ΚΥΡΙΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ…«ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑ@… Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ..ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ…Ο ΤΣΙΠΡΑΣ… ΒΙΝΤΕΟ

…Θα του ρίξουμε ψήφο! Ένα βίντεο που τα λέει όλα!

https://www.facebook.com/giorgosbelt/videos/10218356850013380/

loading...

8 thoughts on “ΚΥΡΙΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ…«ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑ@… Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ..ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ…Ο ΤΣΙΠΡΑΣ… ΒΙΝΤΕΟ

  1. Τ'ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ? ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΞΕΠΕΤΑΞΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΤΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΑΓΡΙΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ. ΜΟΛΙΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ ΒΑΡΟΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΚΟΠΡΑΝΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ…ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΡΝΕΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΛΑΘΡΟΕΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ…ΟΞΩΩΩ ΚΟΠΡΑΝΑ ΛΕΡΑ ΒΡΩΜΙΚΑ!!!

  2. ΒΡΗΚΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ
    ΚΑΙ
    ΑΝΑΓΑΛΙΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.

  3. Επιτρέπεται να ομιλεί έτσι κάποιος εναντίον ενός συνανθρώπου, επειδή δεν δίνει λεφτά;

  4. Της μάνας σου το μουνί καριολοπουτάνα αρκουδογύφτισσα !!!!

  5. Έχει παράπονα η ''κυρία'' Ευπαθής!…. Απλούστατα βρίζει αυτούς που εδώ καί 45 χρόνια την ονόμασαν ευπαθή καί γεμίζοντάς την δικαιώματα, επιδόματα, παροχές καί προνόμια την κατάντησαν 120 κιλά !…. Ξέρεις τι θα πεί να ζείς σ' αυτό τον κόσμο χωρίς να δουλεύεις, αλλά μόνο κλέβοντας καί εξαπατώντας-κοροϊδεύοντας την κοινωνία;;!!!…. Δύσκολη η ζωή του Τσιγγάνου στο Ελλάντα!…… Τσίπα!.. Τσίπα!… μόνο ψηφίζοντας Τσίπα θα ''βελτιωθεί'' η ζωή του!!!………….. …Λ.

  6. TΟ ΣΦΑΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ…ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΓΥΦΤΟΚΟΠΡΑΝΑ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ…ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΣΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ… ΤΙ ΠΗΓΣ ΚΑΙ ΞΒΡΩΜΟΙΣΕΣ 500 ΧΙΛΊΑΔΣ ΜΟΝ0 ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ? ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΞΕΤΙΝΑΞΙ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΝΕΤΟΙ ΣΚΕΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΟΚΟΥΡΑΔΑ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΠΟΥ ΒΡΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚ0 ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ….ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΤΙΝΑΞΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΝΑ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΩΡΑ….

  7. για δες που φτασαμε …να αναλυουμε δηλωσεις ΓΥΠΟΤΩΝ!!!!ΓΙΟΥΦΤΟΙ οπως τους λεμε στη μανη…το κοπροσκυλο τι θα κανει ρε παιδια !!!θα γλυψει το χερι αυτου που το ταιζει…το σκυλι μπορει και να πεθανει απο πεινα….

Comments are closed.