Σε πόστο – έκπληξη «σπρώχνει» ο Τσίπρας τον ΓΑΠ: Που θέλει να τον τοποθετήσει

Για σημαντικό πόστο προορίζει σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο πρωθυπουργός σκέφτεται να προτείνει τον πρώην ηγέτη του ΠΑΣΟΚ για τη θέση του Επιτρόπου της Κομισιόν.

Η Real News αναφέρει πως κύκλοι της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς πιστεύουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα προτείνει τον Γιώργο Παπανδρέου για τη θέση του Επιτρόπου της Κομισιόν. Με αυτή την κίνηση ο πρωθυπουργός θέλει τη στήριξη των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών γεγονός που θα σημάνει ότι θα γίνει σίγουρα αποδεκτός.

Παράλληλα, το γεγονός πως είναι πρώην πρωθυπουργός θα τον βοηθήσει να γίνει αντιπρόεδρος της Κομισιόν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μπορούσε εύκολα να διεκδικήσει τη θέση της Φεντερίκα Μογκερίνι. Δηλαδή αυτή του υψηλού επιτετραμμένου για την εξωτερική πολιτική και την ασφάλεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

loading...

3 thoughts on “Σε πόστο – έκπληξη «σπρώχνει» ο Τσίπρας τον ΓΑΠ: Που θέλει να τον τοποθετήσει

  1. ΚΡΕΜΑΣΤΕ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!

  2. ΤΟΝ ΓΑΠ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ? ΤΟΝ ΓΑΠ?

  3. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ
    ——————————————————-

    ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ
    Mε θαλαμηγό της λματ ο ασφαλέστερος τρόπος “απόδρασης” του Μήτσου Κουφοντίνα
    ΗΠΑ, Γερμανία, Ντόναλτσον, μυστικές υπηρεσίες και συμφέροντα μπερδεύονται γλυκά

    6 ΜΑΙΟΥ 2019 11:05

    Ο ασφαλέστερος τρόπος για να αποδράσει ο Μήτσος Κουφοντίνας στην επόμενη άδειά του και πριν εκλεγεί πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης (εάν φυσικά διεξαχθούν εκλογές) είναι καπνίζοντας πούρα σε μία θαλαμηγό της λούμπεν μεγαλοαστικής τάξης-λματ. Ο Τσίπρας που έως τώρα έδινε απλόχερα τις άδειες στο Μήτσο Κουφοντίνα θα πρέπει να διαχειριστεί τον προεκλογικό αντίκτυπο της “απόδρασης” του Κουφοντίνα.

    https://kourdistoportocali.com/news-desk/thalamigo-tis-lmat-o-asfalesteros-tropos-apodrasis-tou-mitsou-koufontina/

Comments are closed.