Πάει η θεία ξέφυγε… Τασία Χριστοδουλοπούλου: «Δεν χάσαμε στις εκλογές» (βίντεο)

Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής κλήθηκε να σχολιάσει η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου όταν μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή που παρουσίαζε ο Αντώνης Σρόιτερ.
Η αντιπρόεδρος της Βουλής και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχαν έναν έντονο διάλογο για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Άδωνις Γεωργιάδης: Είπατε ότι τις τελευταίες μέρες υπήρξε πρωτοφανής συσπείρωση στο ΣΥΡΙΖΑ. Πήρατε 24%. Δηλαδή πόσο θα παίρνατε;
Τασία Χριστοδουλοπούλου: Σε σχέση με πριν. Δεν το ξέρω κ. Γεωργιάδη. Τώρα με καλείτε να απαντάω μεταφυσικά. Μπορεί αυτό να ήταν έτσι κι αλλιώς. Κοιτάξτε να δείτε. Ήττα δεν μπορούμε να την πούμε.
Α.Γ.: Άρα πετύχατε μια νίκη. Μην σας το χαλάσω. Άρα δεν κατάλαβε ο λαός.
Τ.Σ.: Όχι λέω πως δεν είναι ήττα με την έννοια ότι ο κόσμος όλο αυτό το διάστημα του τελευταίου μήνα άκουσε το πρόγραμμά μας, εμπνεύστηκε από αυτό, το ενέκρινε και δεν ήτανε ο χρόνος επαρκής για να διοχετεύσει το θυμό του αλλού… Δεν κερδίσαμε, δεν χάσαμε αυτά είναι πολύ απλοϊκά. Πρέπει να βλέπουμε το βάθος των πραγμάτων και είναι δεδομένο πως έρχονται και οι εθνικές εκλογές.

Όταν δε ο Αντώνης Σρόιτερ τη ρώτησε αν το αποτέλεσμα είναι ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Λέω πως δεν θα το εισπράξουμε ως ήττα του πολιτικού μας σχεδίου».

loading...

5 thoughts on “Πάει η θεία ξέφυγε… Τασία Χριστοδουλοπούλου: «Δεν χάσαμε στις εκλογές» (βίντεο)

  1. ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΦΟΒΟ.
    ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ.
    ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ.

  2. Παρόλα ταύια το πάει το γράμμα
    στους επενδυτάς της Ομονοίας

  3. Η Γεωργια Βασιλειαδου ηταν καλονη μπροστα της

  4. ΠΩΣ ΞΑΠΛΩΝΕΙ ΑΝ ΞΑΠΛΩΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΑΣΒΟΣ Ο ΗΡΩΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ!!! ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ Α ΠΑ ΠΑ ΠΑΑΑΑ!!!

  5. Ο ΚΡΕΜΑΝΤΑΛΑΣ Ο ΚΟΥΡΑΔΟΒΟΣΚΟΣ Ο ΑΨΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΔΑΚΙ Ο ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ?

Comments are closed.