Φλαμπουράρης για ευρωεκλογές: Έχω εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό – Τι είπε για τα νέα μέτρα ελάφρυνσης

«Στόχος μας στις ευρωεκλογές της επόμενης Κυριακής είναι η νίκη. Το πιστεύω γιατί έχω εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό, ο οποίος δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον εναγκαλισμό του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με
τον Γερμανό Μάνφρεντ Βέμπερ που εμφανίζεται ως ο γνήσιος εκπρόσωπος της συντηρητικής, νεοφιλελεύθερης και φοβικής Ευρώπης» δηλώνει ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης .

Μιλώντας στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» , ο κ.Φλαμπουράρης τονίζει ότι οι πολίτες διαπιστώνουν καθημερινά ότι η κυβέρνηση προχωράει σε επιλογές που ελαφραίνουν τα βάρη που τους φόρτωσε η καταστροφική μνημονιακή ενδοτικότητα από το 2011 μέχρι το 2015, προσθέτοντας ότι «η αποσταθεροποίηση της Ν.Δ. φαίνεται όχι μόνο στις τοποθετήσεις του αρχηγού της, αλλά και στην τελευταία ανακάλυψη του γραμματέα του κόμματός του, περί επικείμενης νοθείας. Η νευρική κρίση έπιασε κορυφή και άρχισαν να προετοιμάζουν τις αιτιολογίες της επερχόμενης ήττας».

Ερωτηθείς για τα νέα μέτρα ελάφρυνσης απάντησε ότι αυτά που ανακοινώθηκαν και όσα θα ακολουθήσουν, αποτελούν «στάδια μιας συγκροτημένης πολιτικής που εντάσσονται στο μεταμνημονιακό μας πρόγραμμα». Τέλος, επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι οι εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν στο τέλος της τετραετίας.

loading...

4 thoughts on “Φλαμπουράρης για ευρωεκλογές: Έχω εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό – Τι είπε για τα νέα μέτρα ελάφρυνσης

  1. Ειπε ο Φραπουτσινο-Γεροκουμμουνας….

  2. ΡΕ ΦΛΑΜΠΟΥΡΗ,
    ΠΑΤΗΣΕΣ ΤΑ ΟΓΔΟΝΤΑ.
    ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ;

  3. ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΟΛΟΓΕΡΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ

Comments are closed.