ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Τελευταία εβδομάδα των Παθών της Ελλάδας διά χειρός Τσίπρα και η διεθνής οργάνωση καταδυνάστευσης του ελληνικού λαού αρνείται να αποδεχτεί την ήττα της. Δέκα ολόκληρα χρόνια έκανε τα πάντα για να αποκόψει τους Έλληνες από τους Ευρωπαίους και δεν τα κατάφερε άσχημα.
Τώρα όμως έχει ξεμείνει από παραμυθάδες και συνεργάτες στην Ελλάδα που να έχουν την ικανότητα να παραπλούν τους ιθαγενείς.

Τρόμος και φόβος επικρατεί στους Μεταπολιτευτικούς καθεστωτικούς της κομπίνας και του εύκολου πλουτισμού αφού η πλειοψηφία των Ελλήνων ζει ως ραγιάδες μέσα στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Όσοι είχαν συστρατευτεί με τον Αλέξη Τσίπρα ως την τελευταία ελπίδα συνέχισης της παρασιτικής ζωής απογοητεύτηκαν αφού ποτέ δεν βάρεσε το νταούλι για τους πολλούς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελεί μία πραγματική απειλή για το διεθνές σύστημα εκποίησης των Κρατών και πάνω από όλα υποδούλωσης της Ελλάδας. Τα παραμύθια Τσίπρα δεν είναι ικανά να αλλάξουν τον ρου της πολιτικής ιστορίας της Ελλάδας και η πρώτη φορά που τα εγκλήματα των προηγουμένων κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν είναι πολύ πιθανή. Οι Έλληνες από την επόμενη Δευτέρα αν το αποφασίσουν θα έχουν τη δυνατότητα να καρπωθούν ένα σημαντικό μέρος από τον πλούτο τους σύντομα.

Η πολιτική εξόντωση Μητσοτάκη στηρίζεται στις συνηθισμένες και πετυχημένες συνταγές του παρελθόντος για τον έλεγχο του τελικού εκλογικού αποτελέσματος. Η επιδίωξη της Μαντάμ «Ο» είναι η ήττα του Αλέξη Τσίπρα με το μικρότερο ποσοστό ώστε να παραμείνει στην εξουσία για ένα θερμό καλοκαίρι και ό,τι προκύψει. Η παραπλάνηση των ψηφοφόρων θα βασιστεί σε επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Πρώτο και καλύτερο η επανεμφάνιση με δημόσια δήλωση τελευταίες ημέρες του Πρωθυπουργού που συνέβαλε τα μέγιστα στη χρεοκοπία του 2009 Κ.Καραμανλή. Η αποκρουστική πολιτικά όψη του αποτελεί το αποτρεπτικό στοιχείο για τους αναποφάσιστους που θα κόψουν τελευταία στιγμή ένα αναγκαίο ποσοστό για την αποφυγή συντριβής Τσίπρα ξυπνώντας μνήμες του παρελθόντος.

Δεύτερο τέχνασμα που ήδη χρησιμοποιείται η θολή πολιτικά επανεμφάνιση Σταύρου Θεοδωράκη που αποσκοπεί να ανακόψει τη ροή ψηφοφόρων προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αναμένεται η χειμαρρώδης παρουσία του επικοινωνιακά και πάλι αυτή την εβδομάδα παρασύροντας στην κάθοδό του όσους περισσότερους μπορεί.

Τρίτο τέχνασμα η δημιουργία και ανακύκλωση κομμάτων της πατριωτικής Δεξιάς κατά κύριο λόγιο αποτυχημένων του παρελθόντος που απολαμβάνουν όμως περιέργως επικοινωνιακή ώθηση για να αποκόψουν και αυτοί όσους περισσότερους μπορούν από τη συνεισφορά σε μια ισχυρή φιλελεύθερη και πλουτό-παραγωγική Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Τέταρτο τέχνασμα η Εκκλησία του Θεού που έλαβε το αντίδωρο των 117 εκατομμυρίων ευρώ από τη κ. Δούρου πρόσφατα. Οι πνευματικοί ποιμένες του λαού δεν στηρίζουν τόσο φανατικά Τσίπρα όπως το 2015 το δώρο του τελευταίου όμως θα κρατήσει τα στόματά τους κλειστά, όπως ακριβώς έκανε με την ατιμωτική Συμφωνία των Πρεσπών. Τους ήρωες-θρύλους των ιερέων του Μακεδονικού Αγώνα αντικατέστησαν σήμερα με ελάχιστες εξαιρέσεις ρασοφόροι λάτρεις των επενδυτών χρημάτων αγνώστου ταυτότητας και προέλευσης. Την επερχόμενη Κυριακή των εκλογών αναμένεται η παθητική στάση τους ανάμεσα στο κενό εξουσίας Μητσοτάκη και τον άθεο εξουσιαστή Τσίπρα.

Πέμπτο τέχνασμα επιχειρηματίες ταυτισμένοι με θολές επιχειρηματικές δράσεις που εμφανίζονται ως η νέα εκδοχή Μητσοτάκη για να φοβίσουν όποιον επιθυμεί μία αλλαγή από τη σημερινή κατάσταση ασυλίας τους. Μαζί φυσικά και τα κονδύλια διαφήμισης σε μέσα ενημέρωσης για την προνομιούχα κρατική προβολή.

Έκτο τέχνασμα μη γηγενείς ανώνυμοι ψηφοφόροι που δέχονται σωρηδόν δωράκια τις τελευταίες μέρες για την ομαδική ψήφο τους ενάντια στη δημοκρατία και την αρχή της ελευθερίας της ψήφου.

Έβδομο και τελευταίο τέχνασμα αν όλα τα άλλα αποτύχουν οι ταραχές πριν τη δημοκρατική παράδοση στις κάλπες της Κυριακής. Προσπάθεια στον άξονα αυτό η ελεύθερη διαβίωση και του πνευματικού ηγέτη της τρομοκρατίας την κρίσιμη εβδομάδα που διανύουμε.

Όλα τα παραπάνω τέχνασματα και όσο ακόμα χρειαστούν για έναν και μόνο σκοπό. Να μην μιλήσει ο ελληνικός λαός  ξεκάθαρα ενάντια στους δήμιους-δανειστές που τόσο αγαπούν τον Αλέξη Τσίπρα, την Κυριακή 26η Μαίου 2019. Κάθε όπλο και ένα κομμάτι από τη νίκη Μητσοτάκη.

Ο Θεός και ο ελληνικός λαός με την ψήφο του ας αποφασίσουν ποιον αγαπούν πιο πολύ. Τον Αλέξη Τσίπρα ή την Ελλάδα. Αυτό που θέλουν, αυτό θα λάβουν…

loading...