Γιατί , κανείς Έλληνας Πατριώτης δεν θα πρέπει να απέχει από ΑΥΤΕΣ τις Εκλογές .

Αυτά που θα διαβάσετε φίλοι μας παρακάτω , έχουν χαρακτηριστεί από το ξενοκρατικό πολιτικό μας σύστημα  «άκρως απόρρητα ».

Αναρωτηθήκατε γιατί ,κανείς δεν μας εξηγεί πλέον τι σημαίνει η συμμετοχή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση , αλλά , αντί αυτού , έχουν μετατρέψει τις Ευρωεκλογές σε 1ο ημίχρονο Εθνικών εκλογών ; Αναρωτηθήκατε γιατί οι περισσότεροι Πρωθυπουργοί στην ΕΕ είναι «πιτσιρικάδες »;

Η Ελλάδα φίλοι μας ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ από Έλληνες . Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας  είναι απλά ένας  Νομάρχης με εξουσίες Κοινοτάρχη . Όλη η Ελληνική πραγματικότητα είναι απλά ένα οικονομικό δεδομένο πλέον στο Ευρωπαϊκό οικονομικό οικοδόμημα . Η ΕΕ δεν έχει κοινή εξωτερική πολιτική , δεν έχει Ευρωπαϊκό Στρατό ( δεν αφήνουν οι ΗΠΑ ). Η ΕΕ ήταν και είναι η έξωθεν εικόνα μιας οικονομικής συμφωνίας όπου τα περισσότερα Κράτη που τη συστήνουν , αντιμετωπίζονται είτε ως Πελάτες , είτε ως εργάτες .

Αλλά και η Ευρωπαϊκή Ένωση έτσι με αυτές της ελλείψεις , είναι υποταγμένη στην κυρίαρχη παγκοσμιοποίηση που στήνουν με την ανταγωνιστικότητά τους οι ηγέτιδες δυνάμεις του Κόσμου.

Φανταστείτε που βρισκόμαστε σαν Ελλάδα , σκεφτόμενοι ότι το 70% των αποφάσεων που τούτη τη στιγμή , αφορούν και ρυθμίζουν τη ζωή μας , λαμβάνεται από τα όργανα της ΕΕ . Δεν τους ενδιαφέρει  συνεπώς εάν στην (επαρχία )Ελλάδα η συμμετοχή είναι 10 ή 80% , μόνο με τη συμμετοχή μας  στις ευρωεκλογές νομιμοποιούνται να συνεχίσουν την διείσδυσή τους στην Ελληνική οικονομία και πραγματικότητα .

Ποιος λοιπόν καθορίζει τις τύχες μας ;

Στην Ελλάδα , ο ρόλος που έχει ανατεθεί στο Πολιτικό σύστημα είναι πλέον ξεκάθαρος . Το πολιτικό σύστημα εδώ , απλά μας απασχολεί με το να μας διατηρεί σε εικονικές πραγματικότητες . Μας απασχολεί και μας ελέγχει  «τραβώντας μας » την προσοχή .

Ακόμα και οι εντάσεις με την Τουρκία , οι ψευδαισθήσεις ότι βγήκαμε από τα μνημόνια ( τον οικονομικό έλεγχο – εξάρτηση , δηλαδή ) στο κόλπο είναι .  Η υφιστάμενη  δομή της ΕΕ φίλοι μας , όχι μόνο είναι με τη σειρά της  εξαρτημένη από τη δυναμική των οικονομικών σχεδιασμών των μεγάλων δυνάμεων αλλά , φαίνεται ανίκανη να οδηγήσει σε κοινή εξωτερική πολιτική , σε Ευρω -στρατό , σε Ευρωπαϊκό Σύνταγμα και σε όλα αυτά που θα την καταστήσουν , ηγέτιδα δύναμη .

Η Ευρωπαϊκή ένωση όπως είναι σήμερα , έχει εγκλωβιστεί , να μην είναι  μεγάλη δύναμη ποτέ .

Με δεδομένα τα ανωτέρω , η Ελλάδα σήμερα είναι παγιδευμένη σε ένα πρωτόγνωρο υπαρξιακό δίλλημα για το οποίο , κανείς δεν μιλάει .

Ποιο είναι αυτό ;

Που να ανήκουμε , στην Αμερική ( που εκμεταλλεύεται τη στασιμότητα στην ΕΕ ) ή στην Ευρώπη !! Και για να ξέρετε , όσο  ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα  θα είναι ο Τζέφρι Πάιατ, τόσο «Αμερική» θα γινόμαστε .

Τι φοβούνται συνεπώς όλοι αυτοί που εξυφαίνουν τα ανωτέρω ; Μόνο ένα πράγμα , τον καθαρό Πατριωτισμό των λαών των Κρατών μελών που λέει ΝΑΙ στην ΕΕ αλλά όχι  στην εξαφάνιση της δικής του ταυτότητας , της Ιστορία και της  κουλτούρας του , που λέει ΝΑΙ σ όλα αυτά που θα καταστήσουν την ΕΕ , ηγέτιδα δύναμη .

Όταν ακούτε λοιπόν ότι ανησυχούν για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη να ξέρετε ότι φοβούνται περισσότερο τους πατριώτες από κάθε κράτος της ΕΕ . Η φασιστική ακροδεξιά στην Ευρώπη έχει πεθάνει , κι αυτή που υπάρχει χρήζει ψυχιατρικής αγωγής .

Μόνη λύση  λοιπόν , που θα δώσει τη δυνατότητα στην ΕΕ να επανεκκινήσει την πορεία της προς το όραμα της πλήρους ενοποίησης , είναι όλη η βάση να στηριχθεί δυνατά στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε Κράτους μέλους .

Τούτο , μόνο οι Πατριώτες  κάθε κράτους μέλους μπορούν να το πετύχουν . Η  κρίση που βιώνουμε στην ΕΕ σήμερα  δεν είναι μόνον οικονομική, αλλά και βαθύτατα κοινωνική .  Ας δείξουμε λοιπόν για άλλη μια φορά στην Ιστορία , Έλληνες Πατριώτες , το  σωστό δρόμο στην Ευρώπη .

Ας στηρίξουμε ανεξαιρέτως ,Πατριωτικές κινήσεις !!

Ή μήπως θέλουμε να γίνουμε «Αμερική » μέσα στην Ευρώπη  ;

Σημ:Το παρόν είναι αφιερωμένο σ όλους τους Υποψηφίους Ευρωβουλευτές

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής ) 

loading...