Fake-News λέγανε και όμως! Η ΕΕ επιβεβαιώνει: Δίνουμε τις διογκωμένες τραπεζικές κάρτες σε παράνομους μετανάστες

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Αυτό που έχει αρνηθεί εδώ και μήνες, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή το έχει πλέον παραδεχθεί. Σε μεγάλη κλίμακα, οι χρεωστικές κάρτες που χρεώνονται με άφθονα χρήματα διανέμονται στους παράνομους μετανάστες. Μέχρι στιγμής έχουν δαπανηθεί τουλάχιστον 1,55 δισεκατομμύρια ευρώ από τα
ευρωπαϊκά φορολογικά χρήματα προκειμένου να ανταμείψουν τους παρανόμως μετανάστες. Αυτό αποκαλύφθηκε τελικά από το ουγγρικό κράτος.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα έχει στερηθεί παντελώς, αλλά τώρα η Ουγγαρία εξέθεσε τελικά περαιτέρω εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τους ποινικούς Ευρωκράτες. Οι παράνομοι μετανάστες που φτάνουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση χαιρετίζονται λίγο μετά τα σύνορα με τις διογκωμένες χρεωστικές κάρτες. Είναι δίκαιο να πούμε ότι με αυτόν τον τρόπο τίθενται μαζικά κίνητρα για μη εξουσιοδοτημένη διέλευση των συνόρων. Εξάλλου, οι κάρτες περιέχουν ποσά που πολλοί από τους μετανάστες στην πατρίδα τους θα μπορούσαν μόνο να ονειρευτούν.

Ο Χάσαν Φ., Σύριος πολίτης ο οποίος πρόσφατα συνελήφθη από αξιωματούχους τρομοκρατίας (ΤΕΚ) για υποψία τρομοκρατίας, συμπεριλαμβανομένης της εμπλοκής σε εκρηκτικές επιθέσεις και εκτελέσεις στη Βουδαπέστη, είχε μια τέτοια ανώνυμη χρεωστική κάρτα. Αυτό χρεώθηκε μηνιαίως με 500 ευρώ, ένα ποσό, για παράδειγμα, πολύ πάνω από τον ουγγρικό ελάχιστο μισθό.

Το θέμα τέτοιων καρτών συζητήθηκε ήδη πέρυσι, αλλά απορρίφθηκε με συνέπεια από τις αρχές. Τα συνεργαζόμενα μέσα ενημέρωσης διαδραμάτισαν επίσης σημαντικό ρόλο στην απόρριψη πληροφοριών σχετικά με αυτές τις σκανδαλώδεις περιστάσεις ως ψεύτικα νέα. Οι αμφίβολες μορφές όπως ο εφευρέτης του ARD και ο της αριστερής εξτρεμιστής Patrick Gensing κανόνισαν ξαφνικά την αναφορά διαφόρων εναλλακτικών μέσων μαζικής ενημέρωσης στη σφαίρα των ψεμάτων, για παράδειγμα χρησιμοποιώντας εικόνες συμβόλων για απεικόνιση.

Ωστόσο, όπως έχει πλέον αποκαλύψει το ουγγρικό κράτος, είναι αληθινά αληθές ότι τα χρήματα των φορολογουμένων, των ευρωπαίων φορολογουμένων, εκπέμπονται σε άτομα που αναζητούν υπηρεσίες από όλο τον κόσμο με την έκδοση ανώνυμων χρεωστικών καρτών. Έτσι, μετά από κάποια αρχική άρνηση, η Επιτροπή παραδέχτηκε τελικά ότι τα Ηνωμένα Έθνη και η Ευρωπαϊκή Ένωση είχαν διανείμει αυτά τα δελτία σε εκείνους τους μετανάστες που είχαν φθάσει στην επικράτεια της ΕΕ. Ο αριθμός των καρτών που κυκλοφόρησε με αυτόν τον τρόπο ήταν περίπου 64.000 μόνο τον Ιανουάριο.

Ο επικεφαλής της σύμβουλος ασφαλείας του Ουγγρικού Πρωθυπουργού Γκιόργκι Μπακόντι δήλωσε σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη πως «πάνω από δύο εκατομμύρια μετανάστες έχουν λάβει ανώνυμες χρεωστικές κάρτες και το ποσό των 500 δισ. Φιορινιών (1,55 δισ. Ευρώ) έχει δαπανηθεί με τον τρόπο αυτό». Στη συνέχεια, η ουγγρική κυβέρνηση κοινοποίησε το θέμα αυτό σε δελτίο τύπου.

Το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον από την άποψη ότι οι ευρωπαίοι πολίτες δεν επιτρέπεται να κατέχουν ανώνυμες τραπεζικές κάρτες. Όπως γνωρίζετε ως προσεκτικοί πολίτες και αναγνώστες του AnonymousNews, αυτό δεν θα επέτρεπε τον πλήρη έλεγχο των φορολογουμένων που εργάζονται επί του παρόντος με πλήρη ταχύτητα. Για τους παράνομους εισβολείς, ωστόσο, ισχύουν και πάλι ειδικοί κανόνες.

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες ανέφερε πρόσφατα στον ιστότοπό της το θέμα των καλών χρεωστικών καρτών στους λεγόμενους «πρόσφυγες», όπως στην Ελλάδα. Ωστόσο, όπως εξήγησε ένας ομιλητής, αυτοί οι χάρτες διανεμήθηκαν επίσης απευθείας στη Μποτσουάνα, το Σουδάν, το Μεξικό, την Τουρκία, το Λίβανο και τη Συρία. Σύμφωνα με την UNHCR, τα κεφάλαια προέρχονται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ολοκλήρωσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένου του πορτοφολιού σας, αγαπητοί αναγνώστες. Ενώ σε πολλές χώρες της ΕΕ ο πλούτος του παραδοσιακού πληθυσμού καταστρέφεται σκοπίμως και η υποδομή καταρρέει, οι αυτοτελείς ελίτ μεταφέρουν τα χρήματα των πολιτών με πλήρη χέρια σε παρανόμους. Οι προσεχείς εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα σας δώσουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε το σταυρό σας για να διευκρινίσετε τι σκέφτεστε για τέτοια γεγονότα.

Κατά τα άλλα..

Ο ύπνος των άστεγων στο Ανόβερο: Τουλάχιστον 860.000 άνθρωποι στη χώρα αυτή θα πρέπει να είναι χωρίς στέγη.

Πόσοι άστεγοι υπάρχουν στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία;

Πριν από ένδεκα χρόνια, ο αριθμός των αστέγων στη Γερμανία ήταν ακόμα περίπου 227.000 – έκτοτε έχει αυξηθεί ταχύτατα. Το 2016, περίπου 860.000 άνθρωποι δεν είχαν νοικιασμένη κατοικία. Οι περισσότεροι από αυτούς ζουν σε μεταβατικούς κοιτώνες, καταφύγια και καταφύγια για γυναίκες ή προσωρινά μένουν με φίλους. Αλλά 52.000 άνθρωποι κοιμούνται επίσης ως άστεγοι χωρίς στέγη πάνω από τα κεφάλια τους στο δρόμο. Αυτό το χειμώνα, τουλάχιστον έντεκα από αυτούς έχουν πεθάνει από το κρύο, αφού η επανένωση είναι πάνω από 300.

Παράνομοι αλλοδαποί μουσουλμάνοι μετανάστες από την Τουρκία πνίγονται στη θάλασσα στο δρόμο τους προς την Ευρώπη μέσω της Ελλάδας.

Αλλά μόλις οι μουσουλμάνοι εισβολείς φτάσουν στην Τουρκία, βρίσκονται σε μια χώρα που θεωρείται ασφαλής από διεθνείς ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Επομένως, πρέπει να τους στερηθεί το δικαίωμα να ζητήσουν άσυλο στην Ευρώπη, τα φυλλάδια ευημερίας δεν είναι σχεδόν τόσο γενναιόδωρα στην Τουρκία όσο είναι στην Ευρώπη.

Οι μετανάστες βαζουν τη ζωή τους σε μεγαλο κινδινο προσπαθώντας να βγουν από την Τουρκία και να ερθουν στην στην Ελλάδα, φτανοντας με πλοίο στην ελληνική πόλη της Αλεξανδρούπολης, στην Ελλάδα ή διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο στα σύνορα για να φτάσουν στην Ευρώπη.

Migrants increasingly risk lives arriving in Greece by river or sea

Εφιάλτης η ζωή στην Μελβούρνη,  οι κάτοικοι υποφέρουν από εγκληματίες  λαθρο μπαίνουν σε σπίτια . Ακόμα περιμένουν τις νύχτες σε απόμερα δρομάκια ενώ υποχρεώνουν τον οδηγό να εγκαταλείψει το αυτοκίνητο του  και το κλέβουν. Πολλοί άνθρωποι μετακομίζουν εγκαταλείπουν την πόλη γιατί φοβούνται για τις οικογένειες τους. Προσοχή σε λίγα χρόνια θα ζούμε και εμείς τις ίδιες εμπειρίες αν δεν κάνουμε κάτι σύντομα.

White Flight In Multicultural Crime Nightmare Melbourne. Nine News Exclusive

Η Antifa απειλεί να δολοφονήσουν τον ιδιοκτήτη του χώρου και τα παιδιά του, αν επιτρέψει στα μελη του AFD να μιλήσουν εκεί.

https://www.bitchute.com/video/aXge1B0EFkYy/

Μεγάλος πόλεμος σε όλες τις πόλεις τις Γερμανίας για το κόμμα του AFD σαμποτάρουν τις δημόσιες ομιλίες τους.

https://www.bitchute.com/video/PkCp4q5gOsHx/

https://www.bitchute.com/video/jKTh9y4f2wS7/

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

loading...