Απειλές-φωτιά του Ρουβίκωνα κατά των δικαστών για την άδεια του Κουφοντίνα

Οι αντιεξουσιαστικές οργανώσεις φαίνεται να έχουν λάβει απίστευτη δύναμη κατά την πρωθυπουργία του Αλέξη Τσίπρα. Απροκάλυπτες απειλές εξαπολύει ο Ρουβίκωνας κατά δικαστών για χάρη του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ο καταδικασμένος για την 17Ν έχει ξεκινήσει απεργία πείνας επειδή δεν έχει γίνει αποδεκτό το αίτημά του για άδεια από τις φυλακές Βόλου και ο Ρουβίκωνας, διά του ηγετικού στελέχους του, ανέλαβε να απειλήσει τους δικαστές.

Η απειλή είναι ευθεία: αν δεν χορηγηθεί άδεια από το τριμελές συμβούλιο πλημμελειοδικών Βόλου στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, στην περίπτωση που πάθει κάτι, θα ανοίξει κύκλος αίματος.

Η ανάρτηση του Γιώργου Καλαϊτζίδη έχει ως εξής: «Αυτήν την Πέμπτη το τριμελές συμβούλιο πλημμελειοδικών Βόλου θα αποφασίσει εάν θα έχουμε τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας στην Ελλάδα. Η υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα είναι ήδη πολύ επιβαρυμένη και είναι ζήτημα αν θα αντέξει τις επόμενες μέρες. Οι τρείς συγκεκριμένοι δικαστές του Βόλου θα πάρουν μια απόφαση που θα επηρεάσει άμεσα την ζωή του Δημήτρη την ζωή την δικιά μας και την ζωή την δικιά τους. Ελπίζω να μην κόψουν αυτό το κόκκινο νήμα. Γιατί αν το κάνουν όλα θα κοκκινίσουν.»

loading...

3 thoughts on “Απειλές-φωτιά του Ρουβίκωνα κατά των δικαστών για την άδεια του Κουφοντίνα

  1. Πώς να μην αποκτήσουν δύναμη αφού ο κανακάρης του πολιτικά ανέντιμου προέδρου της βουλής είναι αρχηγός ?

  2. Αυτό είναι το Κράτος που ονειρευτήκαμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας , να το Κυβερνούν τα πρεζόνια και οι κάθε λογής ΗΛΙΘΙΟΙ αυτοπροσδιοριζόμενοι προστάτες και τιμητές των απανταχού αδικημένων , ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ

  3. ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ.ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΚΟΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΑΠΛΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΑΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΔΩ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.ΤΟ ΝΑ ΔΕΙΩΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΑΝ ΑΧΡΕΗΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΕΡΝΕΙΣ ΣΑΝ ΙΚΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟ.

Comments are closed.