Θεσσαλονίκη: Χωρίς Χρυσή Αυγή οι δημοτικές εκλογές – Απόρριψη από το Πρωτοδικείο

Χωρίς συνδυασμό υποστηριζόμενο από τη Χρυσή Αυγή οι δημοτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη.

Η υποψηφιότητα του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο οποίος είναι επικεφαλής του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή» που υποστηρίζεται από τη Χρυσή Αυγή, κόπηκε από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr αυτό ανακοινώθηκε το πρωί στους εκπροσώπους των συνδυασμών οι οποίοι κατέρχονται στο δήμο Θεσσαλονίκης. Το ακριβές σκεπτικό της απόφασης θα δημοσιοποιηθεί εντός της ημέρας.

loading...

13 thoughts on “Θεσσαλονίκη: Χωρίς Χρυσή Αυγή οι δημοτικές εκλογές – Απόρριψη από το Πρωτοδικείο

  1. H χούντα 1967-74 και η χ.α. φταίνε σύντροφε…
    H δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα,
    έχει μόνο έξοδα…
    άαα και φόρους!!!

  2. ΝΤΙΝΓΚΙ ΝΤΑΓΚΑ ΝΤΙΝΚΙ ΝΤΑΝΓΚΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΟΔΑΡΑΣ Ο ΑΡΧΙΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΘΡΑΣΣΥΔΕΙΛΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΑΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ….ΦΤΥΣΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΚΟΥΡΑΔΟΒΟΣΚΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΣΚΑΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΑ… ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ!!! ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΟΛΕΡΙΑΣΕΙ 0 ΤΟΠΟΣ!!

  3. αυτοι που ξεπουλησαν τη μακεδονια
    ειναι νομιμοι
    ζητω η δικαιοσυνη
    της μακεδονιας!!!!!!!!!!!!!!

  4. ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Η ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΥ. ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

  5. ΝΑ ΧΕΣΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.-

  6. Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα τους απέκλεισαν, επειδή δεν κατέβασαν υποψήφιους σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης.
    Αληθεύει αυτό; Ξέρει κανείς;

  7. Ελλάς, Ελλάς, ε ρε τι τραβάς !

  8. Η δυναμική ανόδου της "Ελληνικής Αυγής" σε Δήμους και Περιφέρειες έχει τρομοκρατήσει το σύστημα. Ως εκ τούτου το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης δεν έκανε δεκτή την δήλωση του συνδυασμού της "Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλονίκη" και κατ΄ ουσίαν απαγορεύει την συμμετοχή του στις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου.
    Πρόκειται περί ξεκάθαρης μεθόδευσης καθότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι δημοσκοπικές και στοιχηματικές εταιρείες δεν αναφέρουν καν το όνομα της παράταξης, όπως επίσης δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης με αυθαίρετη απόφαση ενάντια σε κάθε πρόβλεψη του νόμου απαγόρευσε την συμμετοχή μας από όλα τα δημοτικά ενημερωτικά ΜΜΕ.
    Τέλος, δεν είναι τυχαίο ότι η απόφαση αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά από την επίσημη ανησυχία του συστήματος περί ανόδου της λεγόμενης Ακροδεξιάς εξαιτίας του Μακεδονικού ζητήματος. Μας αποκλείουν, επειδή μας φοβούνται, όμως η απόπειρα φίμωσης της μοναδικής πατριωτικής φωνής θα πέσει στο κενό.
    Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για Μακεδονία Ελληνική και Θεσσαλονίκη Γαλανόλευκη!
    Αρτέμης Ματθαιόπουλος

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhlwsh-artemh-matthaiopoulou-gia-ton-apokleismo-ths-ellhnikhs-aughs-gia-thn#ixzz5neXoUxka

  9. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΧΟΛΕΡΙΑΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

  10. ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙΝΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ,ΚΑΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΟΧΙ ΝΑ ΗΡΩΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΥΓΓΑ ΓΙΑ ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ, ΠΛΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΚΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.ΑΣ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΨΟΓΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.ΕΛΛΗΝΕΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟ.ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ…

  11. Η παγκοσμιοποίηση κυνηγάει τον Πατριωτισμό, γιατί στέκεται ως εμπόδιο στην κατάργηση των Εθνών και στην εξαθλίωση των Λαών.

  12. Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.

Comments are closed.