Δημοσκόπηση: Καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Μακεδονία- Η κυβέρνηση «πληρώνει» τη Συμφωνία των Πρεσπών

Κατάρρευση φαίνεται να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Μακεδονία, ενώ άνοδο εμφανίζει η ΝΔ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

Μάλιστα σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης, το κυβερνών κόμμα δείχνει να «πληρώνει» τη Συμφωνία των Πρεσπών, για την οποία η πλειοψηφία των πολιτών έχει εκφράσει την αντίθεσή του.

Ειδικότερα, στους 13 νομούς της Μακεδονίας η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύεται στις 14,3 ποσοστιαίες μονάδες, έναντι μόλις 4,2 μονάδων στους υπόλοιπους νομούς της χώρας.

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 27,2% με τον ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται στο 20,7%. Τρίτο κόμμα, στην πρόθεση ψήφου, έρχεται το ΚΙΝΑΛ με 7,3% και τέταρτο το ΚΚΕ με 6,2%. Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει 4,3%, γεγονός που ενδεχομένως να οφείλεται και στην ενίσχυση του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου (Ελληνική Λύση), το οποίο πιάνει πλέον το όριο του 3% για είσοδο στην επόμενη Βουλή.

Αντίθετα εκτός Βουλής, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, μένουν τρία κόμματα που σήμερα βρίσκονται στο κοινοβούλιο: Η Ένωση Κεντρώων (2,2%), το ΠΟΤΑΜΙ (1,1%) και οι ΑΝΕΛ (0,3%). Ιδιαίτερα για τα δύο τελευταία η δημοσκοπική κατάρρευση είναι παταγώδης καθώς τα ποσοστά τους βρίσκονται στο όρια της εξαφάνισης.

loading...

3 thoughts on “Δημοσκόπηση: Καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Μακεδονία- Η κυβέρνηση «πληρώνει» τη Συμφωνία των Πρεσπών

  1. ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ "ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ". ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  2. ΚΛΑΝΓΚ ΓΚΛΟΥΝΓΚ ΚΛΑΝΓΚ ΚΛΟΥΝΓΚ… ΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΥΤΗ Η ΚΛΑΓΚΗ? ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ Ε? ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΚΛΥΔΩΝΙΣΜΟΝ ΣΕ ΠΕΡΙΔΙΝΗΣΗ ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ ΛΗΣΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΑΝΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΛΩΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΗΚΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ! ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ? Ε ΝΑ ΑΦΟΥ Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ Ο ''ΟΓΛΟΥ'' ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ 5 ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΤΩ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΚΕ Ε ΤΟΤΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΚΥΤΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΛΑΟΠΡΠΟΒΛΉΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!! ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΦΥΛ0ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΑΤΙΜΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΆΔΗ? Ε ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΑΥΓΑ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΑΥΤΟ!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΙΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΤΣΙ? Ε ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ? ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΓΛΟΥ ΤΑΡΑΧΤΗΚΑΝ ΣΟΥ ΛΈΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ? ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ? ΕΓΩ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ''ΟΓΛΟΥ''? ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΟΙ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΖΟΡΙΑ ΖΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΣΙ ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ!! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ …ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!…

    ΗΣΥΧΑΣΤΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ…. ΗΣΥΧΑΣΤΕ!!

  3. Πριν από τις εκλογές πολλές δημοσκοπήσεις δείχνουν τη Χρυσή Αυγή στην 5η ή 6η θέση. Στις εκλογές όμως καταλαμβάνει την 3η θέση.
    Ο νοών νοείτω.

Comments are closed.