ΤΡΙΓΜΟΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ή ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Είχα γράψει κατά το παρελθόν, ότι η “Χρυσή Αυγή” χαρακτηρίζεται από φοβερή εσωστρέφεια, η οποία από τη στιγμή που έγινε Κοινοβουλευτικό Κόμμα δεν έκανε καμιά ανανέωση του δυναμικού της πρώτης γραμμής, μη εντάσσοντας στους κόλπους της υγιή και άφθαρτα πατριωτικά στοιχεία! Δεν ενέταξε στους κόλπους της προσωπικότητες της Κοινωνίας μας, που θα της έδιναν τη δύναμη της εκτίναξης των εκλογικών της ποσοστών, όπως ακριβώς έγινε σε άλλες χώρες της Ευρώπης, που κόμματα με την ίδια ιδεολογική πλατφόρμα με τη “Χρυσή Αυγή”, είτε έγιναν κυβέρνηση, είτε είναι στην αντιπολίτευση με ισχυρά ποσοστά! Επίσης, η ακραία πολλές φορές ρητορική της, παρ΄ ότι εξόχως πατριωτική, δεν επιτρέπει την εκτίναξή της και την κρατάει στα ίδια ποσοστά που κατέλαβε στις τελευταίες εκλογές!

Ωστόσο, στα περισσότερα στοιχεία που παραπάνω αναφέρω έρχεται να προστεθεί και μια υπέρμετρη εσωστρέφεια, που πηγάζει κυρίως από τον αρχηγό της, τον Νίκο Μιχαλολιάκο και το σκληρό του Επιτελείο, στο οποίο ηγούνται οι Βουλευτές Ελένη Ζαρούλια και Γιάννης Λαγός! Αυτή η εσωστρέφεια – κακοδαιμονία Συστημικών κομμάτων – έρχεται να δηλητηριάσει και την “Χρυσή Αυγή”!

Η “Χρυσή Αυγή” που τρώει τα παιδιά της…

Έτσι, σύμφωνα με ακριβέστατες πληροφορίες μας, το κόμμα της “Χρυσής Αυγής”, που έχει δώσει σε πολλούς Συνέλληνες ελπίδα στην πολιτική μας έρημο, δέχεται άλλο ένα ρήγμα, αυτή τη φορά περισσότερο ισχυρό από κάθε άλλη φορά, όπως επί παραδείγματι με την αποχώρηση αρκετών Βουλευτών!

Ένα διαμπερές ρήγμα σε περιοχές όπου η “Χρυσή Αυγή” αντλεί μεγάλα εκλογικά ποσοστά! Τη Λακωνία και τη Μεσσηνία! Στη Λακωνία, όπου στις περασμένες εκλογές του ψηφοδελτίου ηγείτο ο Διευθυντής – εκδότης της εφημερίδας “Αδούλωτη Μάνη” Γιώργος Δημακόγιαννης, και ο οποίος με εντολή Νίκου Μιχαλολιάκου απομακρύνεται – να το πούμε όσο πιο κομψά μπορούμε – από τις κυρίαρχες επιλογές του αρχηγού στην περιοχή! Ο Γιώργος Δημακόγιαννης, ήταν ο μεγάλος πολιτικός παράγοντας της “Χρυσής Αυγής” στην Λακωνική γη! Άλλη μια “απερίσκεπτη” (;;;) ενέργεια του αρχηγού, είναι η αποπομπή από την Τοπική Οργάνωση της “Χρυσής Αυγής” Μεσσηνίας, των μελών της 5μελούς Επιτροπής της, Γιάννη Ζαφειρόπουλου (Ταξίαρχο ε.α. της Αεροπορίας) και Δημήτρη Αδαμόπουλου (υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο Μεσσηνίας και πρώην πρόεδρο του Επιμελητηρίου και πρώην πρόεδρο της Τ.Ο της ΝΔ)!

Αυτά έγραφα στις 26 Μαρτίου – κατ΄ αποκλειστικότητα – και επιβεβαιώθηκα πλήρως! Όπως επίσης, κατέληγα την ίδια ημέρα στο εν λόγω άρθρο μου, ως εξής:

«Οι ευρωβουλευτές της “Χρυσής Αυγής” Γεώργιος Επιτήδειος και Λάμπρος Φουντούλης (σ.σ. πατέρας του δολοφονηθέντος Γιώργου την 1η Νοεμβρίου 2013 μπροστά στα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο Αττικής), δεν θα είναι στη λίστα του ευρωψηφοδελτίου! Αντίθετα σε αυτό θα είναι ο Γιάννης Λαγός»!

Και γι΄ αυτήν, την κατ΄ αποκλειστικότητα είδηση, επιβεβαιώθηκα πλήρως!

“Πόλεμος” Κωνσταντίνου – Λαγού;

Σήμερα θα σας δώσω μια επίσης κατ΄ αποκλειστικότητα είδηση!

Όπως γνωρίζετε το ευρωψηφοδέλτιο της “Χρυσής Αυγής” ξεκινάει από το “Κ” (Αθανάσιος Κωνσταντίνου) και το “Λ” (Γιάννης Λαγός)! Περίεργο βέβαια θα ισχυρισθείτε, πώς δεν υπήρχε άλλος “άξιος” υποψήφιος πού το επώνυμό του να ξεκινάει από το Α έως το Ι; Περίεργο θα σας πω!

Ωστόσο, οι κακές γλώσσες λένε, πως αυτό έγινε για να είναι σίγουρη η εκλογή των δυο επιτελικών στελεχών της “Χρυσής Αυγής” και του Νίκου Μιχαλολιάκου, Κωνσταντίνου και Λαγός! Οι ίδιες κακές γλώσσες λέγουν επίσης, πως όλο το υπόλοιπο ευρωψηφοδέλτιο, απλώς συμπληρώθηκε για να συμπληρωθεί!

Όμως η είδηση έρχεται από τη συμμετοχή στο ευρωψηφοδέλτιο της εκ Διστόμου Μαρίας Σιδέρη – Τσάμη!

Ακούγεται έντονα στα επιτελεία της “Χρυσής Αυγής”, πως ο κ. Γιάννης Λαγός “παίζει δίδυμο” τον εαυτό του και την κ. Σιδέρη! Και αυτή η είδηση είναι κορυφαία – εάν επαληθευτεί – από τη στιγμή, που όλες οι εκτιμήσεις δίνουν δυο έδρες στην Ευρώπη για τη “Χρυσή Αυγή”!

Έτσι, αυτή η φημολογία μου είπαν, πως έφτασε στον κ. Κωνσταντίνου κι έχει “αγριέψει πολύ”! Αφού δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός, πως η κ. Σιδέρη ήταν εκ των ομιλητών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος στη Μεσογείων προ ημερών!

Ποιος τελικά φταίει; Ο Μιχαλολιάκος, ο Ματθαιόπουλος ή τρίτος “άνθρωπος”;

Έγραφα πρόσφατα, στις 15 Μαΐου 2019:

«Το Σάββατο το βράδυ – 11 Μαΐου 2019 – έσκασε σαν βόμβα η είδηση, ότι ο συνδυασμός της “Χρυσής Αυγής” για τη διεκδίκηση του Δήμου της Θεσσαλονίκης κηρύχτηκε άκυρος από την ελληνική δικαιοσύνη και δεν θα συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019!

Άμεση ήταν η αντίδραση της “Χρυσής Αυγής” με Δ.Τ. για την απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, εξ ονόματος όμως (σ.σ. έχει μεγάλη σημασία αυτό) του κ. Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο οποίος ήταν επικεφαλής του συνδυασμού “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη”»!

Τελικά η ένσταση της “Χρυσής Αυγής” απορρίφτηκε και έτσι η “Χρυσή Αυγή” στο Δήμο της Θεσσαλονίκης δεν θα διεκδικήσει τα εκλογικά ποσοστά που της αναλογούσαν, λόγω και της σθεναρής πατριωτικής θέσεώς της στην εμετική – προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Από του σημείου όμως αυτού, ξεκινούν διάφοροι συνειρμοί και σκέψεις!

Ποιος τελικά φταίει γι΄ αυτήν την πρωτοφανή “απερισκεψία” κοινοβουλευτικού κόμματος; Φταίει ο Γραμματέας της “Χρυσής Αυγής” Νίκος Μιχαλολιάκος; Φταίει ο επικεφαλής του συνδυασμού “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη”, Αρτέμης Ματθαιόπουλος; Ή έχει βάλει το μακρύ χέρι του, τρίτο πρόσωπο που έχει μαζεμένα πολλά κατά του Αρτέμη Ματθαιόπουλου;

Πάντως οι δικές μου πληροφορίες λένε, ότι ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, στη Βόρειο Ελλάδα το “παίζει” αρχηγός και ζητάει να ακούν αυτόν κι όχι τον αρχηγό της “Χρυσής Αυγής” Νίκο Μιχαλολιάκο! Αληθεύει άραγε αυτή η πληροφορία;

Γνωρίζει ο Νίκος Μιχαλολιάκος όλα όσα ακούγονται στη Θεσσαλονίκη;

Γιατί ακούγεται επίσης, ότι ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος θεωρεί τον Γραμματέα της “Χρυσής Αυγής” ως υπαίτιο του Θεσσαλονικιού στραπάτσου!

Έτσι φρονώ, πως επειδή θέλουμε λίγες ημέρες πριν τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές να υπάρξει επίσημη διάψευση, αυτών των πληροφοριών!

Μέχρι τις εκλογές …επανέρχομαι…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

loading...

13 thoughts on “ΤΡΙΓΜΟΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ή ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ

  1. Η φαντασία πάντοτε καλπάζει.

  2. Eχει και πολλα αερια αυτος ο αποστολου κλανει κατα ριπας τι πραγμα ειναι αυτο? ρεεε μηπως εισαι ντιγκι νταγκας?

  3. Δυστυχώς φίλε μου δεν είναι καλπάζουσα φαντασία.

    Λυπάμαι, επειδή θεωρώ πως η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία ελπίδα τού Έθνους, όμως όσα γράφει ο αρθρογράφος, δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα!

    Η εσωστρέφεια είναι πράγματι η μεγαλύτερη πληγή της!

    Η ομάδα αυτή που αναφέρει ο Αποστόλου (τον οποίον δεν γνωρίζω προσωπικά..) δεν δεχεται τη γνώμη κανενός άλλου! Δεν δέχεται κάν μία καλόπιστη κριτική, η οποία, όταν είναι τέτοια, είναι πρός όφελος τού κινήματος.

    Κριτήριο γιά τις όποιες εξελίξεις όμως, δεν θεωρώ το εκλογικό αποτέλεσμα τών ευρωεκλογών.

    Ενθυμηθείτε το:

    Εάν στην επερχόμενες Εθνικές εκλογές η Χ.Α. δεν πιάσει διψήφιο ποσοστό και ο Μιχαλολιάκος παραμείνει στην καρέκλα του, περιστοιχιζόμενος από την σύζυγο, την κόρη (πολύ πιθανόν..) και ίσως κάποια..συμπεθεράκια του, αντί να παραχωρήση την θέση του στον Ηλία Κασιδιάρη, τότε θα πάη γιά διάλυση.

    Μέχρι κι εγώ που είμαι στην Χ.Α. από το 1992 ΘΑ ΦΥΓΩ.-

    Πρώην υποψήφιος Χ.Α. (2012 Μάιο και Ιούνιο – 2014 – 2015)

  4. Ο μεγαλυτερος υπονομευτης τετοιων ψευδων ειδησεων ειναι ο ζωηρος κολοτουμπας με συνεργασια της αριστερας διοτι ο γερακος
    εχει παθει οικονομικη στερηση
    πανω απο ολα το χρημα

  5. Εσύ που λες ότι ήσουν πρώην υποψήφιος της Χρυσής Αυγής μπορείς να μας πεις πόσες φορές διάβασες δημοσιεύματα ότι τάχα η Χρυσή Αυγή διαλύεται;;;;;;;;;;;;;

  6. Το κόμμα αυτό είναι αποκλεισμένο από τα περισσότερα μέσα επικοινωνίας, βρίσκεται έτσι σε μειονεκτική θέση έναντι των άλλων κομμάτων, τα οποία επιπλέον παίρνουν και χρήμα από τον κρατικό κορβανά για τη διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα.
    Αυτά ποιος δεν τα βλέπει;

  7. Η γαγγραινα της Χρυσης αυγης ειναι ο κοντοπουτανος ο Μιχαλολιακος. Καραστημενο καθαρμα ειναι. Ο αθλιος ειναι λαγος του συστηματος και παρτακιας. Οταν βαζεις τη γυναικα σου στη βουλη κ την κορη στα σκαρια μιλαμε για τον ορισμο του κατιναριου και της ιδιοτελειας. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΡΧΗΓΟ. Ο ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΗ ΓΩΝΙΑ

  8. ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ (10:57μ.μ. ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ), ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΧΗΓΟ, ΟΤΙ,ΟΤΙ……, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΑΚΙΑ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  9. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 7:35

    ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Η Χ.Α. ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ.
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΗ ΤΩΡΑ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΙΝΗ, ΟΠΩΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ (5:21), ΑΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΣΕΙ ΔΙΨΗΦΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ, ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΞΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ. ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΘ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ.

    Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ Ο,ΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΗ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗ. ΑΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η Χ.Α. Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ.

    ΣΕ ΚΑΤ΄ΙΔΙΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΑ, ΠΑΛΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ.

    ΑΝ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΗ ΤΟΝ ΡΟΛΟ..ΤΟΥ ΚΚΕ (ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ 6..7 Ή 8%) ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ: ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ Ο Λ Ο Ι.

    ΚΙ ΑΣ ΚΑΘΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ..ΤΗΝ ΚΟΡΗ..ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ..ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

    ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΚΑΙ ΤΟ "ΛΥΠΑΜΑΙ" ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΠΛΗΝ ΤΗΣ Χ.Α. ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΡΕΘΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΝΕΟ, ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΗ ΝΑ ΜΠΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΠΥΡΙΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ.

    ΑΛΛΑ, ΥΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΤΩ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ.

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ….

    ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΑΥΤΟ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΑΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΩΝ ΤΟΥ.-

  10. Κοίταξε τι συνέβαινε ή συμβαίνει και σε άλλα κόμματα, πχ στη ΝΔ:
    Κωνσταντίνος Καραμανλής, Αχιλλέας Καραμανλής.
    Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Ντόρα, Κυριάκος.

  11. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο:
    Οι λαοί στη συντριπτική τους πλειοψηφία ψηφίζουν τους πολιτικούς που τους κοροϊδεύουν και τους εξαθλιώνουν. Αυτό θα φανεί και στις κάλπες προσεχώς.
    Οι λαοί δεν πρόκειται να ξυπνήσουν.

  12. Και ποιος είσαι εσύ ρε 10.57 που θα βρίσεις τον αρχηγό μας; Με ποιο δικαίωμα τον αποκαλείς κοντό; Κοντός ο Μιχαλολιάκος; Τόση μπακα δεν την βλέπεις; Δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει; Θα ρίξει μπόι ρε, και μετά εσείς θα τρέχετε να κρυφτείτε.

  13. Η αληθεια ειναι οτι καθε φορα που ΠΕΡΔΕΤΑΙ ο Καρατζαφερηs η καθεστωτικη δημοσιογραφια μετατρεπει την ΠΟΡΔΗ του σε ειδηση και την κοινοποιει αλυπητα προs πασα κατευθυνση και ιδιαιτερωs προs τουs φουκαριαρηδεs τηλεθεατεs..Στημενεs καταστασειs,συναντηση με τον ταδε,χρονια πολλα στον ταδε,κλπ..κλπ..Εδω ο κοσμοs καιγεται..Αλλα πωs καταφερε αυτοs ο ανθρωποs να φτασει στον υψιστο βαθμο του δημοσιου ενδιαφεροντοs ωστε ακομα και η ΠΟΡΔΗ του να αποτελει ειδηση;Ιδου η απορια..Πωs γινεται κοτζαμ τρανοι δημοσιογραφοι,πολιτικοι αναλυτεs,επικοινωνιολογοι και θεωρητικοι να διαγκωνιζονται ποιοs θα πρωτοαναλυσει την ΠΟΡΔΗ του Καρατζαφερη.Η αληθεια ειναι οτι εζησε λαμπρεs στιγμεs δοξηs διοτι τον πηρε χαμπαρι ο Μιτζικωσταs και τον εκανε διασημο χαριζονταs στο πανελληνιο αφθονο γελιο για να γεμιζει τιs μιζερεs στιγμεs του..Σημερα ο τοποs περνα τιs πιο μαυρεs στιγμεs του..Ο λαοs ειναι μεν προδομενοs,αλλα οι"νυχτεs ειναι γκαστρωμενεs"..Στο πολιτικο σκηνικο αναμενονται εξελιξειs.Ο σωζων εαυτον σωθητω εστω και ΠΕΡΔΟΜΕΝΟΣ..Η πολιτικη συγκυρια ειναι ακρωs ευνοικη για να κανει κανειs πολιτικη ακομα και με ΠΟΡΔΕΣ οταν δεν εχει τιποτα αλλο να πει..Πολυ περισσοτερο μαλιστα οταν ξερει πολυ καλα οτι οι ΠΟΡΔΕΣ του θα μετατραπουν σε ειδηση..Ο Καρατζαφερηs δηλαδη,με καθε ΠΟΡΔΗ του που κοινοποιει στην ζωη μαs αποκαλυπτει το ποσο σαθρο και ξευτιλισμενο ειναι το πολιτικο μαs συστημα και ποσο γελοια,ξετσιπωτη ειναι η δημοσιογραφια που το στηριζει!!!
    π.χ βλεπε κουραδοστολου..κλανοχηνο..σκαται αλβανοκουραδοβρυωνη κλπ κλπ κλπ

Comments are closed.