Αποδοκίμασαν ιερέα που αποκάλεσε «προδοτική» τη Συμφωνία των Πρεσπών σε εγκαίνια εκλογικού κέντρου υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Την αντίδραση των παρισταμένων, που τον αποδοκίμασαν, προκάλεσε αναφορά ιερέα που αποκάλεσε «προδοτική» τη Συμφωνία των Πρεσπών, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού, υποστηριζόμενου από τον ΣΥΡΙΖΑ, του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θόδωρου Καρυπίδη, στη Φλώρινα.

«Με την ευκαιρία που η Εκκλησία βρίσκεται στην αναστάσιμη περίοδο και όπως μετά την προδοσία του Ιούδα ακολούθησε ο Γολογθάς και ο Σταυρός αλλά μετά την σταύρωση ακολουθεί η Ανάσταση και ο Χριστός μας έσωσε από την προδοσία έτσι εύχομαι η πατρίδα μας να αποτινάξει το ζυγό που βρίσκεται μετά την επαίσχυντη προδοσία των Πρεσπών, να αναστηθεί η Πατρίδα από το λήθαργο που βρίσκεται και να σωθούμε από την προδοσία» είπε ο πατέρας Αναστάσιος προκαλώντας την αντίδραση των παρισταμένων που τον αποδοκίμασαν.

«Καλή ανάσταση στη Μακεδονία» είπε ο ιερέας αφού τελείωσε το μυστήριο του Αγιασμού. Από την πλευρά του ο κ. Καρυπίδης στην ομιλία του που ακολούθησε είπε, μεταξύ άλλων, ότι δεν θα επιτρέψει διχαστικούς λόγους σε αυτόν τον τόπο.

Πηγή: neaflorina.gr

loading...

4 thoughts on “Αποδοκίμασαν ιερέα που αποκάλεσε «προδοτική» τη Συμφωνία των Πρεσπών σε εγκαίνια εκλογικού κέντρου υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

  1. Αλίμονό μας, αν αποδοκιμάζουμε το πατριωτικό ήθος των Ελλήνων.

  2. Εσείς οι διαχειριστές του Ξυπνήστε ρε κάντε κάτι ώστε να φαίνεται, αν υπάρχουν σχόλια κάτω από κάθε δημοσίευμα στην αρχική σελίδα.

  3. Φορέαςκαι υποκινητής διχασμού είναι ο συριζα και οι πράξεις προδοσίας που διέπραξε . Ε όχι κύριε Καρυπίδη στο σπίτι του κρεμασμένου κλπ !!! Ανέκαθεν ο διχασμός υπήρξε το ευγενές σπόρ των αριστερών αποβρασμάτων ,όπως και πρόσφατα με τη συμφωνία των Πρεσπών και τους ξυλοδαρμούς και τα χημικά εναντίων γερόντων και μικρών παιδιών! Γιά να μη ξεχνιόμαστε (Μικρασία-οίκαδε ,Δεκεμβριανά ,Συμμοριτοπόλεμος ,Δολοφονίες από αριστερούς αγωνιστές 17Ν κλπ ) .ΝΤΡΟΠΗ.

Comments are closed.