Η Τουρκία μας ¨επιτίθεται ¨ από Θράκη ( Πομακοχώρια), Καστελόριζο και Κύπρο . Ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω την Πόλη .

Τα ανησυχητικά ποσοστά που έλαβε το Τούρκικο  μειονοτικό κόμμα ΚΙΕΦ  στη Ροδόπη για παράδειγμα  , όπου έλαβε 38,01% (στο 99,74% της ενσωμάτωσης) ποσοστό σχεδόν όσο  το άθροισμα των τριών πρώτων κομμάτων ΝΔ. ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ , είναι η κορυφή του Παγόβουνου
.

Η  ένοπλη παραστρατιωτική ομάδα του Έρντογαν SADAT έχει κλιμακώσει συγκεκαλυμμένα τις επιχειρήσεις της και στα Πομακοχώρια προπαγανδίζοντας υπέρ της Τουρκίας και με συνεργάτες τους , Τουρκόφιλα μέλη των Τοπικών αυτοδιοικήσεων  . Στα ορεινά των Νομών Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου και συγκεκριμένα στην Ξάνθη, ο δήμος Μύκης και οι κοινότητες Κοτύλης, Θερμών και Σατρών  , στη Ροδόπη, οι κοινότητες Οργάνης και Κέχρου , στην Περιοχή Βόρεια των δήμων  Αρριανών ,  Σώστου,  Ιάσμου , σε πολλές περιοχές στην Κομοτηνή ( π.χ τα χωριά  Οργάνη, ο Κέχρος, η Νέδα, η Χλόη, η Άνω Βυρσίνη και η Δρύμη.) , στον Έβρο και στα  χωριά Μέγα Δέρειο, Σιδηροχώρι, Ρούσσα και Γονικό , όλη αυτή η Περιοχή ¨μυρίζει ¨Τουρκία .

Το υπο-κατασκευή Τούρκικο κρατίδιο , εκτείνεται  έως την Βουλγαρία, και τις επαρχίες Κάρτζαλι και Σμόλυαν όπου και εκεί υπάρχουν Πομακοχώρια .

Ο Κίνδυνος είναι τεράστιος , και η ευθύνη της Ελληνικής Πολιτείας ακουμπά τα όρια της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Τον περασμένο Αύγουστο στις 23  που εορτάζει κατά την απόδοση της εορτής της Κοιμήσεως , η  Ιερά Μονή Παναγίας Καλαμούς στην Ξάνθη , μέλη μας που παρευρέθηκαν , ζήτησαν από ¨γερόντισσες¨ να τους βοηθήσουν στην κατασκευή οδικού χάρτη για τα Πομακοχώρια . Η γερόντισσα με πόνο ψυχής μας είπε ¨δεν λέγονται παιδί μου πλέον Πομακοχώρια αλλά , Τουρκοχώρια.

Το σχέδιο λοιπόν που απαιτείται να τεθεί σε εφαρμογή ΑΜΕΣΑ  , είναι το παρακάτω. Εμείς αναλαμβάναμε τον ¨αποδεκατισμό ¨ της παραστρατιωτικής ομάδα του Έρντογαν SADAT που ενεργοποιείται στη Θράκη και των μελών των μυστικών Τούρκικων υπηρεσιών. Η ΕΥΠ πλέον , έχει άλλες ¨σκοτούρες¨

Όλοι οι Κούρδοι της Τουρκίας να είναι εφεξής ( και ήδη  είναι ) καλοδεχούμενοι  ενόψει των επαναληπτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη  , όπου έχουν αναπτυχθεί μηχανισμοί στήριξης και προστασίας τους . Γιατί ;

Γιατί έτσι ανοίγει ο δρόμος , Έλληνες να κυριαρχήσουν πάλι στην Κωνσταντινούπολη με την ακατανίκητη Πολιτισμική τους δύναμη (να ξυπνήσει ο «Μαρμαρωμένος Βασιλιάς») , η Πόλη θα ξαναγίνει Ελληνική διοικητικά αρχικά  , η Ευρωπαϊκή Τουρκία έτσι ( μόνο αυτή)  θα αποκτήσει τη δυνατότητα να μπει στην ΕΕ το 2023  γεγονός που θα προσελκύσει τεράστια Ευρωπαϊκά  κονδύλια ( υπό Ελληνική διαχείριση ) ενώ η Ασιατική Τουρκία  αποκομμένη,  θα αναλώνεται  αρχικά στο να αντιτείνεται στη δημιουργία κουρδικού έθνους-κράτους στη Μεσοποταμία . Η Τουρκία έτσι θα διαμελιστεί σε δύο και μετά σε τρία μέρη . 

Στις κρισιμότατες λοιπόν εκλογές του επόμενου μήνα στην Κωνσταντινούπολη , ρόλο κλειδί θα παίξουν οι Κούρδοι ψηφοφόροι οι πλειονότητα των  οποίων δεν προσήλθαν να ψηφίσουν στην κάλπη του Μαρτίο . Η ένοπλη παραστρατιωτική ομάδα του Έρντογαν SADAT  και εδώ (που το 2014 υποστήριξαν την Αλ Κάϊντα) έχει κλιμακώσει τις  επιχειρήσεις της σε βάρος των ψηφοφόρων Κούρδων . Χιλιάδες κούρδοι φέρονται απότομα υπερχρεωμένοι στο Τουρκικό Κράτος , προσάγονται με διάφορες αφορμές και Τρομοκρατούνται όσο δεν φαντάζετε  , πολλά μέλη του φιλοκουρδικό HDP έχουν συλληφθεί και έχουν εμπλακεί με την Τουρκική   Δικαιοσύνη .

Ας βοηθήσει όποιος μπορεί στην υλοποίηση αυτού του σχεδιασμού , ας προστατευτούν οι Κούρδοι της Κωνσταντινούπολης που επιθυμούν να ψηφήσουν.

Σημ 1: Γίνονται κοπιώδης προσπάθειες ανοικοδόμησης του  ημικατεστραμμένου ξενώνα του ανωτέρω μοναστηριού προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για να φιλοξενεί τους κατά καιρούς επιφανείς επισκέπτες, ομιλητές και ερευνητές , προάγοντας τον Ελληνισμό και την Χριστιανοσύνη.

Σημ 2 . Το παρόν απευθύνεται ειδικά στους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού σταθμού  ΣΚΑΪ

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ 

loading...

1 thought on “Η Τουρκία μας ¨επιτίθεται ¨ από Θράκη ( Πομακοχώρια), Καστελόριζο και Κύπρο . Ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω την Πόλη .

  1. ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ…………….Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ……..ΠΡΟΣΟΧΗ……..

Comments are closed.