Δείτε τη δημοσκόπηση που δεν έκανε ποτέ λάθος

Στηριζόμενη σε αλγόριθμους επινόησής μας και  στη βάση των παρακάτω  ορθολογικά ορισμένων ,  κοινών διαπιστώσεων , τα ποσοστά που θα λάβουν ( με αφορμή τις  εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκησης και για την ευρωβουλή ) τα βασικά κόμματα , είναι τα παρακάτω ,με απόκλιση 2%

ΣΥΡΙΖΑ από 35,46 % στο 27%

ΝΔ από 28,1% στο 29%

ΧΑ από 6.99% στο 5 %

ΚΙΝΑΛ από 6,28 ως Δημοκρατική συμπαράσταση στο 8%

ΚΚΕ από 5,55% στο 7%

ΠΟΤΑΜΙ , ΑΝΕΛ και ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ  θα μοιραστούν το 8%

Από το υπόλοιπο ποσοστό 16% , το 12% θα  πιστωθούν συνολικά τα κόμματα του Πατριωτικού μετώπου που συνδέθηκαν με την διαμαρτυρία στη συμφωνία των Πρεσπών.

Ορθολογικές Βάσεις  :

ΣΥΡΙΖΑ : Το δημοψήφισμα του ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ το 2015 , το δημοψήφισμα που δεν έγινε σε κόντρα κάθε λογικής , για τη συμφωνία των Πρεσπών  , η παραχολογία του παραπέντε με σκοπό να πειστούμε ότι βγήκαμε από τα μνημόνια , η δικαιολογία που υπονοείται ότι ¨αναγκαστήκαμε σε μνημόνια και συμφωνίες ¨ για το καλό μας , η ¨στρατηγική¨ μετατόπισή του ΣΥΡΙΖΑ  προς στο πεδίο συμφερόντων του Κεφαλαίου ,η επικοινωνιακή του αδυναμία σε Εθνικά θέματα , η φαινομενική κλιμάκωση της Τουρκικής προκλητικότητας και η αδυναμία  του να ενεργοποιήσει έγκαιρα τα Ευρωπαϊκά αντανακλαστικά , η απώλεια μέρους της ιδεολογίας του ( ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ , ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ) σε συνδυασμό με την σταθερότητα του ΚΚΕ , η επιπολαιότητα του στα Εκκλησιαστικά θέματα και η ¨αστάθεια¨ που του προκάλεσε η παραίτηση των ΑΝΕΛ ,   συνιστούν το κυρίαρχο ενεργό πεδίο που επιδρά αφαιρετικά στο ποσοστό του .

ΝΔ : Η υποκρισία που της χρεώθηκε στην υπόθεση του ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ( ήθελε ¨λαγό ¨ το Κυβερνών κόμμα )  , η εμφάνιση πολλών πατριωτικών συνιστωσών , η παγίδευση της αντιπολιτευτική της τακτικής σε χαμηλό πολιτικό επίπεδο ,  συνιστούν το κυρίαρχο ενεργό πεδίο που επιδρά στάσιμα στο ποσοστό της .

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ :  Η εμφάνιση πολλών νέων πατριωτικών συνιστωσών , συγγενών ιδεολογικά , η ¨απόκρυψή της ¨ με την συνέργεια όλων ( που φαίνεται να της κόστισε ) η , σε λάθος χρόνο , εσωτερική ¨ανανέωση¨ στελεχών που αποπειράται , παραδεχόμενη έτσι ποσοστό ¨ενοχής ¨ ,   συνιστούν το κυρίαρχο ενεργό πεδίο που επιδρά με αφαιρετικές τάσεις  στο ποσοστό της .

ΚΙΝΑΛ : Η λειτουργία του ως ¨δοχεία που συγκοινωνούν  ¨ με το ΣΥΡΙΖΑ που σε αντίθεση με την αδυναμία του να αντικαταστήσει το ¨παλιό ¨ ιδεολογικό του υπόβαθρο  , το εμφανίζει ως το κόμμα που ¨περιμένει στη γωνιά¨ το ΣΥΡΙΖΑ για να επαναπατρίσει  δυνάμεις και η συνύπαρξη του πρόσφατα με την ΝΔ ,  συνιστούν το κυρίαρχο ενεργό πεδίο που επιδρά με αυξητικές τάσεις  στο ποσοστό του .

ΚΚΕ : Το σταθερό πολιτικό πλαίσιο αναφοράς του , του δίνει την δυνατότητα να προσμένει αύξηση μόνο από απογοητευμένους οπαδούς  συγγενικών ιδεολογικά  κομμάτων . Τούτο σε συνδυασμό με τα ανωτέρω συνιστούν το κυρίαρχο ενεργό πεδίο που επιδρά με αυξητικές  τάσεις  στο ποσοστό του .

Τα πολιτικά κόμματα , ΠΟΤΑΜΙ , ΑΝΕΛ και ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ απώλεσαν τη σταθερότητα της δομής τους με τις διαρροές στελεχών του . Σε αυτήν την φάση  τα δεδομένα στάθμισης είναι εξαιρετικά ρευστά , ωστόσο ¨επανεκκίνηση ¨ μόνο το κόμμα των ΑΝΕΛ μπορεί να κάνει προς το παρόν .

 Κυριακή κοντή γιορτή. !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας Πολιτικής Επιθεώρησης )

loading...

6 thoughts on “Δείτε τη δημοσκόπηση που δεν έκανε ποτέ λάθος

  1. Κόψτε τοις παπαριές παλιό τενεκέδες. Λαμόγια προδότες. Ομάδα υψηλής αστυνόμευσης και του κόλου τα 9μερα.

  2. 80% ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ 20% ΟΙ ΑΝΕΛ
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ

    ΠΗΓΗ: ΔΑΦΝΙ

  3. Η ΝΔ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 100 ΤΟΙΣ 100.Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ. ΠΗΓΗ ΛΕΜΠΕΤ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  4. XAXAXAXAXAXAXAXA ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ

  5. Με βάση τα ορθολογικά στοιχεία που αναφέρει η δημοσκόπηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να πάρει 0%, διότι παρατίθενται μόνο αρνητικά στοιχεία.

  6. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ … ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ

Comments are closed.