Σκληρό βίντεο: Παλαιστής καταρρέει και ξεψυχά πάνω στο ρινγκ

Σοκ προκάλεσε στους θεατές αγώνα πάλης στο Λονδίνο η στιγμή της κατάρρευση του ενός εκ των δύο παλαιστών, ο οποίος τελικά άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ρινγκ και μπροστά στα έντρομα μάτια εκατοντάδων ανθρώπων.

Ο 51χρονος Σεζάρ Μπάρον – γνωστός ως Silver King – διάστημος Μεξικανός παλαιστής, κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον αντίπαλό του αλλά και τον διαιτητή να μην αντιλαμβάνονται αρχικά την κρισιμότητα της κατάστασης. Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα, ο αθλητής κατά πάσα πιθανότητα υπέστη καρδιακή προσβολή.

Το κοινό, τουλάχιστον αρχικά, δεν κατάλαβε πως δεν ήταν μέρος του show η πτώση του αθλητή, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του σε μία προσπάθεια να τον εμψυχώσει, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα ζητήθηκε η εκκένωση του γηπέδου.

«Έμοιαζε να είναι σκηνοθετημένο. Προαφανώς κάτι τέτοιο θα ήταν φυσιολογικό για τέτοιο αγώνα» έλεγε αργότερα αυτόπτης μάρτυρας στο BBC.

Ωστόσο, παρά τις επίμονες προσπάθειες του διαιτητή, ο παλαιστής παρέμενε κάτω.

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

«Χρειάστηκαν μερικά λεπτά για να συνειδητοποιήσει ο κόσμος πως δεν επρόκειτο πια για θέαμα, πως ήταν κάτι σοβαρότερο» σημείωσε στη Sun ένας άνθρωπος από το κοινό ενώ άλλος αυτόπτης περιέγραψε: «Αγωνίζονταν και τότε κάτι άρχισε να πηγαίνει στραβά. Σταμάτησε και ο άλλος παλαιστής άρχισε να κάνει καρδιακές μαλάξεις. Τότε μπήκαν στο ρινγκ και άλλοι παλαιστές για να βοηθήσουν, βγάζοντας κι έναν απινιδωτή. Ήταν σοκαριστικό. Εκκένωσαν το χώρο αλλά για τα επόμενα είκοσι λεπτά δε φάνηκε ασθενοφόρο στο σημείο».

loading...