Χρυσή Αυγή: Αύξηση της στρατιωτικής θητείας και στράτευση των γυναικών για την υποστελέχωση των ΕΔ

Ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, σχετικά με την «Επιτακτική η ανάγκη αυξήσεως της στρατιωτικής θητείας», κατέθεσε ο Βουλευτής της ΧΑ, Παππάς Ηλία Χρήστος:

Όπως αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής:

«Η με ραγδαίους ρυθμούς αυξανόμενη τουρκική επιθετικότητα σε Έβρο, Αιγαίο και Κύπρο, καθιστά πλέον επιτακτική την ανάγκη αύξησης της στρατιωτικής θητείας προκειμένου να επιλυθούν τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης και μειωμένης επάνδρωσης που παρατηρούνται στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας.

Είναι εξάλλου αδιαμφισβήτητο ότι τα ως άνω προβλήματα οφείλονται όχι μόνο στην υπογεννητικότητα αλλά και στις αποφάσεις περί μειώσεως της διάρκειας της στρατιωτικής θητείας, τις οποίες διαχρονικά έλαβαν όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών, προκρίνοντας δυστυχώς το κομματικό όφελος και την αποφυγή του πολιτικού κόστους έναντι του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων.»

loading...

2 thoughts on “Χρυσή Αυγή: Αύξηση της στρατιωτικής θητείας και στράτευση των γυναικών για την υποστελέχωση των ΕΔ

  1. Ο τίτλος του δημοσιεύματος δεν ανταποκρίνεται στην ερώτηση του βουλευτή.
    Ο τίτλος είναι αυθαίρετος.

  2. ΓΙΟΣ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΛΗΜΝΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΕΙΣΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΜΕ Α ΩΡΑΙΑ ΕΞΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΔΩ ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΙΠΕ. ΣΕ ΛΙΓΟΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ.

Comments are closed.