Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ


Όταν οι κοπελες χορεύουν ζεϊμπέκικο παραγγελιά κάτι φαίνεται ότι δεν πάει καλά με τα στερεότυπα και τους ρόλους. Όταν στο ίδιο μαγαζί οι φραπεδες  χορεύουν τσιφτετέλι, είναι σίγουρο ότι οι ρόλοι όσο έχουν αλλοιωθεί. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος κοινωνιολόγος για να διαγνώσει τον πλήρη ξεπεσμό αυτής της σύγχρονης πολυσυλλεκτικής φυλής που ισχυρίζεται ότι κατάγεται από τους αρχαίους Έλληνες, τους απογόνους των Θεών.
Όποιος κατάγεται από Θεούς, δεν προσκυνάει ξένους θεούς, δεν προσκυνάει ούτε τους δικούς του, απλά τους σέβεται όπως σέβεται τον πατέρα του, τον παππού του και τον προπάππο του. 
Αυτό που ίσως θα μπορούσε να στοιχειοθετήσει κάποια συγγένεια είναι η έννοια της ανδρείας. 

Όμως η ανδρεία όπως και πολλές άλλες αρχαίες αρετές έχουν δυστυχώς εγκαταλείψει προ πολλού τούτη εδώ την χώρα των μπάζων και των σκουπιδιών.

Ένας συρφετός ψευτομαγκιάς, φουστιάς και έχει κατακλύσει τον τόπο. 

Μια σκατοπλημμύρα αμερικανοποιημένων πιθήκων 
με μούσια-φερετζέδες αλά μουτζαχεντίν και με κινητά και tablet στο χέρι. 

Διεθνοσέξουαλ του fecesbook που όταν δεν σοδομιζονται μεταξύ τους, σέρνονται από την μύτη από βαμμένες ξανθιές μαϊμούδες, οι οποιες εχουν  νηπιακής εμπνεύσεως τατουάζ. 
Σε αυτό το ευρωκωλάδικο έχουμε απ’ όλα:

Έχουμε δειλούς αστυνομικους που πυροβολούν άοπλους διαδηλωτές και που ψεκάζουν και ξυλοφορτώνουν γερόντια.

Έχουμε δειλούς «αγωνιστές» που μόλις δουν τα κάγκελα της φυλακής παίρνουν τηλέφωνο την μαμά τους στα βορεια προαστεια να τους σώσει.

Έχουμε δειλούς πολιτικάντηδες που υπακούουν σαν πουτανίτσες στις διαταγές των ξένων νταβατζήδων τους.

Έχουμε δειλούς ιερείς που για να εξασφαλίσουν το μερτικό τους ευλογούν τους κοτζαμπάσηδες και τους αφήνουν στο απυρόβλητο.

Έχουμε δειλούς πολίτες που τόσα χρόνια έπαιρναν δάνεια και τα έτρωγαν στη Μύκονο παριστάνοντας τους μαμάτους επιχειρηματίες και τώρα λιμοκτονούν και εκλιπαρούν τους τοκογλύφους να τους λυπηθούν.

Έχουμε δειλούς ψηφοφόρους που περιμένουν να τους σώσει ο μέγας ηγέτης που θα εμφανιστεί ως δια μαγείας στο Κυνοσκατοβούλιο των λουγκροπροδοτών και των καθαρμάτων.
 
Είναι βέβαια αστείο να αποκαλούνται «πολίτες» όλα αυτά τα σακούλια και τα γλιτσιασμένα πανιά που ψηφίζουν και “εκλέγουν” τους ποδιτσοφόρους πολιτικάντηδες. 

Οι ραγιαδόψυχοι, οι βυσματίες, οι γύφτοι, οι μπασταρδογενείς, οι σκύφτουλες, τα χλιδογύναια, οι πουστοδιανοούμενοι, τα διεθνολαμόγια, οι απόφοιτοι του κολλεγίου των Αθηνών, όλο αυτό το σκυλολόι νομίζει ότι έχει δικαιώματα. 

Όχι όπλο δεν παίρνουν οι ανωτέρω πετούγιες για να υπερασπίσουν την πατρίδα αλλά αγανακτούν κιόλας εναντίον όποιου τολμήσει να εκφράσει έστω και ανησυχία για το παρόν και το μέλλον της. 

Όλοι αυτοί οι παραπάνω καμία σχέση δεν έχουν με τον ορισμό του πολίτη. 
Ακόμα μια κυβέρνηση ρουφιάνων και πρωκτολυμμάτων έφτασε στην ημερομηνία λήξης της (αφού πρώτα ολοκλήρωσε το κομμάτι του αντεθνικού έργου που είχε αναλάβει).

Ελπίζω να μην περιμένει κανείς από μένα να του πω τι να ψηφίσει.  

Σιχαίνομαι αυτό το οχληρό και διεστραμμένο κατασκεύασμα που αποκαλείται «δημοκρατία» και το οποίο καμία σχέση δεν έχει με το πολίτευμα κάποιων αρχαίων Ελληνικών πόλεων.


Αυτή η σύγχρονη -ουδαϊκής εμπνεύσεως- ηθική παγίδα αποτελεί κακέκτυπο της παρακμιακής και διεφθαρμένης res publica Romanorum, της επίγειας κόλασης του όχλου που άγεται και φέρεται από μεταλλαγμένους ταλμουδόσαυρους.  
Αυτή είναι η πραγματικότητα του ραγιά. Ρουσφέτι, ψευτομαγκιά, αγένεια και όταν τρώει την πούτσα αρχίζει τα κλάματα και τα παρακάλια. Το 90 % του πληθυσμού είναι τέτοιοι γι αυτό δεν γίνεται τίποτα. Θα είμαστε αιώνια σκλάβοι των τοκογλύφων γιατί ο ραγιαδισμός δεν αποβάλλεται εύκολα.

 Το μπαστάρδεμα είναι εκτεταμένο και όσο πάει και διευρύνεται. 


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΛΙΔΑ ΕΑΝ ΔΕΝ 
ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ.

ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ
ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΗΘΙΚΟΛΟΓΙΑΣ. 




Γραφει η Μαρκεσίνα ( Βασιλική Π. Λύκαινα)
loading...

3 thoughts on “Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ

  1. Καταρχας Μαρκεσινα κανε λιγο σεξ να χαλαρωσεις!

    Ολα σου φταινε ξεσπας κατα παντων λες και εσυ ζεις στο βουνο και επικοινωνεις με περιστερια!
    εκτος απο το ξεσπασμα που σε κανει αυτοματως να ανηκεις στο 90% που κραζεις εχεις να μας κανεις καμια σοβαρη προταση για το πως θα αλλαξουμε σαν κοινωνια?

    Μπορεις εσυ να γινεις μια νεα Αμαζονα η Μπουμπουλινα και να αρχισεις τον αγωνα της αλλαγης που τοσο εμεις φοβομαστε να κανουμε?

    Εχεις να μας δωσεις καποιο παραδειγμα του τι κανεις εσυ για αυτον τον τοπο ?

    Ελπιζω το επομενο σου αρθρο να μας εμπνευσει να αλλαξουμε γιατι οντως απο λογια του αερα και κραξιμο σε ολους και σε ολα οχι μονο χορτασαμε αλλα αηδιασαμε πλεον…

    φιλικα το 90%…

  2. Υ.Γ
    Αν τυχον στην φωτογραφια εισαι εσυ το κομματι του σεξ μπορω ευχαριστως να το αναλαβω εγω!!

  3. Πολύ θα το ήθελες φίλε μου έτσι ;Αν είχατε αν είχαμε αν προτιμάς ανοικτά τα αυτιά και τα μάτια μας θα βλέπαμε και θα ακούγαμε τι πρέπει να κάνουμε για να αλλάξουμε ρότα .Ομιλίες επί ομιλιών και άρθρα επί άρθρων και σε αυτό το ιστολόγιο .Αλλά ζεμπέκικα ,τσιφτετέλια,φραπές ,''φραπές'' και Άγιος ο Θεός .Στα παπάρια σας γενικώς .Ευχαρίστως να σας πω σε επόμενό μου άρθρο τι να κάνουμε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε αλλά απαραίτητη προϋπόθεση το μυαλό εντός του κρανίου και όχι ανάμεσα στα πόδια Μπήκες;Που από τα πρώτα που σκέφτηκες είναι να μου τον χώσεις Εντάξει ανώνυμε;

Comments are closed.