ΤΟΥΡΚΟΙ:Η ΜAΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ… ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ…ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΟΧΛΟΥ ΕΘΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ…






Γράφει ο Γεωκών

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα αιμοσταγές, αδίστακτο, επεκτατικό κράτος, χωρίς φραγμούς, που περιφρονεί και αγνοεί κάθε διεθνή αρχή
δικαίου και κανόνα συμπεριφοράς.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ δυνατόν να…αγαπήσεις τον κατακτητή, τον εισβολέα και τον βιαστή σου, τον σφαγέα και τον δολοφόνο σου, τον άρπαγα και τον εξολοθρευτή της κληρονομιάς και της ιστορίας σου; Δεν είναι δυνατόν! η Ελλάδα και η Κύπρος.

Υπέφεραν τα πάνδεινα υπό τον οθωμανικό ζυγό. Κι όμως στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Ελληνικά κανάλια συναγωνίζονται πιο θα προβάλει τουρκικές σειρές

Στην Κύπρο, διά σεμιναρίων, κοινών εκδηλώσεων, επαναπροσεγγίσεων και ΜΚΟ, και όλα αυτά από το κομμουνιστικό κόμμα , το ΑΚΕΛ , και όχι μόνο, επιχειρείται να χωνέψουμε την κατοχή, να ξεχάσουμε τις τουρκικές φρικαλεότητες και να… συγχωρήσουμε τους δολοφόνους μας.

Χειρότερα δε, Επιχειρείται η ιστορία να ξαναγραφτεί και να καθαρθεί από κακές αναφορές, στο στυλ, «οι Έλληνες συνωστίζονταν στην προκυμαία της Σμύρνης»….

Πώς θα αναφερθούμε στους βιασμούς των Ελληνίδων γυναικών κατά την τουρκική εισβολή; Και τι θα πούμε για τις μαζικές εκτελέσεις αιχμαλώτων;

Την τουρκική κατοχή, πώς θα την αποκαλέσουμε; Παρατεταμένες διακοπές της… Αϊσέ;

Επιμένουν, οι « φίλοι « και « σύμμαχοι μας « να συντηρούν ένα καθεστώς που θεμελιώθηκε στους διωγμούς και στο αίμα εκατομμυρίων ανθρώπων, που είχαν την ατυχία να βρεθούν στο διάβα των Τούρκων. Οι δε «σύμμαχοί» τούς χειροκροτούν και τους επευφημούν.

Ο Ταγίπ Ερντογάν και οι συν αυτώ επιμένουν να πολιτεύονται και να συμπεριφέρονται σαν διαφεντευτές των εξελίξεων και του πολιτικού γίγνεσθαι στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και Μέσης Ανατολής και όχι μόνον.

Την πεπερασμένη αυτή τακτική τη ζούμε στην Κύπρο. Τη βιώνουμε με την επιδρομική ενέργεια των Τούρκων στην κυπριακή ΑΟΖ. Τη βλέπουμε στις σχέσεις της Άγκυρας με άλλες γειτονικές χώρες, όπως είναι η Συρία, το Ισραήλ, η Αίγυπτος, η Αρμενία και άλλες.

Σε έκθεση που εξέδωσε το Φόρουμ Μελετών του ΟΗΕ το 1997, τονίζεται απροκάλυπτα ότι……

»η Τουρκία, μια χώρα – Βρυκόλακας, που έχει πιει το αίμα άλλων εθνών και φυλών επί 700 χρόνια, είναι μεταξύ των εκτός νόμου χωρών της υφηλίου που δεν πρέπει να υπάρχουν και πρέπει να εξαφανιστούν απ’ το χάρτη της Υδρογείου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

1 thought on “ΤΟΥΡΚΟΙ:Η ΜAΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ… ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ…ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΝΟ ΕΝΩΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΑΦΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΝΟΥΝ, ΟΙ ΟΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΗΧΟΣ ΑΦΤΟΥΣ Η ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΗΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.