμένα. Ήταν ένα ισορροπημένο τέλος. Μετά είπα “ΟΚ, τελείωσα με αυτή τη σειρά. Την αγαπώ. Είμαι περήφανος και χαρούμενος που ήμουν μέρος της, αλλά τελείωσε. Εξακολουθώ να μην είμαι σίγουρος αν το τέλος που γράφτηκε θα είναι το πραγματικό» λέει.

«Νομίζω ότι το έχουν κρύψει από όλους μας. Η μυστικότητα φέτος ήταν το κάτι άλλο. Κανείς από όσους έχω μιλήσει δεν έχει μαντέψει ακριβώς το φινάλε. Κανείς δεν το έχει βρει», αποκάλυψε.

Πηγή: gossip-tv.gr 

loading...