Θεοδόσης Πελεγρίνης: Φαντάζομαι και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τρολ

Σε μία… κρίση ειλικρίνειας ο Θεοδόσης Πελεγρίνης παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς την ύπαρξη τρολ στην υπηρεσία του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία όμως χαρακτήρισε «παιχνίδι» και όχι «τεκμηριωμένη τοποθέτηση».

Ο Θεοδόσης Πελεγρίνης, πρώην Υφυπουργός Παιδείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε το βράδυ της Τρίτης στο «LIVE Instagram Debate» του RISE TV, όπου αντιμετώπισε τον υποψήφιο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καιρίδη. Όταν η διαδικασία έφτασε στο τρίτο στάδιο, όπου οι καλεσμένοι υποψήφιοι θα απαντούν σε ερωτήσεις του κοινού ο κ. Πελεγρίνης ερωτήθηκε για την γνώμη του για τα τρολ στο διαδίκτυο και αν γνωρίζει αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τρολ. «Φαντάζομαι είναι ένα σπορ αυτό, οι πάντες έχουν τρόλ», σημείωσε ο Θεοδόσης Πελεγρίνης και συμπλήρωσε πως «συνεπώς και το ΣΥΡΙΖΑ θα έχει». «Νομίζω είναι περισσότερο ένα παιχνίδι αυτό παρά μία τοποθέτηση τεκμηριωμένη», έσπευσε να συμπληρώσει ο πρώην πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

«Δεν το βρίσκω καθόλου παιχνίδι», ήταν η απάντηση του Δημήτρη Καιρίδη, με τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας να σημειώνει με αρκετή αίσθηση χιούμορ πως μπορεί να μην ξέρει αν η Νέα Δημοκρατία έχει τρολ όμως ξέρει, όπως είπε, «της άλλης πλευράς τα τρολ που είναι εναντίον μου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

loading...