ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Ή ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ;;;;

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΠΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ορκίσθηκε με πολιτικό όρκο στο Προεδρικό Μέγαρο ο κ. Αθανάσιος Θεοχαρόπουλος, ως νέος υπουργός Τουρισμού έπειτα από την παραίτηση της κ. Έλενας Κουντουρά.
Ο κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος παρά το νεαρό της ηλικίας του θα μπορούσε να διεκδικήσει τον τίτλο του πλέον ευέλικτου πολιτικού και άριστου διαπραγματευτή, αφού ανέλαβε την ΔΗΜ.ΑΡ, όταν ο πολύς Φώτης Κουβέλης την οδήγησε στα βράχια, ακολούθως διαπραγματεύτηκε με τους ποταμίσιους του Σταύρου Θεοδωράκη, έγινε βουλευτής Επικρατείας με το ΚΙΝ.ΑΛ και προσφάτως παρ’ ότι ορκιζόταν ότι «είναι και παραμένει στην αντιπολίτευση»,  έγινε υπουργός Τουρισμού με τον ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς θα τον δούμε και στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ σε εκλόγιμη θέση. Από πότε και που οφείλονται οι πολιτικές κουλοτούμπες του εν λόγω πολιτικού θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε παρακάτω:   
ΝΑ  ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ.                                                                                                      Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ως πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ, με καυστικές δηλώσεις του ζητούσε την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον για εγκληματική ολιγωρία και ανικανότητα που επέδειξαν οι αρμόδιες υπηρεσίες κατά την φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής που είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν τουλάχιστον 100 συνάνθρωποί μας και την ολική καταστροφή περιουσιών. Συγκεκριμένα ο Θεοχαρόπουλος ανέφερε πως «ο κ. Τσίπρας σήμερα στην ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο απέδειξε ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Τέσσερις ολόκληρες ημέρες μετά την φονική πυρκαγιά και την εγκληματική ολιγωρία των αρχών έδειξε ότι δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί».
Στη συνέχεια κατηγόρησε τον Τσίπρα ότι για μακάβριες κομματικές σκοπιμότητες και συσκότιση της αλήθειας «συνεκάλεσε ολόκληρο υπουργικό συμβούλιο με προφανή στόχο να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα από το επικοινωνιακό Βατερλό της σύσκεψης σε ζωντανή σύνδεση την ώρα που καίγονταν άνθρωποι και της συνέντευξης Τύπου στην οποία δεν αναλήφθηκε καμία ευθύνη και δεν ειπώθηκε ούτε μία συγνώμη» και συμπλήρωσε ότι  «με προφανή επικοινωνιακή και μόνο στόχευση, ανέλαβε σήμερα την πολιτική ευθύνη με στόχο να αντιστρέψει την αρνητική για την κυβέρνηση εικόνα».                                                                                                     Και κατέληξε πως «η πολιτική ευθύνη όμως συνοδεύεται με παραιτήσεις αλλιώς είναι κενή περιεχομένου, ειδικά από την στιγμή που ο κ. Τσίπρας ζήτησε να αναλάβει την ευθύνη όλη η κυβέρνηση. Η πολιτική ευθύνη απαιτεί πράξεις και όχι λόγια, για αυτό παραιτηθείτε τώρα».

ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ.
Ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσε κατά της κυβέρνησης Τσίπρα ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος Μιλώντας στην ολομέλεια της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατήγγειλε την κυβέρνηση Τσίπρα ότι: «η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης συνιστά πραγματική πανωλεθρία, αφού υπέγραψε υψηλά πλεονάσματα για πολλά χρόνια μετά το 2018, προχωράει σε προληπτική νομοθέτηση μέτρων, που σύμφωνα και με τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι εκτός κοινοτικού κεκτημένου και αντισυνταγματική. Τα μέτρα δεσμεύουν τη χώρα για πολλά χρόνια και υπονομεύετε με τον τρόπο αυτό κάθε δυνατότητα εξόδου από την κρίση».
Και συνέχισε: «Καταψηφίζουμε αυτό το προϊόν της καταστροφικής διαπραγμάτευσης. Εμείς, η Δημοκρατική Συμπαράταξη είμαστε εδώ. Χρειάζεται ένα προοδευτικό σχέδιο για την υπέρβαση της κρίσης. Εσείς δεν έχετε πάρει διαζύγιο από τις αριστερές προοδευτικές δυνάμεις μόνο, αλλά και από την κοινή λογική. Θα δώσουμε το προοδευτικό σχέδιο χωρίς λαϊκισμούς και χωρίς αυταπάτες, δεν θα σας αφήσουμε να οδηγήσετε τη χώρα στον πάτο. Όλες οι προοδευτικές δυνάμεις θα ενωθούμε για να σταματήσει αυτή η κατάσταση».

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ
Σε συνέντευξή του στο «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» σε ερώτηση του δημοσιογράφου ποια θα είναι η τελική θέση της ΔΗ.ΜΑΡ όταν έρθει προς ψήφιση η συμφωνία των Πρεσπών, ο Θανάσης Θεοχαρόπουος δήλωσε ότι «όταν και αν έρθει στη Βουλή, πρέπει να συνοδεύεται από ρητή δέσμευση ότι αμέσως μετά θα προκηρυχθούν εκλογές, αφού σε ένα τέτοιο κρίσιμο εθνικό θέμα δεν θα υπάρχει πραγματική κυβερνητική πλειοψηφία». Και πρόσθεσε ότι: «ο κ. Τσίπρας πέρασε από τον αντιπολιτευτικό στον κυβερνητικό λαϊκισμό ενώ η χώρα πρέπει να έρθει στην ευρωπαϊκή κανονικότητα, με μια κεντροαριστερή και μια κεντροδεξιά παράταξη που αναμετρώνται βάσει προγραμμάτων.

Στην συνέχεια της συνέντευξής του ο Θεοχαρόπουλος αναφερόμενος στην διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους τροικανούς τονίζει ότι: «Εμείς έχουμε τοποθετηθεί με σαφήνεια απέναντι σε αυτό το αχρείαστο μέτρο και στον νόμο Κατρούγκαλου. Δεν τον ψηφίσαμε. Όχι μόνο γιατί είναι άνισος και άδικος αλλά κυρίως γιατί οι συνταξιούχοι έχουν φτάσει στα όρια της επιβίωσης. Και η ποιότητα μιας κοινωνίας κρίνεται από την προστασία που παρέχει στους πιο αδύναμους. Φυσικά πρέπει να πειστούν οι εταίροι χωρίς μονομερείς ενέργειες τύπου Βαρουφάκη που οδηγούν στην πλήρη υιοθέτηση όλων των μέτρων».

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ «in.gr»                              Στις 10 Ιανουαρίου του 2019, η πολύ καλή δημοσιογραφική ιστοσελίδα  in.gr είχε δημοσιεύσει αποκλειστικό ρεπορτάζ που αφορούσε τον Θανάση Θεοχαρόπουλο και τις σχέσεις του με το ΚΙΝΑΛ καθώς και τη στάση του γύρω από τη συμφωνία (κουρελογράφημα) των Πρεσπών. Τίτλος του άρθρου:  «Τι έταξε ο Τσίπρας στον Θεοχαρόπουλο για να πάει ΣΥΡΙΖΑ;». Μεταξύ των άλλων έγραφε τότε η ιστοσελίδα ότι: «Σύμφωνα με πληροφορίες, το Μέγαρο Μαξίμου έχει προσεγγίσει τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ και βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, ζητώντας του να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Να ενταχθεί δηλαδή ο Θεοχαρόπουλος, μαζί με όλη τη ΔΗΜΑΡ στο κυβερνών κόμμα. Πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές φέρεται να τονίζουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει προσφέρει στον επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ πολιτικά ανταλλάγματα προκειμένου να ενισχύσει την κυβερνητική πλειοψηφία και να αισθάνεται άνετος όταν θα πάει στη Βουλή και θα ζητήσει την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης».                                                   Το ερώτημα που προκύπτει από το εν λόγω ρεπορτάζ είναι: «Τελικά ο κ. Τσίπρας έταξε υπουργικό θώκο στον κ. Θεοχαρόπουλο για να ψηφίσει ο κουρελογράφημα των Πρεσπων ή ο κ. Θεοχαρόπουλος το έκανε (κατά την λαϊκή ρήση), για την ψυχή της μάνας του;;;                                                 
ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ Σαφή απάντηση για την υπουργοποίηση του κ. Θεοχαρόπουλου έδωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος δήλωσε ότι: «Αποδείχθηκε ότι ο Τσίπρας εξαγόρασε βουλευτές για να πουλήσει τη Μακεδονία», η δε βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ Εύη Χριστοφιλοπούλου δήλωσε ότι:  «Οι πολιτικοί πραματευτάδες και οι πολιτικοί γυρολόγοι εξαργύρωσαν την ψήφο τους». Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην ακριτική Αλεξανδρούπολη καταφέρθηκε κατά του κουρελουργήματος των Πρεσπών και την χαρακτήρισε ως «διαβατήριο εξουσίας» για τον Θεοχαρόπουλο που έγινε υπουργός Τουρισμού

loading...

1 thought on “ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Ή ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ;;;;

  1. Κοιτάτε ρε, σύμπτωση ούτε η Πύθια του Μαντείου των Δελφών δεν πα μπορούσε να κάνει τέτοια πρόβλεψη,ο πρώην αρχηγός από
    την εταιρεία ΔΗΜΑΡ ο φώτης υπουργός Ναυτ, ο νυν πρόεδρος και αυτός πρόεδρος Τουρ.

Comments are closed.