ΟΧΙ!!! ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ!!!. ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΑΣ!!!
Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής

Κύριε Πρωθυπουργέ!!!
Όταν εσείς και οι άλλοι μνημονιακοί Πρωθυπουργοί της χώρας μας, μετατρέψατε την Ελλάδα μας, σε Φλόριντα της Μεσογείου, με μεροκάματα πείνας!!!.

Όταν εσείς, από 360.000 χαμηλοσυνταξιούχους, περικόψατε
το ΕΚΑΣ και τους αφήσατε να ζουν με μια σύνταξη πείνας, των 400 ευρώ!!!
Όταν εσείς, με τις εθνομηδενιστικές σας ιδεοληψίες και με μια ισχνή πλειοψηφία 153 Βουλευτών, ξεπουλήσατε το όνομα και την Ιστορία της Μακεδονίας μας!!!
Όταν εσείς, παραβιάζοντας το άρθρο 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος, δεν διαπαιδαγωγείτε τη μαθητιώσα νεολαία μας, με Ορθόδοξη Θρησκευτική συνείδηση!!!
Όταν εσείς, εάν ξαναεκλεγείτε Πρωθυπουργός, χωρίς να νοιάζεστε , ότι Η ΕΛΛΑΔΑ και Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είναι αδέλφια δίδυμα, θα μετατρέψετε το Ελληνικό κράτος, σε κράτος Θρησκευτικά ουδέτερο!!!
Όταν εσείς και οι άλλοι μνημονιακοί Πρωθυπουργοί της χώρας μας, δεν ακολουθήσατε τον άλλο δρόμο της σωτηρίας μας και της ελευθερίας μας, αλλά διαλέξατε το δρόμο της υποταγής και της Οικονομικής καταστροφής μας!!!
ΟΧΙ!!! κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ!!!. ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΑΣ!!!, όταν μάλιστα γίνονται μέσα σε προεκλογική περίοδο και είναι ηλίου φαεινότερο, ότι αποσκοπούν σε μια απροκάλυπτη αλίευση ψήφων

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

2 σχόλια :

  1. ΘΑ ΣΑΣ ........... ΘΑ ΣΑΣ ............ , ξύπνησε ο κόσμος ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κύριε Τσόκα. Ό άνθρωπος πού αναφέρεστε είναι ένας τυχοδιώκτης, που με την συμμορία του, έπαιξε την πατρίδα στα ζάρια. Και δεν υπάρχει κάποιος θεσμός να των σταματήσει. Γιατί στην κουτάλα είναι όλοι μαζί θεσμοί, και μη. Το φταίξιμο όμως είναι καθαρά του λαού, μαζί και εγώ. Εν συντομία, τέτοιοι πού είμαστε, τέτοιους θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή