Αγώνας μέχρι την τελική Νίκη! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Εν αμίλλαις πονηραίς αθλιώτερος ο νικήσας” ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ

Τελικά ο γεμάτος λύσσα πόλεμος ολόκληρου του πολιτικού κατεστημένου είχε αποτέλεσμα, αλλά όχι το αποτέλεσμα που ήθελαν!

Από τη μία πλευρά, ήταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την εξουσία κτύπησε με κάθε τρόπο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με αποκλεισμούς διώξεις, απαγορεύσεις. Πλήθος οι επιθέσεις κατά των γραφείων μας, χωρίς ποτέ να συλλάβουν κανέναν… Τρομοκρατία στους ιδιοκτήτες χώρων ομιλιών σε αίθουσες και ξενοδοχεία και πλήρως αποκλεισμός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Όπου αναγγέλλαμε συγκέντρωση, υπήρχε αντισυγκέντρωση με τις ευλογίες του κράτους και των αρχών.

Και από την άλλη πλευρά η Νέα Δημοκρατία με την βρώμικη προπαγάνδα της έλεγε ότι συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ! Επίσης, χρησιμοποιώντας σαν βάση της το επιχείρημα αυτό και έχοντας ατέλειωτα υλικά μέσα και μεγάλη προβολή από τα ΜΜΕ έπαιζε το παιχνίδι της πόλωσης, λέγοντας ότι δεν πρέπει να ψηφίσουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά Ν.Δ. για να φύγει ο Τσίπρας. Αυτοί που τους πίστεψαν θα διαπιστώσουν πριν να περάσει πολύς καιρός ότι έκαναν λάθος.

“Απόλυτος ο αποκλεισμός του Κινήματός μας”

Δώσαμε έναν υπέροχο υπέρ πάντων αγώνα τόσο μέσα στη Βουλή, όσο και σε δρόμους και σε πλατείες, σε πόλεις και σε χωριά, για το ζήτημα της Μακεδονίας μας, ένα μεγάλο εθνικό ζήτημα που καταδείξαμε ότι η Νέα Δημοκρατία το έχει αποδεχθεί δηλώνοντας δια στόματος αυτού του ίδιου του προέδρου της ότι θα τηρήσει την συμφωνία των Πρεσπών. Όμως αυτό, ο λαός της Βορείου Ελλάδος δεν το εκτίμησε δίνοντας ψήφο συντριπτική στην Νέα Δημοκρατία, η οποία είχε στα ψηφοδέλτιά της τον Καιρίδη και άλλους που στο θέμα της Μακεδονίας μας είχαν άποψη αντίθετη προς το εθνικό αίσθημα!

Είχαμε επίσης εναντίον μας απόλυτα συντεταγμένο τον χώρο όλων αυτών οι οποίοι ισχυρίζονται ότι είναι “εθνικιστές” και οι οποίοι συκοφάντησαν και πολέμησαν με βρώμικο τρόπο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και μάλιστα έδωσαν μια μάχη για το τίποτε, κόβοντας ψήφους από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να δώσουν την ευκαιρία στο ΚΚΕ να πανηγυρίζει και να λέει ότι πέρασε το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Πίστευαν ότι θα “τελειώσουν” την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Δεν τα κατάφεραν και αποδείξανε για μια ακόμη φορά ότι είναι λακέδες του συστήματος, που παριστάνουν τους “επαναστάτες” και τίποτε άλλο.

Απόλυτος ο αποκλεισμός του Κινήματός μας από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, ακόμη και από μικρούς τηλεοπτικούς σταθμούς, που παριστάνουν τους πατριώτες και με περισσή υποκρισία μας εμφανίζονται σαν φίλοι. Ακόμη και αυτό το παγκόσμιο σύστημα με το βαρύ όπλο του στα κοινωνικά δίκτυα το facebook μας απέκλεισε εντελώς.

“Χάσαμε μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο”

Γύρω στις έντεκα το βράδυ της Κυριακής της 26ης Μαΐου 2019, έκανα την ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων και των Ελληνίδων που γύρισαν την πλάτη σε ένα ολόκληρο καθεστώς και υπεστήριξαν με υπερηφάνεια την Χρυσή Αυγή. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε όλα τα κανάλια της διαπλοκής και της διαφθοράς για τον πόλεμο που έκαναν, όπως και στα κόμματα του λεγόμενου «δημοκρατικού τόξου», αλλά να ξέρουν πως ό,τι δεν μας καταστρέφει μας κάνει περισσότερο δυνατούς! Χάσαμε μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο, θα ξαναγυρίσουμε περισσότερο δυνατοί!».

Πράγματι, ολόκληρο το πολιτικό σύστημα έδωσε μια μάχη εναντίον μας και την κέρδισε, αλλά δεν την κέρδισε ολοκληρωτικά, δεν κατόρθωσε να μας εξαφανίσει. Έχουμε πεισμώσει από το βρώμικο πόλεμό τους και δεν πρόκειται να λυγίσουν ένα Κίνημα που άντεξε στον πόλεμο επτά ολόκληρων χρόνων με διώξεις, δολοφονικές επιθέσεις και αποκλεισμούς.

Δεν πρέπει να λησμονήσω και τις δηλώσεις παραμονές των εκλογών κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κάποιων που είχαν καθήκον να σιωπήσουν και δεν σιώπησαν. Είναι σίγουρο ότι όλοι αυτοί πανηγύριζαν το βράδυ της 26ης Μαΐου 2019, μαζί με το ΚΚΕ, το οποίο κατόρθωσε να μας περάσει για λίγες χιλιάδες ψήφους, έχοντας στην διάθεσή του ατέλειωτα χρήματα και μία στρατιά μισθοφόρων.

Χρυσή Αυγή 13,3% στους νέους 17-21 ετών

Οι Ευρωεκλογές τέλειωσαν και έρχονται εθνικές εκλογές στις οποίες πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό με ψηλά το κεφάλι για να κερδίσουμε και πάλι αυτούς που δείλιασαν να σταθούν στο πλευρό μας σε αυτή την δύσκολη μάχη. Σε αυτούς που προτίμησαν γυρολόγους όλων των πολιτικών κομμάτων και αγύρτες του κοινού ποινικού δικαίου και προπαντός αυτούς που γεμάτοι φόβο ψήφισαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να φύγει ο Τσίπρας, ενώ ήταν αφ’ ενός μεν γνωστό ότι η Νέα Δημοκρατία προηγείται κατά πολύ και αφ’ ετέρου ότι ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να ασκήσει κάποια άλλη πολιτική, αλλά θα συνεχίσει την ίδια αντεθνική και αντιλαϊκή πολιτική του Τσίπρα.

Μεγάλη η ευθύνη του κράτους του ΣΥΡΙΖΑ και για αυτή την πόλωση και το καθεστώς φόβου που απλώθηκε στους κακομοίρηδες μικροαστούς, που είδαν τις τελευταίες ημέρες πλήθος επιθέσεων και προκλητικών ενεργειών από συμμορίες της αριστεράς. Τους έσπρωξαν στον Μητσοτάκη, υπηρετώντας θαυμάσια το σύστημα. Μη ξεχνάτε επίσης ότι εκατομμύρια Ελλήνων δεν πήγαν καν να ψηφίσουν και ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν Έλληνες και Ελληνίδες ξεχωριστοί που θέλουν να πολεμήσουν το σύστημα. Πρέπει να τους πείσουμε ότι εμείς είμαστε το μόνο κόμμα που πολεμάει το σύστημα.

Άφησα για τελευταία την παρακάτω είδηση από το βράδυ των εκλογών, είδηση που δείχνει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι παρελθόν, είναι προπαντός μέλλον:“Στην δεξαμενή περίπου μισού εκατομμυρίου ψηφοφόρων, από 17 έως 21 ετών που είχαν δικαίωμα ψήφου για πρώτη φορά στην ζωή τους η ΝΔ κατατάσσεται πρώτη, προηγούμενη με 4,9 ποσοστιαίες μονάδες. Αρνητικό στα ευρήματα είναι το γεγονός ότι 13,3% των νέων ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Αναλυτικά πώς ψήφισαν οι νέοι σύμφωνα με το exit poll: ΝΔ 30,5%, ΣΥΡΙΖΑ: 25,6%, ΚΙΝΑΛ: 3,1%, Χρυσή Αυγή 13,3%, ΚΚΕ: 3,7%, άλλα κόμματα: 23,7%”.

Όσο και να μας πολεμάνε είμαστε η Ελλάδα που έρχεται και μόνο όπου κοχλάζει αίμα νεανικό υπάρχει αγώνας για Πατρίδα και Ιδανικά!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

20 thoughts on “Αγώνας μέχρι την τελική Νίκη! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. Αρχηγούληηηηηηηη!!! Δυστυχώς ηττηθήκαμε. ΄Ολα τα άλλα που λες είναι απλές οδοντόκρεμες.

  2. μόνο όπου κοχλάζει αίμα νεανικό υπάρχει αγώνας για Πατρίδα και Ιδανικά!

    Σωστός Μιχαλολιάκο. Γι' αυτό δεν είναι ώρα να πάρεις σύνταξη; Και να δώσεις τόπο στα νιάτα; Θα σε κάνουνε επίτιμο πρόεδρο αν θες.

  3. Το ΚΚΕ πήρε επίσης 5%, αλλά κανείς δεν μιλάει για ήττα.

  4. ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ

    ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΣΥ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΕΣ…

    ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΕΘΑΝΕΣ.

    ΦΥΓΕ..ΧΘΕΣ!

    ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ..ΟΥΚΕΤΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΕΟΝ.—

  5. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 23% και όμως διατείνεται (δες δηλώσεις στελεχών του) ότι δεν ηττήθηκε.

  6. Η συντριπτική πλειοψηφία ψηφίζει κόμματα που τον εξαθλιώνουν. Αυτό έχει γίνει μόδα. Εμείς γιατί να μην ακολουθήσουμε την μόδα;

  7. HΣΥΧΑΣΤΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΗΣΥΧΑΣΤΕ…ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ''ΒΑΡΟΣ'' ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ'' ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ….ΘΕΣΑΤΕ ΙΚΑΝΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟΥ ΡΑΨΑΝΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΙΟΥΤΗΣ 3ΑΑΑ ΣΤΟ ΚΛΥΣΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΚΡΟΦΥΣΙΟ ΣΤΟ ΟΡΘΟΝ ΣΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΚΛΥΣΜΑΤΟΣ ΑΝΑΚΡΑΖΟΝΤΑΣ ΗΔΟΝΙΚΑ ΚΑΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΩ ΕΝΩ ΘΑ ΕΙΣΡΕΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΚΟΥΣΤΟ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΡΑΨΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΣΕΤΕ ΣΦΙΧΤΑ ΣΦΙΧΤΑ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΘΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΩΝΑ ΠΑΓΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ 3 ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ''ΒΑΡΟΣ''… ΗΣΥΧΑΣΤΕ….

  8. Η Παγκοσμιοποίηση απεχθάνεται τον πατριωτισμό γιατί αποτελεί μέγα εμπόδιο στα σχέδιά της για επιβολή Παγκόσμιας Κυβέρνησης.
    Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έχει γίνει θύμα της προπαγάνδας της διεθνιστικής παγκοσμιοποίησης.

  9. Nαι αλλά κανείς τους δεν πήρε το 4.88%. Και μάλιστα δεν έχασαν το μισό ποσοστό τους από έναν ανύπαρκτο (βλ. Βερόπουλος).

  10. Το ΚΚΕ στις προηγούμενες εκλογές είχε 5,55 (τώρα 5,34) Έχασε
    Ο ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές είχε 35,46 (τώρα 23,77) Έχασε
    Η Χρυσή Αυγή στις προηγούμενες εκλογές είχε 6,99 (τώρα 4,88) Έχασε
    Το Ποτάμι εξαφανίστηκε.
    Η Ένωση Κεντρώων εξαφανίστηκε.
    Οι ΑΝΕΛ εξαφανίστηκαν.

    Βλέπεις πόσα κόμματα έχασαν ψήφους;

  11. Είπε κανείς το αντίθετο; Αν το πάρουμε αντικειμενικά η μόνη που κέρδισε (σε ψήφους) ειναι η ΝΔ. Αλλά το ξαναλέω. Η χρυσή αυγή που μας το έπαιζε σπουδαία και τρανή, έχασε το μεγαλύτερο ποσοστό της από έναν ανύπαρκτο. Από έναν που πουλάει αλοιφές για την τριχόπτωση και ο ίδιος παραμένει φαλακρός. Δείχνει δηλαδή για ποιον σας άφησαν οι ψηφοφόροι σας.΄Οχι ότι έχω καλύτερη γνώμη για τους ψηφοφόρους σας βέβαια. Τώρα που η ΝΔ σίγουρα θα σας πιέσει με διλήμματα ή άλλα μέσα για να πάρει ψηφοφόρους από σας αλλά και που πολλοι ψηφοφόροι σας θα σκεφτούν μήπως είναι καλύτερο να δώσουν την αυτοδυναμία στην ΝΔ παρά να ασχολούνται με ένα κόμμα του 4.88% που δεν έχει να τους δώσει τίποτα πια, -το έχουν ξανακάνει άλλωστε και μάλιστα για δεκαετίες- και πέσει κι άλλο η χρυσή αυγή πού θα πάει; Εκτός αν γίνει ουρίτσα κι αυτή της ΝΔ. Δε θα κακοφανεί ούτε στη ΝΔ ούτε σε σας ένα τέτοιο γεγονός. Πόσο μάλλον στους εφοπλιστές και τους βιομήχανους.
    Οπότε ναι, έχω το δικαίωμα να λέω.
    ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ 4.88%.

  12. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ

    ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΗΡΕ 20.ΟΟΟ ΨΗΦΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟΣΟΣΤΟ 0,45%

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
    ————–

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ

    ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΗΡ —- ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ

    ΑΛΛΟΣ ΣΕΙΡΙΟ ΤΡΑΒΗΞΕ

    ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

    ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΟΑΧΟΙ ΟΙ ΓΑΪΔΑΡΟΙ

  13. Συγγνώμην, ίσως αγνοείς ότι στα χρόνια της μεταπολίτευσης κυβέρνησαν τα παρακάτω κόμματα:
    1) Ν.Δ.
    2) ΠΑΣΟΚ
    3) ΚΚΕ (Συγκυβέρνησε με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ)
    4) ΛΑ.Ο.Σ (Συγκυβέρνησε με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ)
    5) ΔΗΜΑΡ (Συγκυβέρνησε με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ)
    6) ΣΥΡΙΖΑ (Συγκυβερνησε με ΑΝ.ΕΛ.)
    7) ΑΝ.ΕΛ.(Συγκυβερνησε με ΣΥΡΙΖΑ)

    Το ανωτέρω γεγονός δεν κακοφάνηκε σε κανένα κόμμα από αυτά που κυβέρνησαν. Πόσο μάλλον στους εφοπλιστές και τους βιομήχανους.

    Οπότε ναι, έχω το δικαίωμα να λέω ότι υπάρχει κι ένα κόμμα που δεν υπηρέτησε τους εφοπλιστές και τους βιομήχανους.

  14. @10:18 π.μ.
    Τι σημαίνει αυτό το ακατανόητο που λες ''Nαι αλλά κανείς τους δεν πήρε το 4.88%'' ;
    Το Κ.Κ.Ε. δεν πήρε παρόμοιο ποσοστό;
    Μήπως εννοείς ότι οι ΑΝ.ΕΛ, το Ποτάμι, η Ένωση Κεντρώων δεν πήραν 4.88%, όπως πήρε η Χρυσή Αυγή ;

    Το κόμμα του Βελόπουλου, γιατί το χαρακτηρίζεις ανύπαρκτο, αφού η πραγματικότητα δείχνει ότι πήρε ψήφους από όλα τα κόμματα (Κ.Κ.Ε., ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝ.ΕΛ., Χρυσή Αυγή Κ.Λ.Π.) ;
    Δηλαδή το Κ.Κ.Ε. ΜΕ 5% είναι υπαρκτό και η Ελληνική Λύση με 4% είναι ανύπαρκτη ;

  15. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΠΗΡΕ 20.ΟΟΟ ΨΗΦΟΥΣ.
    ΠΟΣΟΣΤΟ 0,45% ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ————–Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΨΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ. ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΗΡ —- ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΒΟΖΝΥ.

    ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΣΕΙΡΙΟ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΝΕ ΟΙΓΥΦΤΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΠΑΡΙ. HΣΥΧΑΣΤΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΗΣΥΧΑΣΤΕ…ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ''ΒΑΡΟΣ'' ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ ΤΗΝ ΜΟΝΗ 'ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ' ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ….ΘΕΣΑΤΕ ΙΚΑΝΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟΥ ΡΑΨΑΝΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΙΟΥΤΗΣ 3ΑΑΑ ΣΤΟ ΚΛΥΣΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΚΡΟΦΥΣΙΟ ΣΤΟ ΟΡΘΟΝ ΣΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΚΛΥΣΜΑΤΟΣ ΑΝΑΚΡΑΖΟΝΤΑΣ ΗΔΟΝΙΚΑ ΚΑΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΩ ΕΝΩ ΘΑ ΕΙΣΡΕΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΚΟΥΣΤΟ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΡΑΨΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΣΕΤΕ ΣΦΙΧΤΑ ΣΦΙΧΤΑ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΘΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΩΝΑ ΠΑΓΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ 3 ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ''ΒΑΡΟΣ''… ΗΣΥΧΑΣΤΕ….

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΩΝΙΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ.

  16. ΄Αμα ψάξεις να βρεις έναν έναν τους βουλευτές της χρυσής αυγής-αυτούς που έμειναν αλλά κι αυτούς που έφυγαν- θα δεις ότι πριν οι περισσότεροι ήταν βουλευτές ή μέλη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ. Οπότε άσε τα δε συγκυβέρνησε.΄Οταν δέχεσαι στους κόλπους σου τέτοιους ανθρώπους δε λες ότι δε συγκυβέρνησες. Για να μην αναφέρουμε τη γεμάτη αγωνία παράκληση του Μιχαλο -κι άρα της χρυσής αυγής- προς Φαήλο και Καρατζαφέρη για να συνεργαστούν σήμερα.΄Οσον αφορά στο ΚΚΕ που είναι το μόνο που με ενδιαφέρει απ' τα κόμματα που αναφέρεις ναι, συγκυβέρνησε -ως σύριζα αλλά με πολλές δικές του ευθύνες- όμως για μικρό διάστημα και για συγκεκριμένο σκοπό. Εκείνη την περίοδο δεν παρθηκαν αποφάσεις πέρα απ' το θέμα της κάθαρσης που βέβαια ποτέ δεν ήρθε. Ούτε μνημόνιο έφερε ούτε έκοψε συντάξεις και μισθούς ούτε ελαστικοποίησε το ωράριο, για χάρη των εφοπλιστών και των βιομηχάνων. Κι έχει κάνει την αυτοκριτική του ότι δεν έπρεπε να συνεργαστεί και νομίζω ότι δείχνει μέχρι σήμερα σταθερότητα πάνω στο θέμα των συνεργασιών. Ακόμη κι όταν έπεσε πολύ το ποσοστό του δεν έτρεξε με την ουρά στα σκέλια να παρακαλάει τον κάθε τυχάρπαστο να συνεργαστεί μαζί του όπως κάνει τώρα η χρυσή αυγή.
    Το θέμα βέβαια είναι ότι το ΚΚΕ έχει τη βάση του, έχει τα μέλη του κι έχει την ιδεολογία του που το κρατάνε. Η χρυσή αυγή δεν έχει τίποτα από αυτά.

    Οπότε ναι, μπορείς να λες ότι ένα κόμμα δεν υπηρέτησε τους εφοπλιστές και τους βιομήχανους. Το ΚΚΕ. Είδες που συμφωνούμε;

  17. @4.36
    Αλλ' αντ' αλλα της Παρασκευής το γάλα. Αλλα γράφω εγώ άλλα καταλαβαίνεις εσύ.

  18. Ευτυχώς έχεις δίκιο. Πως …. ΟΥΚΕΤΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΕΟΝ.—

  19. 1) Μπορείς να μας πείς που ανήκε η Κανέλλη πριν πάει στο ΚΚΕ;
    ή πού ήταν η Δαμανάκη και πού είναι τώρα;
    2) Αυτό που βλέπουμε εδώ τι δείχνει;
    freedomvoicegr.blogspot.gr/2015/02/coca-cola.html
    3) Αυτό που διαβάζουμε εδώ τι σημαίνει;
    zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=449774&cid=122

    Μήπως απαντούν στο ποιος είναι κατά της πλουτοκρατίας και υπέρ των εργατών;
    Είδες που συμφωνούμε;

Comments are closed.