Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

Μια επιστολή-έκπληξη από πρώην κνίτη, δεχθήκαμε χθες και αφού επιβεβαιώσαμε το αληθές των στοιχείων του την δημοσιεύουμε άμεσα:

Είμαι πρώην πλέον μέλος της ΚΝΕ, για να καταγγείλω το ρόλο του ΚΚΕ, ως οργάνου της αμερικανοκρατίας και της συστημικής σαπίλας, που δήθεν πολεμάει. Κάνω δε σε σας την καταγγελία μου, γιατί πολλά απ’ αυτά που έχω να πω τα έχετε τονίσει επανειλημμένα, αλλά δεν ήθελα να τα πιστέψω.

Πριν πάρω τη δύσκολη απόφαση να εγκαταλείψω την πρώτη πολιτική επιλογή της νιότης μου, βασανίστηκα σκληρά και εν τέλει αποφάσισα να θέσω κάποια κρίσιμα ερωτήματα που μου είχαν δημιουργηθεί στον αρμόδιο καθοδηγητή. ΟΙ απαντήσεις που πήρα κι εκείνες που δεν πήρα, με βεβαίωσαν ότι η επιλογή μου είναι η σωστή.

Ειδικότερα, έθεσα τα εξής ερωτήματα:

1ον) Τον τελευταίο καιρό, το κόμμα κάνει μανιώδη αντιφασιστικό αγώνα, λες και η Χρυσή Αυγή είναι κυβέρνηση ή αξιωματική αντιπολίτευση, κι έχει αφήσει στο απυρόβλητο τους δύο πόλους του συστήματος και την αμερικανοκρατία. Ειδικά τώρα που είναι προεκλογική περίοδος, το κόμμα έχει αποδυθεί σ’ έναν περίεργο αγώνα να μη δοθούν από τους δήμους και τις περιφέρειες χώροι στη Χρυσή Αυγή, λες κι αυτό είναι το πρόβλημα των εργαζόμενων και της νεολαίας. Δίνοντας έτσι την εντύπωση, πως χρησιμοποιείται από το σύστημα σα «δύναμη κρούσης» κατά της Χ.Α.

2ον) Κατηγοράμε τους φασίστες ότι είναι όργανα του κεφαλαίου, αλλά δεν έχω δει ούτε έναν εκπρόσωπό τους στα ΜΜΕ του κεφαλαίου. Αντίθετα, σε κάθε πολιτική κουβέντα υπάρχει εκπρόσωπος του ΚΚΕ. Πως εξηγείται αυτό; Είναι όργανά τους και τους αποκλείουν; Κι εμείς ασυμφιλίωτοι εχθροί τους και μας προβάλλουν;

3ον) Τους κατηγοράμε για τα οικονομικά τους, ότι τα παίρνουν από τους εφοπλιστές και τέτοια, αλλά είναι φανερό από την προεκλογική τους εκστρατεία ότι δε διαθέτουνε χρήμα. Μας κατηγοράνε ότι έχουμε επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ότι έχουμε θησαυροφυλάκια, ότι τα παίρνουμε –εκβιαστικά με το ΠΑΜΕ ή συναινετικά- απ’ όλους τους πλουτοκράτες, ότι πουλήσαμε τον 902 σε offshore και άλλα πολλά, κι εμείς τους απαντάμε πως είναι… εγκληματική οργάνωση και πως… σκοτώσανε το Φύσσα και κουβέντα για την ταμπακιέρα. Αφού είμαστε καθαροί, γιατί δεν ανοίγουμε τα οικονομικά μας και δεν υποχρεώνουμε το ΣΔΟΕ να μας ελέγξει, για να μας φύγει η ρετσινιά και να τους κολλήσουμε στον τοίχο;

4ον) Ο αντιιμπεριαλιστικός αγώνας έχει ατονήσει – και μάλιστα σε μια εποχή που οι Αμερικάνοι κάνουνε ότι γουστάρουνε με την κυβέρνηση Τσίπρα. Επίσης, τσουβαλιάζουμε στο ίδιο σακί Ρώσους, Κινέζους κι Αμερικάνους, με μια περίεργη ταχτική ίσων αποστάσεων.

Οι απαντήσεις που πήρα ήτανε ότι «αμφισβητώ τη γραμμή του κόμματος», ότι «επηρεάζομαι από τη φασιστική προπαγάνδα», κι ότι είμαι… μικροαστός.

Είναι φανερό, πως δεν έχω καμία θέση σ’ ένα τέτοιο ατιμασμένο κόμμα και λυπάμαι για τα χρόνια που έχασα εκεί μέσα. Ολοκληρώνοντας, κάνω έκκληση στα πολλά παιδιά που διαπίστωσα στη συζήτηση ότι έχουνε τους ίδιους προβληματισμούς με μένα, να τους γυρίσουνε την πλάτη, πριν κλάψουνε για τα χαμένα χρόνια και για τους πουλημένους αγώνες τους!

ethnikismos.net

loading...

7 thoughts on “Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

  1. Τα έγραψε αυτά κνίτης. Πρώην. Ευτυχώς είναι πρώην. Αν υπαρχει δηλαδή γιατί το ονοματεπωνυματάκι του δεν το βάζει. Τυχαίο; καθόλου. Αυτά όμως δεν είναι τίποτα.
    Και πού να δείτε τι κατήγγειλε ο Συναδινός ο οποίος βάζει το ονοματεπώνυμό του για τη χρυσή αυγή και τον αρχηγό της. Τυφλα να 'χει ο ανώνυμος κνίτης του αρθρου.
    Ψάξτε για αλλού κορόιδα.

  2. Μπορείς να μας πεις τι δεν είναι σωστό από αυτά που λέει ο κνίτης, έστω κι' αν δεν είναι κνίτης, αλλά οποιοσδήποτε πολίτης;
    Περιμένω απάντηση.

  3. Ο πρώην ευρωβουλευτής είπε ως καταγγελία ότι οι βουλευτές έδιναν στο κόμμα χρήματα. Αυτό είναι γνωστό, διότι το ανέφεραν πολλές φορές στο παρελθόν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Με τα χρήματα των βουλευτών συντηρείται το κόμμα (έξοδα γραφείων, ενοικιάσεις αιθουσών για ομιλίες, έξοδα περιοδείας, έξοδα για εκλογές κ.λ.π.)

    Ποια λοιπόν είναι η φοβερή καταγγελία;;;;;;;;;;;;
    Ψάξε αλλού για κορόιδα.

  4. Ανώνυμε 13 Μαΐου 2019 – 10:10 μ.μ.
    Καλά κάνεις και δεν απαντάς στα σχόλια.
    Άλλωστε τι απάντηση θα μπορούσες να δώσεις;
    Οι αλήθειες διαψεύδονται;

  5. Ετσι συμβαινει παντοτε. Οποιος δεν μπορει να απαντησει, γινεται … Λουης !

Comments are closed.