ΒΑΛΙΤΣΑ – ΤΡΕΝΟ – ΑΓΚΥΡΑ… Νέες Εμπρηστικές δηλώσεις της προέδρου του DEB… «Μητέρα πατρίδα μου η τουρκία.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open υποστήριξε πως η ίδια νιώθει Τουρκάλα και ότι μητέρα πατρίδα της είναι η Τουρκία

«Το ΚΙΕΦ είναι τουρκικό κόμμα, αλλά είναι είναι ένα επίσημο κόμμα του ελληνικού κράτους, απλά έχει ιδρυθεί από Τούρκους», δήλωσε στο Open η πρόεδρος του μειονοτικού κόμματος που συγκέντρωσε στις ευρωεκλογές ποσοστό άνω του 40% στη Ροδόπη.

Ταυτόχρονα η πρόεδρος του ΚΙΕΦ, Τσιγδέμ Ασάφογλου υποστήριξε πως η ίδια νιώθει Τουρκάλα, ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τα όσα έχει πει ότι η πατρίδα της είναι η Ελλάδα, ανέφερε ότι η «μητέρα πατρίδα της» είναι η Τουρκία και όπως εξηγεί εντός της Ελλάδας ανήκει σε μια μειονότητα η οποία είναι και εθνική (τουρκική) και «θρησκευτική».

Στην Ξάνθη, το μειονοτικό κόμμα ΚΙΕΦ συγκέντρωσε 25,05%, με δεύτερη τη ΝΔ με 24,43%, ενώ στη Ροδόπη το ποσοστό που πήρε ήταν 38,01%, έναντι 18,32% της ΝΔ που ακολούθησε.

ΠΗΓΗ

loading...

1 thought on “ΒΑΛΙΤΣΑ – ΤΡΕΝΟ – ΑΓΚΥΡΑ… Νέες Εμπρηστικές δηλώσεις της προέδρου του DEB… «Μητέρα πατρίδα μου η τουρκία.

  1. Μπράβο στην θαρραλέα την κοπέλα που τολμάει καί λέει αυτό που νοιώθει!… Μένει ακόμα μιά θαρραλέα κίνηση από την μεριά της,….. Να τα μαζέψει καί να πάει να ζήσει στην αγκαλιά της μητέρας Πατρίδας της!…… Σήμερα κιόλας…., διότι η ζωή είναι πολύ μικρή!….. μη φάει όλα τα καλά της χρόνια καταπιεσμένη, ανάμεσα σε γκιαούρηδες!!!….. Τα αδέρφια της στην απέναντι όχθη του Έβρου, φαντάζομαι ότι την περιμένουν με ορθάνοιχτες τις αγκαλιές …Σιτάλκης-Αλεξανδρούπολη

Comments are closed.