«Βόμβα» από Κ. Σπύρου – Στον «αέρα» οι «Πρέσπες»: Χωρίς τις υπογράφες Τσίπρα-Ζάεφ στάλθηκε η Συμφωνία στο ΣΑ του ΟΗΕ

Καταπέλτης για άλλη μια φορά ήταν ο γερουσιαστής Κρις Σπύρου, όπου προχώρησε σε μια αποκάλυψη, που τινάζει στον αέρα τόσο την Κυβέρνηση και κυρίως τους κυρίους Α. Τσίπρα και Ν. Κοτζιά, όσο και την διεθνή κοινότητα, που έκανε τα πάντα για περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών.
Σύμφωνα με τον κ. Σπύρου, ο πρώην ειδικός διαπραγματευτής του ΟΗΕ για το Σκοπιανό, Μάθιου Νίμιτς, δεν πήγε όπως όφειλε την συμφωνία στο Συμβούλιο Ασφάλειας των Ηνωμένων Εθνών, αντίθετα οι Σκοπιανοί έστειλαν την συμφωνία με τις υπογραφές κατώτερων υπαλλήλων του διπλωματικού σώματος από τις δύο χώρες. 
Για να έχει ισχύ η συμφωνία της λίμνης έπρεπε να φέρει τις υπογραφές των πρωθυπουργών Ελλάδας και Σκοπίων.
Όπως ανέφερε ο Κρις Σπύρου, γίνονται ήδη ενέργειες από μια επιτροπή ακύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών με την συνδρομή δικηγόρων ώστε να ενημερωθούν οι ηγεσίες των ΗΠΑ και της Ρωσίας.
Όλα όσα αποκάλυψε τόσο χθες στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γ. Τράγκα, όσο και σήμερα στην τηλεοπτική, προκαλούν όχι μόνο προβληματισμό, αλλά πλέον τίθεται ζήτημα νομιμοποίησης για την Κυβέρνηση.
Παραβιάζονται όροι και συνθήκες και πρέπει άμεσα να απαντήσουν τόσο το Ελληνικό ΥΠΕΞ, όσο και ο κ. Τσίπρας.
Δεν μπορεί να μείνει στον αέρα αυτή η καταγγελία, διότι επιβεβαιώνονται δυστυχώς όλα όσα έγραφε το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ εδώ και μήνες, ότι πίσω από τις Πρέσπες υπάρχει έντονο παρασκήνιο, καθώς οι μεγάλες δυνάμεις πίεσαν για να προχωρήσει η Συμφωνία.
Οι Έλληνες σε όλα τα σημεία της γης βράζουν και ζητάνε απαντήσεις. Υπήρχε συνδιαλλαγή; Γιατί τόση μεγάλη βιασύνη; Νομίζουμε πως πλέον θα πρέπει από εδώ και στο εξής να δρομολογηθούν εξελίξεις.
loading...