Στους αθίγγανους βρήκε τη σανίδα σωτηρίας του ο Πρωθυπουργός της εθνικής φτώχειας και εξαθλίωσης. Από όλους τους Έλληνες προσμένει να λάβει την ψήφο εμπιστοσύνης το βράδυ της Κυριακής. Αληθινά όμως χωρίς τους Ρομά οι πλατείες του Αλέξη Τσίπρα θα ήταν άδειες.Το μοντέλο παιδείας και ζωής των Ρομά συγκίνησε ξαφνικά τον κ.Τσίπρα και μας θύμησε το 2015 τότε που προειδοποιούσε τους ψηφοφόρους του ότι ένα πιάτο φακές θα ήταν εξασφαλισμένο με το καθεστώς του. Φυσικά ο ίδιος αρέσκεται στο χαβιάρι του Προεδρικού Μεγάρου και τις πολυτελείς διακοπές στα κότερα αλλά είναι γνωστό ότι στα αυταρχικά καθεστώτα μόνο λίγοι είναι οι εκλεκτοί και οι γαλαντόμοι φίλοι τους.

Οι μάγκες που βρίσκουν πάντα το δρόμο για μια εύκολη ζωή. Ο κόπος είναι κάτι άγνωστο για αυτούς, όπως και για τον Αλέξη Τσίπρα. 1981-2019 χρόνια απάτης και εθνικού ξεπουλήματος. Μία τεράστια φούσκα που σκάει το 2019, αλλά κάποιοι επιμένουν να προσπαθούν να την διατηρήσουν.

Τα καράβια να είναι καλά, να φέρνουν το εμπόρευμα, να ξεπλένεται και να διοχετεύεται στην Ευρώπη και όλα τα άλλα να καούν. Να ξαναγεννηθούμε από τις στάχτες μας, που λένε οι αφελείς. Μόνο που από το πολύ κάψιμο η Ελλάδα εξελίσσεται σε κρανίου τόπος.


Άντε, 26 Μαίου 2019 να μετρηθούμε ξανά. Το Υπουργείο Οικονομικών πάντως στην πρώτη σοβαρήέκθεση εκτίμησης κινδύνου για τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας μας ενημέρωσε για την αξία του παρακράτους, 20% του ΑΕΠ. Πόσοι με το Κράτος λοιπόν και πόσοι με το παρακράτος.

Τόσοι είναι και οι διακομματικοί ψηφοφόροι που πάντα στηρίζουν το κόμμα προτίμησής τους και κανείς δεν ξέρει ποιοι είναι.

Λ.ΚΑΛ.


loading...

7 thoughts on “Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΡΟΜΑ

  1. Κουίζ για σαίνια συριζόπουλα και όνειρα δεμένα στο μουράγιο (αριστερούς πάσης φύσεως και ελληνικής κατασκευής και προελεύσεως…).

    Η ερώτησή μας:

    "Γιατί θέλει ο κωλοτούμπας να φωτογραφίζεται με τσιγγάνους;".

    1. Πιστεύει ακράδαντα στο "βρήκε ο γύφτος την γενιά του…".
    2. Ερωτεύτηκε καμιά κατσιβέλα και θέλει να της στέλνει φωτογραφίες.
    3. Να βλέπει τις φωτογραφίες και να καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι.

    Το ευρόν συριζοπούλι κερδίζει μια φωτο σε μέγεθος 40χ30 εκ. για να την βλέπει και να θυμάται το τι κάνει ένας πρωθυπουργός μπας και τον ψηφίσουν κάποιοι…!

  2. οι έχοντες κατέστρεψαν την πατρίδα μας και τώρα ετοιμάζουν πάλι τις μασέλες τους!

  3. Ο γυφτοπρωθυπουργος να ξέρει ότι αυτοί γύφτοι γεννήθηκαν γύφτοι θα πεθάνουν! !! Αυτός καλά είναι να κανονίσεις από τώρα ελικόπτερο και καρφί για Μαδουρο! !

  4. Είναι ότι χειρότερο γνώρισε ως Πρωθυπουργό το Ελληνικό Κράτος , από της συστάσεως του

  5. Αν γνωριζε ο ελληνικος λαος σε ποιον εμπιστευονταν τοσες 10ες την ψυφο του και ποσο μας μισουν εμας τους ελληνες, ενα παραδιγμα ξερετε ποιος ειναι Ο ((Axel Abot?) Αλεξης
    Τσιπρας) τι γραφη η tora τον εβραιον για τους ελληνες? Και ποιοι κυβερνησαν και κυβερνουν την Ελλαδα πολλα θα καταλαβη. Αλλα ο Ελληνας δεν θελει να καταλαβη ,το βλεπω στους σηγγενης και γνωστους μου, στο βιβλιο σκευος εκλογης αγιου παϊσιου σελιδα 421 τα γραφη ολλα, βρητε πνευματικο πατερα, εξομολογηθητε αλοιος δεν θα αντεξετε αυτα που ερχονται.ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!

  6. ΤΟ 2015 Η ΝΔ ΕΙΧΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 28,1 ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ 35 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 30 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ 24 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Η ΝΔ ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 3 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ.,ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ.ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ 2015 Η ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ.ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ 8 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ?ΕΞΑΕΡΩΘΗΚΑΝ?ΑΠΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ,ΣΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ,ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΡΩΙΣΗ ΤΩΝ ΑΣΗΜΑΝΤΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ,ΚΩΛΟΛΑΓΝΩΝ,ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ,ΣΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΜΙΩΝ.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΞΥΠΝΑΕΙ.ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΕΙ.Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ.ΖΗΤΩ Η ΑΓΑΠΟΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ,Η ΓΛΕΙΚΕΙΑ ΜΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ….

  7. 36 ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΠΟΥ ""Γ'' ΑΠΑΙΤΟΥΜΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΦΥΓΟΔΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΡΟΜΑ!!! ΟΛΟΙ ΕΠΡΕΡΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ΕΛΕΥΘΡΟΣ./..ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ ΚΟΠΡΟΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΗΛΙΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ ΣΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ,,,ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ….ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΛΗΤΗ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΓΛΙΤΖΗ….

Comments are closed.