Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ

Τραγικός ο Αλέξης Τσίπρας τις τελευταίες νύχτες της παντοδυναμίας του κάνει απέλπιδες προσπάθειες να ταυτιστεί με το λαό και αγγίζει τα όρια της πολιτικής γελοιοποίησής του. Ο Πρωθυπουργός που υπέγραψε νέο Μνημόνιο, διατήρησε τους λησταρχικούς φόρους του ΕΝΦΙΑ, κράτησε κλειστούς τους λογαριασμούς της Ελβετίας και σε μία εποχή παγκόσμιας οικονομικής άνθησης καταδίκασε την Ελλάδα σε μηδενική ανάπτυξη σπαταλώντας τα πλεονάσματα αυτοκηρύσσεται ο ίδιος ως ο εκπρόσωπος των πολλών.

Την 26η Μαϊου, σε 12 νύχτες, ο κ.Τσίπρας θα λάβει από τον ελληνικό λαό το αντίδωρο της εξουσίας του, της καταδίκης του ελληνικού λαού σε φτώχεια και της παράδοσης της Μακεδονίας. Ελπίζουμε τότε να μην κάνει τον Αλέκο και μαζί με τους λίγους της Αυλής του να αφήσει την Ελλάδα ελεύθερη να ευημερήσει.


Ο κ.Τσίπρας γαλουχήθηκε στις αρχές των λίγων αντιεξουσιαστών και μόλις κατέλαβε την εξουσία μεταλλάχθηκε στον πιο απεχθή Πρωθυπουργό στα λαϊκά στρώματα τα οποία συνέχισε να βυθίζει στη φτώχεια μοιράζοντας συσσίτια και τρόφιμα για παρηγοριά με ξεδιάντροπο τρόπο. Αντί να δημιουργήσει δουλειές συνέχισε με επιδόματα και κρατικά φιλοδωρήματα να κοροϊδεύει τον κόσμο. Αφού άρπαξε και άλωσε τα πάντα, βυθίζοντας τους πολλούς στην απόγνωση και την απογοήτευση, εξαϋλώνοντας υλικές και ηθικές αξίες, περιφέρεται πουλώντας το άλλοθι της αποκατάστασης στον τόπο του πολιτικού εγκλήματος.


Τον μόνο πλούτο που παρήγαγε ο κ.Τίπρας τέσσερα χρόνια τώρα ήταν τα “μαύρα” εκατομμύρια των διακινητών δύσμοιρων ψυχών και οικονομικών μεταναστών σε ύποπτες αποστολές από την Ασία στην Ευρώπη δια της Βαλκανικής οδού…

Καληνύχτα στην πιο σκοτεινή διακυβέρνηση της Ελλάδας…

Λ.ΚΑΛ.



loading...

1 thought on “Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ

  1. Στον. Λ.ΚΑΛ Χωρίς τα όνειρα δεν υπάρχει μέλλον, γ'αυτό μην απομακρύνεσαι.

Comments are closed.