Θ. Φωτίου: «Πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα είναι αναστρέψιμο»

Την εκτίμηση ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι αναστρέψιμο εξέφρασε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Real, η κ. Φωτίου διαπίστωσε ότι η ενίσχυση της ΝΔ είναι μεγάλη. «Το αποτέλεσμα είναι κατώτερο των προσδοκιών μας και, γι’ αυτό και προκηρύξαμε τις πρόωρες εκλογές, που σημαίνει ότι σεβόμαστε το μήνυμα του λαού» είπε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Αναλύοντας περαιτέρω το εκλογικό αποτέλεσμα, η κ. Φωτίου σημείωσε:

«Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ πήρε περίπου 1,5 εκατομμύριο ψήφους, σχεδόν όσο και στις ευρωεκλογές του 2014, ενώ η ΝΔ πήρε σχεδόν, όσους ψήφισαν τον Γενάρη του 2015. Άρα, ο αγώνας μας είναι να καταφέρουμε να πείσουμε, όσους καταρχήν δεν πήγαν να ψηφίσουν, ενώ μας είχαν ψηφίσει στις εκλογές του Γενάρη του 2015 ή επέλεξαν να στείλουν σε εμάς μήνυμα δυσαρέσκειας και κριτικής, αλλά δεν θέλουν επ’ ουδενί να κυβερνήσει ο Μητσοτάκης τη χώρα.

Άρα, έχουμε μία δεξαμενή, πιστεύουμε πολύ μεγάλη, την οποία πρέπει να συσπειρώσουμε και να προχωρήσουμε».

Σε ερώτηση σχετικά με το τι έφταιξε και ήρθε αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε, μεταξύ άλλων: «Πιστεύω ότι το κυρίαρχο είναι ότι δεν “επικοινωνήσαμε” το πρόγραμμα ενός σημαντικού παραγωγικού μέλλοντος για όλους. Το δεύτερο σημείο νομίζω είναι ότι αντιμετωπίσαμε έναν ιδιότυπο πόλεμο προπαγάνδας με fake news και λάσπη.

Εμείς δεν θα μπορούσαμε ποτέ να βγούμε νικητές σε έναν τέτοιο άθλιο πόλεμο. Αυτό αντιμετωπιζόταν μόνο με ισχυρή οργανωτική δύναμη των μελών και φίλων μας που δεν είχαμε, γιατί είχαμε αποσυσπειρωθεί».

loading...

9 thoughts on “Θ. Φωτίου: «Πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα είναι αναστρέψιμο»

  1. Αν μοιράσετε δυο τρία ταψιά γεμιστά το αποτέλεσμα ανατρέπεται

  2. Λάθος σαρσέμω! Μέγα λάθος! Αν στα γεμιστά ρίξεις περισσότερο αλάτι απ΄όσο πρέπει δεν θα τρώγονται. Και φυσικά αυτό θα είναι κάτι μη αναστρέψιμο. Γιατί εσύ (σαρσέμω) το βλέπεις αναστρέψιμο, κανείς δεν το καταλαβαίνει!

  3. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΗ Η ΗΤΤΑ

  4. TO MONO ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΥΜΑ ΟΧΙ ΟΡΦΑΝΑ ΔΗΛΑΔΗ! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΟΠΟΤΕ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΠΑΡΙ!!!

  5. Η θειά Τασώ ,πού είναι ρε παιδιά; πού εξαφανίστηκε;

  6. Η θειά Θεανώ με τη θειά Τασώ στο γηροκομείο, για νά τρώνε οι ηλικιωμένοι το φαγητό τούς. Ούστ καλόγριες του Τσίπρα. Σκατόψυχες.

  7. ΒΕΒΑΙΑΩΣ Κα ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΧ….ΔΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΠΟΥΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

  8. Ααα χα χα χαααα αντε κι'εσυ…το σωστο ειναι αν ειχε η γιαγια μου καρουλια θα ητανε φολκς βαγκεν αααα χα χα χα χααααααα ατελευτητη ευθυμια παλι!!

  9. Έρχεται η ώρα της κρίσης και θα πάτε στα τσακίδια …

Comments are closed.