Ολοένα και πιο έντονο γίνεται πλέον το θέμα περί ελλείψεως…. ενός ηγέτη

Γράφει η Νίνα Δ.Παυλίδου, Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Ολοένα και πιο έντονο γίνεται πλέον το θέμα περί ελλείψεως…. ενός ηγέτη, και πώς να μη γίνει αυτό δεδομένου ότι κανένας δεν παίρνει το ρίσκο να βγει μπροστά. Και βέβαια δεν μιλάμε για το υπάρχον δυναμικό στο πολιτικό σύστημα. Αυτό είναι άλλο ένα δείγμα του «ότι σε όλα έχουμε χρεοκοπήσει!!!!»

Ακόμη και στην Ελλάδα του μνημονίου κανείς μα κανείς δεν σκέφτεται ότι για να βγει η χώρα από την κρίση θα πρέπει να ενωθούν όλες οι «καθαρές» δυνάμεις και να δώσουν μια νέα εναλλακτική πρόταση. Η εποχή των ηγετών έχει περάσει ανεπιστρεπτί και αν κάποιος βγει μέσα από τη μάζα θα είναι αυτός που δεν θα βάλει το ατομικό του συμφέρον από το κοινό καλό. Οι κινηματικές οργανώσεις δεν είναι τίποτα άλλο από μία έρευνα για το τι θέλει ο κόσμος, ο κόσμος όμως δύσκολα μπορεί να ξεφύγει από το παλιό…. το σάπιο και το συνηθισμένο.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ…. και να λες ότι θα φτιάξω τη νέα Ελλάδα με παλιά εργαλεία ή με πρόσωπα που δεν έχουν να προσφέρουν κάτι καινούργιο στην κοινωνία.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ…. και να κοροϊδεύεις τον κόσμο και να λες ότι πήραμε θέση στο ένα άρθρο και στα υπόλοιπα δε συμφωνούμε. Σε ποια τράπεζα θα πάει κάποιος να πάρει δάνειο και να του το δώσουν αν ο πελάτης πει ότι δεν του αρέσει αυτός ο όρος ή κάποιος άλλος όρος στο συμβόλαιο……

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ…. αλλάζοντας σύμβολα και γραφεία, ε δεν μπορεί να είσαι ηγέτης όταν κυβερνάς και έχεις για αντιπρόεδρο σου έναν πολιτικό που βρίζει και θίγει ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Την ίδια ώρα οι Έλληνες ψάχνουν να βρουν το νέο ηγέτη τους, το πρόσωπο εκείνο που θα δώσει μια εναλλακτική πρόταση στην κοινωνία, ταυτόχρονα όμως η πλειοψηφία αυτών των Ελλήνων δεν λέει να συμμορφωθεί…. Ο Τιτανικός έχει ήδη βουλιάξει και εκείνοι ακόμη ακούν τη μουσική που παίζει στο σαλόνι…. Διαμαρτύρονται και συνωστίζονται μόλις ακούν το μαντάτο αλλά συνεχίζουν να ακούν μουσική!!!!

Άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία στη χώρα της δημοκρατίας….. όλοι θέλουν να αλλάξει το πολιτικό σύστημα και κανένας δεν κάνει το επόμενο βήμα!!!!!

Και ήρθαμε εμείς η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» , στη διάθεση σας είναι η διακήρυξη, το καταστατικό του νέου κόμματος και η άλλη πρόταση μια πρόταση καθαρά πολιτική. Στο χέρι σας λοιπόν είναι να βρείτε τον νέο ηγέτη. Το νέο κόμμα έχει προβλέψει και αυτή τη λύση.

Στο χέρι σας είναι να αλλάξετε το πολιτικό σύστημα αλλά με προτάσεις και με δράση όχι με μουρμούρες και ανούσιες κριτικές…. Αλλιώς την κρίσιμη Κυριακή πηγαίνετε μπροστά από την κάλπη και σκεφτείτε ότι ο «παππούς σας ψήφιζε δεξιά αρά και τώρα πρέπει να ψηφίσετε Ν.Δ!!!!!»… η αντίστοιχα αριστερά,αρα θα πρ’επει να στηριξετε ΠΑΣΟΚ και πάει λέγοντας !!!!!

Η Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Νίνα Δ.Παυλίδου

loading...

2 thoughts on “Ολοένα και πιο έντονο γίνεται πλέον το θέμα περί ελλείψεως…. ενός ηγέτη

Comments are closed.