Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επτά (7) νύχτες έμειναν για να λάβει ο Αλέξη Τσίπρας το μήνυμα-εντολή του ελληνικού λαού. Απελπισμένα μοιράζει εκατομμύρια σε Θεό και Ρομά για να εξαγοράσει τη σιωπή και την ψήφο του ποιμνίου τους. Σε 7 νύχτες θα μάθει η Ελλάδα το μέλλον της. Αν θα παραμείνει μία αποικία των δανειστών ξεπουλώντας «γη και ύδωρ» συνεχώς για να διατηρεί μία κάστα παραεξουσίας στη διακυβέρνησή της την οποία έχτισαν Ανθέλληνες μεθοδικά από τη Χούντα μέχρι τον Αλέξη Τσίπρα ή αν θα σπάσει τα δεσμά που της έχει φορέσει η διεθνής οργάνωση υποδούλωσης του ελληνισμού και θα ζήσει με αξιοπρέπεια και ευημερία για όσους κοπιάζουν και μοχθούν.

Η μοίρα των Ελλήνων είναι στο χέρι μας και συγκεκριμένα στην ψήφο μας τη 26η Μαίου 2019. Μία ψήφο που τέσσερα χρόνια μπήκε στο μπαούλο της δημοκρατίας και επέτρεψε στον Αλέξη Τσίπρα και το καθεστώς του να διασύρουν, να ξεπουλήσουν, να εμποδίσουν και να φτωχοποιήσουν την Ελλάδα. Τα άθλια αποτελέσματα στη διαβίωση και την εργασία στην Ελλάδα τα γνωρίζει ο καθένας προσωπικά. Δεν χρειάζονται ανάλυση. Υποτίμηση της νοημοσύνης και μετανάστευση η λύση που πρόκρινε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ για τους Έλληνες. Τον ανθό της Ελλάδας, τη νεολαία μας, αντικατέστησαν χιλιάδες παράνομοι αλλοδαποί σε νησιά και ηπειρωτική χώρα. Η άθλια συμβουλή των συνταξιούχων στα εγγόνια τους η εξορία από την πατρίδα τους. Η Μακεδονία ανταλλάχθηκε για να παραμείνει ο κ.Τσίπρας στην εξουσία μέχρι την 26η Μαίου 2019 και η Τουρκία αποτελεί την εγγύηση παραμονής του μέχρι τον Οκτώβριο 2019. Αδημονεί για το καλοκαιρινό ξεπούλημα της γαλάζιας πατρίδας και της σημαίας μας.


Ο Αλέξης Τσίπρας πόνταρε σε κάθε καταστροφή από το Grexitμέχρι το Brexit και από τον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας μέχρι Ελλάδας-Τουρκίας για να διαλύσει την Ε.Ε., το ΝΑΤΟ και κάθε οργανισμό που εγγυάται την ειρήνη και την ευημερία των ανθρώπων μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Γ’ΠΠ και ο πυρηνικός πόλεμος η τελευταία ελπίδα για τα «διεθνή κοράκια» για να διαλύσουν τον κόσμο και την Ελλάδα. Εξάλλου όπως μας είπε και η Μαντόνα εχθές“Not everyone is coming to the future, not everyone is coming from the past…”. Μόνο οι ελίτ του Αλέξη Τσίπρα και της Μαντάμ «Ο» καλοδεχούμενες.


26η Μαίου 2019 η ώρα της αλήθειας της Μακεδονίας, της Ελλάδας, του Κόσμου όλου…

“They are so naive; they think we are not aware of their crimes

We know that we are just not ready to act

The storm isn’t in the air it’s inside us

I want to tell you about love and loneliness

Please tell me now can’t you hear outside of your supreme hoody

The wind has begun to how…”

Οι Έλληνες μπορούμε να δείξουμε το δρόμο

Οι Ελληνες αξίζουμε και θέλουμε να ζούμε καλύτερα χωρίς ψέματα, Αλέξη Τσίπρα.

Wake up! Wake up! Wake up!

Λ.ΚΑΛ.


loading...

2 thoughts on “Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  1. ΜΗΠΩΣ ΤΟ *ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ * ΝΑ ΤΟ ΈΚΑΝΕΣ *ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ * ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΟΥΝ ΝΙΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΕΣ ΔΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ .

  2. Οι Ευρωπαίοι άρχισαν να ξυπνάνε και να ψηφίζουν πατριωτικά κόμματα. Εδώ;

Comments are closed.