Μάλωσαν για τα βοσκοτόπια και τον πυροβόλησε

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ένας  70χρονος κτηνοτρόφος.

Το περιστατικό συνέβη στην Αγία Ευθυμία Φωκίδας. Δύο άνδρες συνεπλάκησαν για τα βοσκοτόπια και ο 70χρονος από αυτούς πήρε την καραμπίνα του και πυροβόλησε εναντίον ενός 60χρονου.

Ευτυχώς δεν βρήκε τον στόχο του.

Ενημερώθηκε η αστυνομία που συνέλαβε τον δράστη και ο οποίος θα οδηγηθεί ενώπιων της δικαιοσύνης.

Διαβάστε το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες (30-04-2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Φωκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, με τη συνδρομή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Άμφισσας – Δελφών, ένας 70χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 60χρονου ημεδαπού, ο 70χρονος, μετά από διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους στην ανωτέρω περιοχή, για προσωπικές τους διαφορές, κατευθύνθηκε προς το όχημα του, πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πυροβόλησε εναντίον του, χωρίς όμως να καταφέρει να τον τραυματίσει.

Οι αστυνομικοί που άμεσα προσήλθαν στο σημείο, διενήργησαν αναζητήσεις στο πλαίσιο των οποίων εντοπίσθηκε ο κατηγορούμενος και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητό του, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο.

Επιπλέον από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τρεις (3) κάλυκες κυνηγετικού όπλου.

Το ανωτέρω όπλο και οι κάλυκες, θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

https://tvstar.gr/

loading...