ΑΝΕΛΠΙΣΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΔΩΡΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ

Ανέλπιστο πασχαλινό δώρο στον Αλέξη Τσίπρα η εξάντληση του δικαιώματος κατάθεσης πρότασης δυσπιστίας από την αξιωματική αντιπολίτευση πρόωρα. Ο κ.Τσίπρας και η μέντοράς του είχαν ένα
γρίφο να επιλύσουν για το βράδυ της 26ης Μαϊου όταν ο ελληνικός λαός θα μιλήσει στη κάλπη των Ευρωεκλογών και θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για το ξεπούλημα της Μακεδονίας εντός και εκτός των τειχών: Πώς θα παρέμενε στην εξουσία μετά από μία συντριπτική εκλογική ήττα σε Δήμους, Περιφέρειες και Ευρώπη.

Η συνταγή δοκιμασμένη από την κ.Μέρκελ και Μέι ήταν απλή. Ο κ.Τσίπρας θα κάνει τον παλαβό, θα πει κανά δυό μπαρούφες τύπου “το μήνυμα ελήφθη” για τους ιθαγενείς και θα παραμείνει στην εξουσία με τα δεκανίκια Ποτάμι-ΑΝΕΛ που αποσκίρτησαν για να εξυπηρετήσουν την κατάσταση και θα τελειώσουν την πολιτική τους πορεία στην κάλπη του 2019.

Το μόνο συνταγματικό πρόβλημα του Αλέξη Τσίπρα θα ήταν μία πρόταση δυσπιστίας στην “Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι άλλοι” το βράδυ της 26ης Μαίου σε συνέχεια της λαϊκής ετυμηγορίας. Μία ψήφιση της  πρότασης τις επόμενες ημέρες σε κλίμα ήττας και πανωλεθρίας του Αλέξη Τσίπρα. Αυτό ήρθε η Νέα Δημοκρατία πέφτοντας στην παγίδα Πολάκη να το εξαφανίσει, παρέχοντας ψήφο εμπιστοσύνης την επόμενη εβδομάδα σε μία Κυβέρνηση-κουρελού. Ένα ανέλπιστο δώρο με το οποίο ο κ.Τσίπρας ελπίζει να ακυρώσει τη βούληση του ελληνικού λαού για τρίτη -και φαρμακερή- φορά.

Είναι κρίμα που το Επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας δείχνει κατώτερο των περιστάσεων και κυρίως της επιθυμίας του ελληνικού λαού να απαλλαγεί από τον Αλέξη Τσίπρα που διαπόμπευσε την Ελλάδα και κατέγραψε τη σύγχρονη ιστορία μας ατιμωτικά.

Μόνος κριτής πλέον ο ελληνικός λαός που θα επιλέξει την 26η Μαϊου ποια Ελλάδα θέλει. Τη σημερινή χώρα, ουραγό σε κάθε ευρωπαϊκή κατάταξη στηριζόμενη σε επιδόματα και στη μαύρη οικονομία των παράνομων μεταναστών με το εμπόρευμά τους ή μία χώρα αντάξια του πραγματικού της πλούτου για την οποία όλοι να είμαστε περήφανοι και να απολαμβάνουμε με τον κόπο μας.

Ίδωμεν πλέον το βράδυ της 26ης Μαίου 2019 ποιος θα κερδίσει τελικά. Η Δημοκρατία και ο λαός ή ο Αλέξης Τσίπρας και η Μαντάμ “Ο” με τα καράβια τους και τα λιμάνια τους…

Λ.ΚΑΛ.

loading...

1 thought on “ΑΝΕΛΠΙΣΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΔΩΡΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ

  1. Όποιο και να είναι το σκεφτικό της πρότασης δυσπιστίας , σημασία έχει ότι ο ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ και όλο αυτό το συρφετό που τον περιτριγυρίζει είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν την 4τραετία μέχρι το τελευταίο λεπτό , γιατί γνωρίζουν ότι αυτά τα μεγαλεία που έζησαν και ζουν αυτά τα χρόνια τελείωσαν………

Comments are closed.