ΤΟ «ΕΓΚΛΗΜΑ» ΕΙΝΑΙ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟ «ΕΓΚΛΗΜΑ»


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Η ελληνική κοινωνία αποσβολωμένη πριν αρκετές ημέρες παρακολούθησε την είσοδο του Πέτρου Κόκκαλη στο ευρωψηφοδέλτιο του
ΣΥΡΙΖΑ. Του γιου του Σωκράτη Κόκκαλη, του διαπλεκόμενου επιχειρηματία που με την εταιρεία του την Intracom και με τη Siemens αναλάμβαναν όλες τις χρυσοφόρες συμβάσεις με τον ΟΤΕ.

Τον έμπιστο άνθρωπο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Αλλά το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα, πόσο μάλλον κομματική ταυτότητα. Έτσι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα να γίνει επιχειρηματικό άνοιγμα προς τον ΣΥΡΙΖΑ, με όρο στο “συμβόλαιο” – προφανώς – την συμμετοχή του υιού Κόκκαλη στο ευρωψηφοδέλτιο.

Μετά από αυτήν την επιχειρηματική συναλλαγή, πολλοί ισχυρίστηκαν ότι αυτή η συνεργασία Κόκκαλη – ΣΥΡΙΖΑ, που μέχρι πρότινος το κόμμα της “αριστεράς” τον καθύβριζε στα ΜΜΕ, ήταν η ταφόπλακα της απώλειας του ηθικού πλεονεκτήματος του ΣΥΡΙΖΑ προς την ελληνική κοινωνία!

Αμ δε όμως! Ήρθαν και τα χειρότερα!

Η αποκάλυψη της χλιδάτης κρουαζιέρας του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με το κότερο της εφοπλιστικής οικογένειας Παναγόπουλου, λίγες μόλις ημέρες μετά το φρικτό θάνατο δεκάδων συνανθρώπων μας σε Μάνδρα και Μάτι της Αττικής, την οποία ευθύνη, αυτής της βιβλικής καταστροφής την φέρει ακεραία, η Κυβέρνηση και η Περιφέρεια Αττικής, πάγωσε τους πάντες.

Και ίσως τα χειρότερα για το ΣΥΡΙΖΑ να μην έχουν έλθει ακόμη…
Σαπουνόπερα θα γίνει ο Αλέξης Τσίπρας…

Ωστόσο, το ζήτημα της πολιτικής διαπλοκής Τσίπρα με το επιχειρηματικό κεφάλαιο, αλλά και η αναλγησία (σκληρότητα, απονιά) προς τους συγγενείς των θυμάτων και η τυμβωρυχία των αθώων νεκρών, έγινε πρώτη είδηση σε όλα τα ΜΜΕ.

Επίσης, η νεολαία του ΚΚΕ (ΚΝΕ) κυκλοφόρησε βίντεο, διακωμωδώντας τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα με τη θαλαμηγό της κ. Παναγοπούλου, συνδέοντάς την με την αξέχαστη καταπληκτική κινηματογραφική ταινία της Φίνος Φιλμς “Κορίτσια για φίλημα” και στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Κώστας Βουτσάς και η αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου.

 Σε αυτήν την ταινία ακούγεται πολλές φορές η ατάκα: “Έχω και κότερο πάμε μια βόλτα”! Και μην σας φανεί παράξενο, εάν αυτή η “συναλλαγή” Τσίπρα – Κεφαλαίου ανέβει ως επιθεώρηση στα θερινά θέατρα!

Αλλά, στο βίντεο αυτό θυμίζουν στον Αλέξη Τσίπρα, τα όσα είχε πει πρόσφατα σε ομιλία του στην Ξάνθη, πολλούς μήνες μετά το “έγκλημα” που είχε διαπράξει ο Πρωθυπουργός:

«Εμείς, φίλες και φίλοι, δεν λογοδοτούμε ούτε στα μεγάλα τζάκια, ούτε στους τραπεζίτες, ούτε σε αυτό που ονομάζουμε εκπρόσωπους των ελίτ. Εμείς λογοδοτούμε μονάχα σε έναν αφέντη κι αυτός ο αφέντης είναι ο ελληνικός λαός»!
Νάτος, νάτος, ο Τσίπρας ο σκαφάτος…

Αλλά, ως γνωστόν, ενός κακού μύρια έπονται…

Έτσι αποκαλύφτηκε, ότι ο Πρωθυπουργός εκτός από σύμβουλό του, προσπάθησε με επιστολή προς τον Πρόεδρο της ΔΟΕ (Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή) Τόμας Μπαχ – υπό τη μορφή διαβήματος – να συμπεριλάβει στα μέλη της την κ. Παναγοπούλου!

Ένα αίτημα που δεν έγινε αποδεκτό, αφού για να γίνει κάποιος μέλος στη ΔΟΕ, πρέπει – το προτεινόμενο πρόσωπο – να έχει θητεύσει στην εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή του μέλους – κράτους που υποβάλλει το αίτημα!

Όλα τα παραπάνω έλαβε ως αφορμή ο Πρόεδρος της ΝΔ και στην προχθεσινή διεργασία της Βουλής, είπε απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό: Νάτος, νάτος, ο Τσίπρας ο σκαφάτος…
Ενημερώνεται για τα τρομοκρατικά κινήματα του παρελθόντος ο Πρωθυπουργός…

Όπως σας προείπα, το πολιτικό ατόπημα του Αλέξη Τσίπρα έγινε πρώτη είδηση στα ΜΜΕ και στα Social Media!

Από όσα λοιπόν γράφτηκαν, ξεχώρισα μια ανάρτηση στο έγκυρο κι έγκαιρο Pro News

στις 7 Μαΐου 2019:

«Η εικόνα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα πάνω στο χλιδάτο σκάφος του εφοπλιστή Παναγόπουλου τον δείχνει να απολαμβάνει τη θέα, να έχει δίπλα του ένα τασάκι – μάλλον για πούρα – και ένα βιβλίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...