ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βλάπτουν το ίδιο την Ελλάδα – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

«Ακούσαμε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και την κυρία Γεννηματά, εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής. Δεν απήντησε ο κ. Τσίπρας στα όσα κατήγγειλε γι’ αυτόν ο κ. Μητσοτάκης και δεν απήντησε ούτε ο κ. Μητσοτάκης στα όσα είπε γι’ αυτόν ο κ Τσίπρας.
Εμείς, σαν Χρυσή Αυγή, έχουμε να δηλώσουμε τούτο: Τους πιστεύουμε και τους δύο σε όλα! Όλα ήταν αλήθεια! Κι αν ήταν όλα αλήθεια, το καλύτερο που θα είχαν να κάνουν θα ήταν να πάνε στο σπίτι τους.

Είναι πραγματικά να λυπάται κανείς για την πολιτική ζωή. Είναι, όμως, τουλάχιστον θρασύ και κυνικό να λέει «λυπάμαι» η Φώφη Γεννηματά, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, του πιο διεφθαρμένου κόμματος που πέρασε από την ελληνική πολιτική ζωή και που ακόμη και σήμερα χρωστάει 200 εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες. Λυπάται -λέει- το ΠΑΣΟΚ και κατήγγειλε τόσο το ΣΥΡΙΖΑ όσο και τη ΝΔ ότι προσπαθούν να κρύψουν τις ομοιότητές τους. Πράγματι! Και τα δύο, όμως, ομοιάζουν με ένα τρίτο. Αυτό άνοιξε τον δρόμο.

Τώρα, όμως, βλέπετε ζούμε στον καιρό του ΣΥΡΙΖΑ. Για την ιστορία θα καταθέσω για τα Πρακτικά δύο φωτογραφίες… Στην πρώτη είναι ο κ. Πολάκης, για τον οποίο θα γινόταν η συζήτηση, στη Νικαράγουα, που πήγαιναν οι κνίτες και μάζευαν καφέ, με ένα καλάσνικοφ. Η δεύτερη φωτογραφία θυμίζει κι αυτή Λατινική Αμερική. Είναι ο Αλέξης Τσίπρας με ένα πούρο Αβάνας σε ένα κότερο. Έτσι εξελίσσεται η επανάσταση. Ξεκινάει, δήθεν, με όνειρα για ανατροπές και καταλήγει σε κότερα με πούρα Αβάνας!

Θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να διαθέτει, πράγματι, μεγάλο πολιτικό θράσος, αφού στις τάξεις του υπάρχουν Βουλευτές οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ… Από την πλευρά της και η Νέα Δημοκρατία έχει και αυτή τα δικά της. Έχει από το Ποτάμι –πραγματικά τους πήρε το ποτάμι!- τον κ. Φωτήλα, την κ. Μάρκου, τον κ. Θεοχάρη και τον κ. Ψαριανό, ο οποίος δηλώνει ανεξάρτητος μέχρι τις εκλογές. Δηλώνει ότι θα πολιτευτεί με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά διασώζει την πολιτική του τιμή εάν μείνει τρεις ή τέσσερις μήνες ανεξάρτητος. Αυτό είναι το ήθος της δημοκρατίας. Έχει πάρει επίσης τον κ. Λαζαρίδη από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον κ. Κατσιαντώνη από την Ένωση Κεντρώων. Τι να κάνουν οι άνθρωποι; Πρέπει να βολευτούν!

Αυτό ισχύει για τα τρία κόμματα που διεκδικούν την εξουσία, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία. Βλάπτουν και οι τρεις τους την Ελλάδα το ίδιο!

Να μας απαντήσει για τον Καιρίδη ο Κ. Μητσοτάκης. Σε λίγες ημέρες έχουμε την επέτειο της γενοκτονίας των Ποντίων, την οποία επίσημα έχει αρνηθεί. Λέει ότι οι Έλληνες είναι ένα τεχνητό έθνος όπως οι… Makedonski και ότι είμαστε τέκνα των Οθωμανών. Όχι, οι Έλληνες δεν είμαστε τέκνα των Οθωμανών! Και είναι ντροπή να τον έχετε στη Νέα Δημοκρατία υποψήφιο ευρωβουλευτή. Και η μεγαλύτερη ντροπή είναι η σιωπή σας. Ούτε ένας Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν βγήκε να το καταγγείλει. Η σιωπή των αμνών, κυριολεκτικά!

Και μάλιστα για τον Καιρίδη έγραψε και άρθρο ο περίφημος Νίκος Δήμου, ο γνωστός από το βιβλίο του «Η δυστυχία του να είσαι Έλληνας». Το άρθρο του είχε τίτλο «Καιρός για Καιρίδηδες» όπου έλεγε: Τον θέλω γιατί είναι πρώτα Ευρωπαίος και μετά Έλληνας. Εμείς ΟΧΙ, θέλουμε Ευρωβουλευτές που πάνω από την Ευρώπη των τοκογλύφων βάζουν την Ελλάδα και μόνο την Ελλάδα!»

loading...

6 thoughts on “ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βλάπτουν το ίδιο την Ελλάδα – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. Οι πατριώτες εργάζονταν και αγωνίζονταν πάντοτε για το καλό της χώρας τους.
    Ενδεικτικά αναφέρω μερικούς:
    Λεωνίδας, Παλαιολόγος, Κολοκοτρώνης, Μεταξάς.

  2. Σε λίγες μέρες καλούμεθα να κάνουμε το καθήκον μας προς την πατρίδα.

  3. ΕΛΛΗΝΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΞΕΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΜΠΟΡΔΕΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ!!

    ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΔΗΘΕΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΥΤΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΠΟΡΔΕΛΟΠΑΤΡΙΔΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ….ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΧΘΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΟΥΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΘΛΑ ΚΟΠΡΙΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ…,ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΟΛΕΡΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΓΡΑΙΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΧΡΟΝΗ ΣΙΦΥΛΗ ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ….

Comments are closed.