Επανεμφανίστηκε και ο Τ.Κουίκ ως «καραμανλικός» σε… μαγικό διάλογο με τον Ν.Παππά

«O Τσίπρας δεν είναι μόνο αριστερά, όπως έχει κολλήσει η βελόνα, υπάρχουμε και εμείς» αναφέρει ο Τέρενς Κουίκ απευθυνόμενος στον Νίκο Παππά, υπενθυμίζοντάς του την προσέγγιση με τους «Καραμανλικούς» που, σύμφωνα με τον υφυπουργό Εξωτερικών, πρέπει να επιχειρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα ξεκίνησαν, όταν, σε ανάρτησή του, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, έγραψε: «Αποφασιστικότητα, Αγωνιστικότητα και Ρεαλισμός. Τα διλήμματα πλέον είναι αμείλικτα».

Απαντώντας, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο υφυπουργός Εξωτερικών… επανεμφανίστηκε, αναφέροντας: «Και κάτι ακόμα Νίκο. Προσέγγιση των δυσαρεστημένων νεοδημοκρατών και κυρίως των καραμανλικων που βλέπουν το κόμμα τους να αλλάζει ταυτότητα και χαρακτηριστικά και δεν το θέλουν. Δεν το ψηφίζουν. Ο Τσίπρας δεν είναι μόνο αριστερά όπως έχει κολλήσει η βελόνα. Υπάρχουμε και εμείς».

https://www.pronews.gr/
loading...

3 thoughts on “Επανεμφανίστηκε και ο Τ.Κουίκ ως «καραμανλικός» σε… μαγικό διάλογο με τον Ν.Παππά

  1. Ο ΚΟΥ Ι Κ…….ΤΟΤΕ….ΕΓΛΥΦΕ ΤΟΝ……ΕΘΝΑΡΧΗ……ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ…….ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΑ……ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ…..ΚΑΙ Ο Χ Ι ΜΟΝΟ.

  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟΝ Ο ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ
    ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
    ΟΥΤΕ Ο ΚΟΛΟΜΒΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝΕ Ο ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΣ

  3. Ξεφτιλιστε ολους τους καιροσκοπους προδοτες,οπου κι αν τους βρισκετε.Ολους .Να μην μπορουν να βγουν απο το σπιτι τους.Προδωσαν ιδεες,παραταξεις,εμας τους πολιτες,για εξασφαλισουν μια καρεκλα και τον εαυτουλη τους.Μην τους ξαναψηφισετε ποτε.Σε οποιο κομμα κι αν πανε .Οποια δικαιολογια κι αν σας πουνε .Μια φορα προδοτης ,παντα προδοτης.Αν τους δωσετε κι αλλη ευκαιρια,παλι στην πρωτη ευκαιρια θα σας πουλησουν .Τα παθηματα να γινονται μαθηματα.ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Comments are closed.