ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ…

«ΑΡΓΕΙΕ ΝΑ ΄ΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΜΕΡΑ ΚΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΣΙΩΠΗΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ΄ΣΚΙΑΖΕ Η ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΩΝΕ Η ΣΚΛΑΒΙΑ»


Γράφει ο Γεωκών
Περιμένουμε την ημέρα που ο Ελληνικός Λαός , με εξευτελισμένες τις δυνάμεις του κακού, με ταπεινωμένους κάτω από το πέλμα του, τους άθεους και προδότες πολιτικούς, θα αναγγείλει την ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ. 
Όποιος ζήσει αυτήν την ημέρα, θα ζήσει την μεγαλύτερη χαρά που μπορεί να επιθυμήσει ψυχή ελεύθερου ανθρώπου, τέτοια χαρά δεν θα την έχει γνωρίσει καμιά από τις γενεές που επερασαν . 
Τέτοια χαιρετιστήριος της Νίκης ιαχή, δεν θα δόνησε ποτέ προηγουμένως, από τους πανάρχαιους χρόνους τον Ουρανό της Ελλάδος. 
Ένα πλήθος από κάθε γωνιά της Ελληνικής γης που θα γιορτάζει τον Λυτρωμό του, μια μέρα παραμύθι , τόσα χρόνια την περιμέναμε, τη μέρα του Λυτρωμού, και όταν δούμε να παίρνουν σάρκα και οστά, όταν ακούσουμε από το στόμα του ηγέτη…
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΗΓΕΤΗ, ΤΗΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΘΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, όταν θα βλέπουμε γελαστά τα πρόσωπα ενός Λαού που τόσο είχε υποφέρει…. βρεθήκαμε εκστατικοί, όπως βρίσκεται κανείς μπροστά στο όνειρο, μπροστά στο θαύμα. 
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ από Δυνάστες, από άθεους και προδότες πολιτικούς, αυτή ήταν η ευχή που ανταλλάσσαμε μεταξύ μας και τώρα γίνετε πραγματικότητα. 
Η κυβέρνηση των άθεων και προδοτών αριστερών πολιτικών , φεύγει με όλα τα αίσχη μιας τόσον αμαρτωλής πολιτικής, φεύγει με τα αισχρά συνακόλουθα της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...