Τι άλλο θα δούμε: Ομάδα εργασίας για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία από ΛΟΑΤΚΙ συστήνει ο Γαβρόγλου

Ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, συναντήθηκε με μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και ανακοίνωσε ομάδα εργασίας για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ζητημάτων σεξουαλικού προσανατολισμού.

Μία ομάδα που, σύμφωνα με τον Κώστα Γαβρόγλου, θα ασχολείται με θέματα ταυτότητας φύλου και ζητήματα σεξισμού που προκύπτουν μέσα σε σχολεία.

Μία συνάντηση στην οποία συζητήθηκαν τα ζητήματα διακρίσεων που υφίστανται ΛΟΑΤΚΙ μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς.

Στη συνάντηση του Κώστα Γαβρόγλου εκτός από τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας ήταν και υποψήφιοι περιφερειακοί Σύμβουλοι Αττικής με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου «Δύναμη Ζωής», Βαγγέλης Σκούφας, λογιστή και μέλος των Οικογενειών «Ουράνιο Τόξο» και Άννα Κουρουπού, διευθύντρια του «Red Umbrella Athens» και την υποψήφια Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλλα Μπελιά, ακτιβίστρια, νηπιαγωγό και συνδικαλίστρια.

Μετά το τέλος της συζήτησης κατατέθηκαν προτάσεις για την αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού και τη δημιουργία ενός σχολείου χωρίς διακρίσεις, ενώ έγινε πρόταση στον Κώστα Γαβρόγλου να συσταθεί ομάδα εργασίας με αντικείμενο τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και τους τρόπους διαχείρισης καθημερινών ζητημάτων σεξουαλικού προσανατολισμού μέσα στα σχολεία.

loading...

1 thought on “Τι άλλο θα δούμε: Ομάδα εργασίας για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία από ΛΟΑΤΚΙ συστήνει ο Γαβρόγλου

  1. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο ΓΕΡΟ-ΠΟΥΣΤΑΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ….ΧΑΑΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ

Comments are closed.